• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Testtraject Interactieve TV voor Ziggo panel deelnemers

Status
Not open for further replies.
Degene die beweert dat Ziggo totaal geen service levert heeft het echt fout. Infje heeft bij mij weer gezorgd dat tv-theek en net-gemist weer werken. Super snel en erg fijne service zeg ik. :applause:

Bij mij helaas nog niet. Maar ik was ook niet thuis toen Infje terugmailde...
 
Wow. Ik merk dat mijn pb-box voller en voller raakt en begin nu wel een beetje in tijdnood te raken. Hou er rekening mee dat ik hier niet altijd de tijd voor heb, en probeer aub eerst het probleem op de lossen via de klantenservice.

In vele gevallen is namelijk het smartcard niet geregistreerd, en daarnaast kunnnen mijn collega's tegenwoordig ook de "bel 0900 etc" foutmelding oplossen (heb dit aan hen doorgegeven).


Rond 10:00 zal ik beginnen met het verwerken van de huidige pb's!
 
Prog.Gemist (Net&Ooit) weer in storing (Portal niet gevonden/beschikbaar)! Sinds gisteren avond al.:no:

Heb Ziggo gebeld (storing TV). Kreeg als eerste (maar wel meteen) iemand van Digitale TV. Deze verbond mij door met iemand van Interactieve TV (5 minuten wachten). Vervolgens meerdere keren uitgelegd dat storing "Portal niet gevonden/beschikbaar" aan iTV dienst ligt. Na tijdje wachten bleek dat bij Ziggo ook zelfde storing. Ziggo iTV zal een interne storingsmelding aanmaken.:shock:

Daarom heb ik voorlopig geen iTV Totaal pakket.
 
Last edited by a moderator:
Daarom heb ik voorlopig geen iTV Totaal pakket.
:thumb up: was ook mijn antwoord bij de vragenlijst. Ik hoop dat ze eea binnenkort wel onder controle hebben en wellicht dan.....

Overigens respect voor Infje en consorten die er in ieder geval bovenop zitten. :thankyou:
 
Ik heb de vragenlijst al ingevuld van de Panel test en ik heb aangegeven de decoder te willen houden, maar de diensten niet.

Ik vind dat apparaat al makkelijk met opnemen van programma's.
Das eigenlijk een dienst die wel goed werkt op dat apparaat.
 
Hallo allen,

De komende dagen ben ik afwezig. Alle persoonlijke berichten zijn momenteel beantwoord. Svp zo min mogelijk berichten versturen aangezien deze ook maar max 50 berichten aan kan. Zondagmiddag zal ik even langskomen om even de boel na te lopen. Vanaf dinsdag ben ik weer "fulltime" aanwezig.

Zo... Ik ga koninginnenach/dag vieren :pompom:
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top