Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Overige merken ontvangers > DVB-C met Common Interface slot

Mededelingen

DVB-C met Common Interface slot Nieuwtjes, ervaringen, vragen en opmerkingen over over AlphaCrypts, DVB-C PC-TV kaarten, niet goedgekeurde TV's en ontvangers met een CI slot.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #31  
Oud 30 juni 2009, 07:26
myselff's schermafbeelding
myselff myselff is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 juni 2009
Locatie: Landgraaf
Ziggo Internet: digitaal
DTV: humax
Berichten: 4
Standaard Mascom alphacrypt classic 3.18

Hallo

Ik heb een Samsung tv besteld (LE 40b650) met een dvb t en c tuner
Ik zit hier op Ziggo
Kan ik zo'n MASCOM ALPHACRYPT CLASSIC 3.18 hier ook voor gebruiken ?
  #32  
Oud 30 juni 2009, 07:45
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door myselff Bekijk bericht
Hallo

Ik heb een Samsung tv besteld (LE 40b650) met een dvb t en c tuner
Ik zit hier op Ziggo
Kan ik zo'n MASCOM ALPHACRYPT CLASSIC 3.18 hier ook voor gebruiken ?
Ja, dat werkt prima.
  #33  
Oud 2 augustus 2009, 11:29
myselff's schermafbeelding
myselff myselff is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 juni 2009
Locatie: Landgraaf
Ziggo Internet: digitaal
DTV: humax
Berichten: 4
Standaard Alpha Crypt

Wie weet hoe ik het moet instellen ,
Ik krijg maar een bepaald aantal zenders , geen eurosport , niet alle film kanalen etc. ?
  #34  
Oud 2 augustus 2009, 17:22
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door myselff Bekijk bericht
Wie weet hoe ik het moet instellen ,
Ik krijg maar een bepaald aantal zenders , geen eurosport , niet alle film kanalen etc. ?
Controleer of je wel het juiste netwerk ID en de juiste netwerkfrequentie hebt gekozen voor jouw postcode. Zo niet, dan deze gegevens corrigeren en het toestel opnieuw de zenders laten inscannen.
  #35  
Oud 3 augustus 2009, 21:50
myselff's schermafbeelding
myselff myselff is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 juni 2009
Locatie: Landgraaf
Ziggo Internet: digitaal
DTV: humax
Berichten: 4
Standaard Alpha Crypt

Bedankt
Heb m nu ingesteld , alleen vind ik het nu jammer dat ik nu niet meer alle boxen geluid krijg
Bij de externe digitale kastje {Humax} Had ik de optical kabel aangesloten op mijn Panasonic SC PT 550
Ik kon toen naar tv kijken of radio luisteren en kreeg op alle boxen geluid
Nu heb ik de Alpha crypt in mijn tv gedaan en de optical kabel via de tv naar mijn Panasonic en nu krijg ik alleen door de voorste boxen geluid
Weet iemad er evt. een oplossing voor
  #36  
Oud 3 augustus 2009, 21:56
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door myselff Bekijk bericht
Bedankt
Heb m nu ingesteld , alleen vind ik het nu jammer dat ik nu niet meer alle boxen geluid krijg
Bij de externe digitale kastje {Humax} Had ik de optical kabel aangesloten op mijn Panasonic SC PT 550
Ik kon toen naar tv kijken of radio luisteren en kreeg op alle boxen geluid
Nu heb ik de Alpha crypt in mijn tv gedaan en de optical kabel via de tv naar mijn Panasonic en nu krijg ik alleen door de voorste boxen geluid
Weet iemand er evt. een oplossing voor
Dit heeft helemaal niets met AlphaCrypt te maken maar met je TV. Die levert kennelijk via de optische uitgang alleen 2.0 geluid. Probeer eens een zender die wel 5.1 geluid uitzendt (sommige Duitse zenders) en selecteer dan via je TV ook dat geluidsspoor en luister wat je HC set er dan mee doet.
  #37  
Oud 4 augustus 2009, 06:49
myselff's schermafbeelding
myselff myselff is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 29 juni 2009
Locatie: Landgraaf
Ziggo Internet: digitaal
DTV: humax
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Dit heeft helemaal niets met AlphaCrypt te maken maar met je TV. Die levert kennelijk via de optische uitgang alleen 2.0 geluid. Probeer eens een zender die wel 5.1 geluid uitzendt (sommige Duitse zenders) en selecteer dan via je TV ook dat geluidsspoor en luister wat je HC set er dan mee doet.

Oke
Zal dat eens gaan proberen
  #38  
Oud 20 september 2009, 15:04
Adiejuhwa's schermafbeelding
Adiejuhwa Adiejuhwa is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2009
Locatie: Kerkrade @home
Ziggo Internet: Ziggo Z3
Berichten: 11
Standaard

Ik ben dus de pineut omdat ik een versie van de samsung tv heb die toch geen CI+ doet.. de W en P versie van Samsung..

Werkt wel als ik een Alphacrypt module haal ipv die van ziggo zelf die ik nu heb sinds gisteren?

Of ben ik gewoon echt de pineut en werkt geen enkele module?

Zo ja, als er een werkt.. welke module moet ik dan snel aanschaffen? of ruilen tegen mijn ziggo CI+ module?

Alvast bedankt!
  #39  
Oud 21 september 2009, 16:40
double0dennis's schermafbeelding
double0dennis double0dennis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 augustus 2009
Locatie: Waalwijk / @Home
Ziggo Internet: Internet Z2
Berichten: 214
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Adiejuhwa Bekijk bericht
Ik ben dus de pineut omdat ik een versie van de samsung tv heb die toch geen CI+ doet.. de W en P versie van Samsung..

Werkt wel als ik een Alphacrypt module haal ipv die van ziggo zelf die ik nu heb sinds gisteren?

Of ben ik gewoon echt de pineut en werkt geen enkele module?

Zo ja, als er een werkt.. welke module moet ik dan snel aanschaffen? of ruilen tegen mijn ziggo CI+ module?

Alvast bedankt!
De Alphacrypt zou kunnen werken. Helaas zijn er geen garanties want het wordt officieel niet ondersteund. Het is daardoor mogelijk dat het van de een op andere dag onaangekondigd op zwart gaat.
  #40  
Oud 2 oktober 2009, 19:32
Zijltjes's schermafbeelding
Zijltjes Zijltjes is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 september 2009
Locatie: velserbroek
Ziggo Internet: powerbundel alles in een
Berichten: 19
Standaard gebruiksaanwijzing

Ik zou graag in het bezit willen komen van de gebruiksaanwijzing van de alphacrypt.
zodat ik er ook zelf wat van kan begrijpen.
is er iemand die die aan mij kan mailen.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Overige merken ontvangers > DVB-C met Common Interface slot




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Sony 40W3000 Alphacrypt TomMulti Vragen en Opmerkingen 2 7 juli 2008 17:56
Alphacrypt en Sony KDL-46D3500 dreamworks Vragen en Opmerkingen 2 28 januari 2008 15:07
wirless router voor chello classic sebastiaan Router 12 25 augustus 2004 15:35


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:50.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl