Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Overige merken ontvangers > DVB-C met Common Interface slot

Mededelingen

DVB-C met Common Interface slot Nieuwtjes, ervaringen, vragen en opmerkingen over over AlphaCrypts, DVB-C PC-TV kaarten, niet goedgekeurde TV's en ontvangers met een CI slot.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #21  
Oud 12 juni 2008, 09:47
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dwarf Bekijk bericht
Beste Klaus ,ik heb vanmiddag een andere smartcard gekocht (weer €30,00) ,een wat oudere (@home) (zie vorige topic)en nou heb ik ned1 hd open ,dit is ook de enige kanaal die ik open krijg.
Zie je ook geen SD kanalen ?
Heb je wel alle kanalen in je TV gescanned en blijven ze gecodeerd bedoel je? Want als je geen kanalen in je TV hebt moet je ze eerst opzoeken.

Je smartcard moet je wel registreren, anders gaat het ook niet werken. Bij een nieuwe smartcard kun je 2 weken alle kanalen zien, daarna gaat alles op zwart als je de kaart niet registreert behalve de ongecodeerde kanalen.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #22  
Oud 12 juni 2008, 10:19
Dwarf's schermafbeelding
Dwarf Dwarf is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 juni 2008
Locatie: Drunen @home
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Zie je ook geen SD kanalen ?
Heb je wel alle kanalen in je TV gescanned en blijven ze gecodeerd bedoel je? Want als je geen kanalen in je TV hebt moet je ze eerst opzoeken.

Je smartcard moet je wel registreren, anders gaat het ook niet werken. Bij een nieuwe smartcard kun je 2 weken alle kanalen zien, daarna gaat alles op zwart als je de kaart niet registreert behalve de ongecodeerde kanalen.
Beste CeeS alle is gescand ,kanalen zijn zichtbaar ,maar blijven gecodeerd ook de sd kanalen ,en de smartcard is nog geen 2 weken oud.
Ik heb aan TorbenToland gevraagd welke versie cam hij gebruikt ,misschien moet ik wel een lagere versie gebruiken.
  #23  
Oud 12 juli 2008, 14:41
Dwarf's schermafbeelding
Dwarf Dwarf is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 juni 2008
Locatie: Drunen @home
Berichten: 9
Standaard Het werkt!

Beste ,
Eindelijk het werkt na een tip van ArChie (http://gathering.tweakers.net/forum/...st//alphacrypt)
Alphacrypt blijven omruilen tot het werkt ,nou ,eindelijk het werkt!(na 4 keer omruilen ,en wat kilometers),hoef ik eindelijk die#*!!#*samsung decoder van ziggo niet te gebruiken!!
  #24  
Oud 14 maart 2009, 00:08
jkorbee's schermafbeelding
jkorbee jkorbee is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 maart 2009
Locatie: valkenburg/ziggo
Berichten: 2
Standaard alphacrypt

Na lang twijfelen heb ik voor de huiskamerbravia een alphacrypt gekocht,
Zoonlief keek immers reeds hdtv via humax.
Op meerdere forums wordt nogal twijfel gezaaid over de werking,ik moet
zeggen bij aankoop van de crypt bij de bekende grote leverancier werd totaal
geen uitleg zowel mondeling als schriftelijk verkregen,het "ding" zat niet eens in een verpakking.
Gelukkig heb ik op dit forum uitleg gevonden en simpel gebruikt.(bedankt)
Het werkt prima,heel goed,snel en is in één keer geïnstalleerd.
In vergelijking met de humax is het veel sneller,alleen de zenders staan in een
vreemde volgorde,maar dat is een kwestie van een favorietenlijst opbouwen,neem ik aan.
  #25  
Oud 16 maart 2009, 10:31
Paros's schermafbeelding
Paros Paros is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 maart 2009
Locatie: Roermond @Home
Ziggo Internet: Connect & Play Max
DTV: Humax iHDR-5050c, Humax iRHD-5300c, Horizon
Berichten: 146
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jkorbee Bekijk bericht
Na lang twijfelen heb ik voor de huiskamerbravia een alphacrypt gekocht,
Zoonlief keek immers reeds hdtv via humax.
Op meerdere forums wordt nogal twijfel gezaaid over de werking,ik moet
zeggen bij aankoop van de crypt bij de bekende grote leverancier werd totaal
geen uitleg zowel mondeling als schriftelijk verkregen,het "ding" zat niet eens in een verpakking.
Gelukkig heb ik op dit forum uitleg gevonden en simpel gebruikt.(bedankt)
Het werkt prima,heel goed,snel en is in één keer geïnstalleerd.
In vergelijking met de humax is het veel sneller,alleen de zenders staan in een
vreemde volgorde,maar dat is een kwestie van een favorietenlijst opbouwen,neem ik aan.
Dit geldt ook voor mij. In eerste instantie durfde ik het niet aan, maar uiteindelijk nadat ik 'n aantal goede ervaringen op dit forum had gelezen afgelopen zaterdag toch de knoop doorgehakt.

Het resultaat is fantastisch op mijn Sony KDL-46W4000, veel beter dan via mijn Samsung en dan die HD kanalen
Dat had ik veel eerder moeten doen...
  #26  
Oud 19 maart 2009, 13:01
gardacus's schermafbeelding
gardacus gardacus is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 maart 2009
Locatie: Oosterhout
Ziggo Internet: nog geen
DTV: nog geen
Berichten: 2
Standaard Alphacrypt en Sony KDLZ4500 serie

Hallo mensen

Ik ben ontzettend groen als het over dit subject gaat, maar ik ben ook erg geïnteresseerd om de DVB-c tuner van mijn nieuwe Sony KDLZ4500 te gebruiken. Ik lees dat Alphacrypt Classic vanaf 3.18 in Sony's werkt, maar heeft iemand ook ervaring met de Z serie?

Hartelijk Dank
  #27  
Oud 20 maart 2009, 00:00
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gardacus Bekijk bericht
Hallo mensen

Ik ben ontzettend groen als het over dit subject gaat, maar ik ben ook erg geïnteresseerd om de DVB-c tuner van mijn nieuwe Sony KDLZ4500 te gebruiken. Ik lees dat Alphacrypt Classic vanaf 3.18 in Sony's werkt, maar heeft iemand ook ervaring met de Z serie?

Hartelijk Dank
Dit moet prima werken met de Z4500 serie. Mascom (de producent van de AlphaCrypt modules) meldt dat het correct werkt met alle series Sony Bravia toestellen, met uitzondering van de X3000, X3500 en W3000 series. Lees het hier maar even na.
  #28  
Oud 20 maart 2009, 08:02
gardacus's schermafbeelding
gardacus gardacus is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 maart 2009
Locatie: Oosterhout
Ziggo Internet: nog geen
DTV: nog geen
Berichten: 2
Standaard

Hartelijk dank voor de link!

Ik ga ervoor!

Waar ik overigens ook wel benieuwd naar ben is of er mensen zijn die ervaring hebben met PC oplossingen zoals de FloppyDTV voor DVB-c. Schijnt dat (vista) media center daar goed mee kan werken, maar het is best een investering: floppydtv, alphacrypt en ziggo kaartje kruipt richting de 300 euro. Daarom... indien er iemand is met ervaring hiermee... Gaarne

Dank nogmaals
  #29  
Oud 20 maart 2009, 09:39
jkorbee's schermafbeelding
jkorbee jkorbee is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 maart 2009
Locatie: valkenburg/ziggo
Berichten: 2
Standaard opnemen via video

ik kom er nu achter dat als ik voorprogrammeer op de video ,de zenders
net 5 sbs6 en rtl 7 worden weggedrukt. ook tijdens de opname zijn ze niet aanwezig.heb reeds alles nagelezen opnieuw op verschillende manieren weer aangesloten,doch het euvel blijft.
heeft iemand dit ook aan de hand of misschien een oplossing?

b v d
m v gr j korbee
  #30  
Oud 20 maart 2009, 15:25
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jkorbee Bekijk bericht
ik kom er nu achter dat als ik voorprogrammeer op de video ,de zenders
net 5 sbs6 en rtl 7 worden weggedrukt. ook tijdens de opname zijn ze niet aanwezig.heb reeds alles nagelezen opnieuw op verschillende manieren weer aangesloten,doch het euvel blijft.
heeft iemand dit ook aan de hand of misschien een oplossing?

b v d
m v gr j korbee
Leg eens beter uit wat je precies doet om je video te programmeren, en wat je bedoelt met dat 'weggedrukt'. Zo begrijpt niemand er wat van. En misschien kun je beter even een apart topic openen, want het programmeren van je video heeft echt niks met de AlphaCrypt module te maken.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Overige merken ontvangers > DVB-C met Common Interface slot




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Sony 40W3000 Alphacrypt TomMulti Vragen en Opmerkingen 2 7 juli 2008 17:56
Alphacrypt en Sony KDL-46D3500 dreamworks Vragen en Opmerkingen 2 28 januari 2008 15:07
wirless router voor chello classic sebastiaan Router 12 25 augustus 2004 15:35


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:31.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl