Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen

Mededelingen

Nieuwsgroepen Discussies over de news-server van Ziggo, het gebruik van een payserver en usenet software

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #201  
Oud 20 januari 2009, 20:59
omar_A's schermafbeelding
omar_A omar_A is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 januari 2009
Locatie: woerden , casema
Ziggo Internet: motorola
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raymond Bekijk bericht
Hi!



Check ook even of er geen spatie achter je e-mail adres staat bijvoorbeeld.

Bye,
Raymond.
Hi,

helaas krijg ik er geen screenshot op.. kan niks invoegen , heb alleen alles lokaal staan en dat werkt niet..

maar kan je wel garanderen dat de instellingen correct zouden moeten staan..
gezien alle posts erover.

in mijn.ziggo heb ik Z2 internet maar ik kan geen e-mail adressen aanmaken of beheren.

komt omdat ze de modem daar geactiveerd hebben omdat die pokke activatie pagina niet naar voren kwam.

en daar wordt je mail adres aangemaakt en nu vraag ik me af... kan dit ermee te maken hebben?
  #202  
Oud 20 januari 2009, 22:32
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door omar_A Bekijk bericht
Hi,

helaas krijg ik er geen screenshot op.. kan niks invoegen , heb alleen alles lokaal staan en dat werkt niet..

maar kan je wel garanderen dat de instellingen correct zouden moeten staan..
gezien alle posts erover.

komt omdat ze de modem daar geactiveerd hebben omdat die pokke activatie pagina niet naar voren kwam.

en daar wordt je mail adres aangemaakt en nu vraag ik me af... kan dit ermee te maken hebben?
Laten we het wel netjes houden (taalgebruik). Dat kan de helpdesk voor je corrigeren, als je activatie niet gelukt is. Als je de activatie niet correct doorlopen hebt, en je met je e-mail adres ook niet op de service pagina's kunt inloggen dan verbaasd het me niet dat news niet ok werkt. Helpdesk bellen en laten corrigeren.

Bye,
Raymond.
  #203  
Oud 21 januari 2009, 21:55
wkieboom@ziggo.nl's schermafbeelding
wkieboom@ziggo.nl wkieboom@ziggo.nl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 januari 2009
Locatie: Breda
Ziggo Internet: telefoon-televiesie-internet
DTV: geen
Berichten: 1
Standaard instelling grabit

ook ik heb met dit probleem gezeten en heb het volgende ingesteld en nu erkt het wel

hostname: news.siggo.nl
port119
acount nane:
wachtwoord:
niet aanvingken:encrypted
en niet change active group
en max 4 connections

groetjes guppemeper
  #204  
Oud 22 januari 2009, 00:08
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wkieboom@ziggo.nl Bekijk bericht
ook ik heb met dit probleem gezeten en heb het volgende ingesteld en nu erkt het wel

hostname: news.siggo.nl
port119
acount nane:
wachtwoord:
niet aanvingken:encrypted
en niet change active group
en max 4 connections

groetjes guppemeper
[root@control ~]# host news.siggo.nl
Host news.siggo.nl not found: 3(NXDOMAIN)

Ik neem aan dat je een voutje gemaakt hebt met de hostname?

Bye,
Raymond.
  #205  
Oud 22 januari 2009, 15:33
messed-up's schermafbeelding
messed-up messed-up is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Groningen/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Cisco
DTV: CI+ module, Cisco, Humax
Berichten: 596
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raymond Bekijk bericht
Hi!



Toch adviseer ik je news.ziggo.nl te gebruiken, de migratie server gaat ZEER binnenkort offline en dan werkt het niet meer. Je moet de Ziggo servers gebruiken. Dus inloggen en quota.

Een gewaarschuwd mens telt voor 2 zullen we maar zeggen, niet schrikken als het niet meer werkt.

Bye,
Raymond.
Graat news.home.nl er ook uit ? Bij news.ziggo.nl krijg ik een rejected melding, ook bij gebruik van een Ziggo email adres.
Ik gebruik standaard een payserver maar wil de retentie etc. wel weer eens testen.
  #206  
Oud 22 januari 2009, 17:34
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door messed-up Bekijk bericht
Graat news.home.nl er ook uit ? Bij news.ziggo.nl krijg ik een rejected melding, ook bij gebruik van een Ziggo email adres.
Ik gebruik standaard een payserver maar wil de retentie etc. wel weer eens testen.
Staat niet in de planning nee, de orange naam is niet van Ziggo, home.nl wel... Dus die kan gewoon aangehouden worden voor zover ik weet.

Bye,
Raymond.
  #207  
Oud 22 januari 2009, 17:49
messed-up's schermafbeelding
messed-up messed-up is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Groningen/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Cisco
DTV: CI+ module, Cisco, Humax
Berichten: 596
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raymond Bekijk bericht
Hi!



Staat niet in de planning nee, de orange naam is niet van Ziggo, home.nl wel... Dus die kan gewoon aangehouden worden voor zover ik weet.

Bye,
Raymond.
Prima, bedankt voor je reactie.
  #208  
Oud 2 februari 2009, 19:53
emmykn's schermafbeelding
emmykn emmykn is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 februari 2009
Locatie: maastricht @home
Ziggo Internet: geen idee, geregeld via de huisbaas
DTV: geen idee
Berichten: 3
Standaard wachtwoord en gebruikersnaam voor nieuwsgroepen

Heey!

Mijn internet is geregeld via de huisbaas. Hij weet het wachtwoord en de gebruikersnaam niet. Valt dit ergens op te vragen?

Wat ik wel weet is dat het internet eerst van @home was en nu van ziggo, moet ik dan in grabit de server van @home of die van ziggo invullen? want via die van ziggo krijg ik geen verbinding(hoef ook geen wachtwoord in te vullen) en via die van @home duurt het wel kanger om verbinding te maken maar geeft ie natuurlijk aan dat ik mn gebruikersnaam en wachtwoord moet invullen.

Bedankt alvast!
  #209  
Oud 2 februari 2009, 20:19
chrisdb's schermafbeelding
chrisdb chrisdb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: -
Berichten: 123
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door emmykn Bekijk bericht
Heey!

Mijn internet is geregeld via de huisbaas. Hij weet het wachtwoord en de gebruikersnaam niet. Valt dit ergens op te vragen?

Wat ik wel weet is dat het internet eerst van @home was en nu van ziggo, moet ik dan in grabit de server van @home of die van ziggo invullen? want via die van ziggo krijg ik geen verbinding(hoef ook geen wachtwoord in te vullen) en via die van @home duurt het wel kanger om verbinding te maken maar geeft ie natuurlijk aan dat ik mn gebruikersnaam en wachtwoord moet invullen.

Bedankt alvast!
Hi !

Je hebt zowieso een gebruikersnaam/wachtwoord nodig. Je huisbaas kan op de portal een account aanmaken (portal account aan te maken ahv NAW gegevens eb een code die op z'n bankafschrift staat).

bye,
Chris
  #210  
Oud 2 februari 2009, 21:44
emmykn's schermafbeelding
emmykn emmykn is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 2 februari 2009
Locatie: maastricht @home
Ziggo Internet: geen idee, geregeld via de huisbaas
DTV: geen idee
Berichten: 3
Standaard account aanmaken

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door chrisdb Bekijk bericht
Hi !

Je hebt zowieso een gebruikersnaam/wachtwoord nodig. Je huisbaas kan op de portal een account aanmaken (portal account aan te maken ahv NAW gegevens eb een code die op z'n bankafschrift staat).

bye,
Chris
Denk niet dat mijn huisbaas daar tijd voor gaat vrijmaken. Is er niet een manier om dat zelf te doen?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Nieuwe nieuwsgroep aanvraag. JaccoWeel Nieuwsgroepen 5 16 december 2008 22:37
Tip! Nieuwsgroep toevoegen ? CeeS Nieuwsgroepen 0 9 maart 2007 22:18
Bericht plaatsen in een nieuwsgroep Anonymous Windows 1 26 september 2002 23:06


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:38.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl