Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen

Mededelingen

Nieuwsgroepen Discussies over de news-server van Ziggo, het gebruik van een payserver en usenet software

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #131  
Oud 12 oktober 2008, 08:54
Unknown's schermafbeelding
Unknown Unknown is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 30 juni 2008
Locatie: Alkmaar - Ziggo
Ziggo Internet: RTV + Z3 - WebStar
DTV: Geen
Berichten: 373
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joepke Bekijk bericht

Wat zijn jullie ervaringen met knijpen of traffic shaping sinds de overgang van @home naar ziggo het kan uiteraard pech en of toeval zijn.
i

Ter volledigheid ook ik kom uit Uden maar haal dus alles gewoon binnen maar gebruik wel tweaknews
Ikzelf gebruik Eweka en haal gewoon netjes de max van wat ik zou moeten halen. Ik heb dus niet het idee dat er bij mijn wat 'geknepen' wordt.
  #132  
Oud 12 oktober 2008, 08:57
Joepke's schermafbeelding
Joepke Joepke is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 mei 2008
Locatie: Uden/@home
Ziggo Internet: Alles in 1 extra
DTV: Humax
Berichten: 60
Standaard

Ik ben er inmiddels achter wat er gebeurd maar hoe het komt en waarom ?
Ik heb het net bij mezelf getest en bij een vriend van me op het moment dat ssl aangaat op een andere poort word verbinding vertraagd naar ongeveer de helft.
Uiteraard staat dit nu uit maar het is wel vreemd.
  #133  
Oud 12 oktober 2008, 11:45
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Joepke Bekijk bericht
Ik heb het net bij mezelf getest en bij een vriend van me op het moment dat ssl aangaat op een andere poort word verbinding vertraagd naar ongeveer de helft.
Uiteraard staat dit nu uit maar het is wel vreemd.
SSL zorgt ervoor dat het altijd iets langzamer gaat. Nu kan dit verschil nihil zijn, maar ook behoorlijk significant dus.
  #134  
Oud 12 oktober 2008, 13:01
Joepke's schermafbeelding
Joepke Joepke is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 mei 2008
Locatie: Uden/@home
Ziggo Internet: Alles in 1 extra
DTV: Humax
Berichten: 60
Standaard

Bedankt voor de reactie.
Ik het eigenlijk altijd probleemloos kunnen gebruiken dus ik denk dat er wat anders aan de hand is.
Het maakt eigenlijk ook niet al teveel uit maar ivm met privacy had ik het liever aan staan.
Maar goed de telle hangt rond 2mb wat mijn verbinding wel netjes maakt ik heb zelfs met mn oude 20 mbit nooit sneler gehaald en nu heb ik een leuke upload van 3mb en ben goedkoper uit.
Mensen kunnen klagen over ziggo ik ben in ieder geval wel tevreden.
  #135  
Oud 12 oktober 2008, 21:15
win959's schermafbeelding
win959 win959 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 juni 2008
Locatie: castricum
Ziggo Internet: Ben weg
Berichten: 11
Standaard

Ik snap er geen bal meer van, kan geen verbinding meer maken met de news-server...... van multikabel

Adres news.quicknet.nl
inloggen met autorisatie
Email naam en wachtwoord

dat zou toch moeten werken ?????
maar niet dus, wie weet een oplossing..
  #136  
Oud 12 oktober 2008, 21:18
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.388
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door win959 Bekijk bericht
Ik snap er geen bal meer van, kan geen verbinding meer maken met de news-server...... van multikabel

Adres news.quicknet.nl
inloggen met autorisatie
Email naam en wachtwoord

dat zou toch moeten werken ?????
news.quicknet.nl? Dan ook met je quicknet-mailadres inloggen. Ik maakte deze fout ook. Ziggo adres? news.ziggo.nl
  #137  
Oud 12 oktober 2008, 21:47
win959's schermafbeelding
win959 win959 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 juni 2008
Locatie: castricum
Ziggo Internet: Ben weg
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
news.quicknet.nl? Dan ook met je quicknet-mailadres inloggen. Ik maakte deze fout ook. Ziggo adres? news.ziggo.nl
Klopt bram thanks het is de joep@quicknet.nl en wachtwoord
  #138  
Oud 12 oktober 2008, 21:53
Wooky's schermafbeelding
Wooky Wooky is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 oktober 2008
Locatie: Uden @home
Ziggo Internet: @home basis, Motorola
Berichten: 3
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Je client kan soms inderdaad in de war raken met headers ophalen als de nummering bijvoorbeeld anders is geworden.

Misschien even de account opnieuw aanmaken in je client en nogmaals proberen. De newsserver zelf is in elk geval niet offline.

Het werkt weer maar bovenstaande was nog niet genoeg. Ik heb een nieuwe server in Grabit toegevoegd, daarop ingelogd met het (alias)emailadres van mijn vrouw, daarop de nieuwsgroep toegevoegd en die wilde uiteindelijk wel downloaden... Alle andere pogingen (groep verwijderen en weer toevoegen, serverlist refreshen, weet ik veel wat ik allemaal gedaan heb): niets werkte. Oei. Nu ik dit zo teruglees komt dat toch neer op account opnieuw aanmaken... Bedankt CeeS!
  #139  
Oud 14 oktober 2008, 13:16
gsx1100f's schermafbeelding
gsx1100f gsx1100f is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 oktober 2008
Locatie: Drunen @home
Ziggo Internet: Z3
DTV: nvt
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raymond Bekijk bericht
Hi!



Welke servernaam gebruik je?

Bye,
Raymond.
Sorry voor het late antwoord. Een paar daagjes weg geweest. Ik heb alle combinaties al geprobeerd:
newnews.home.nl (werkte al een jaar of zo zonder problemen)
news.home.nl
news.ziggo.nl

NOPE!........Leve Eweka.
  #140  
Oud 20 oktober 2008, 10:08
messed-up's schermafbeelding
messed-up messed-up is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Groningen/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Cisco
DTV: CI+ module, Cisco, Humax
Berichten: 596
Standaard inloggen newsserver

Ik zit nu eindelijk in het Ziggo systeem en kan inloggen op Mijn Ziggo.
De newsserver geeft nog steeds "482 authentication temporarily unavailable"
Nu heb ik wel een payserver maar ik zou de Ziggo newsserver gewoon moeten kunnen gebruiken.
Is er nog een storing of kan iemand mij vertellen welke instellingen wel werken in de regio Groningen ?
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Nieuwe nieuwsgroep aanvraag. JaccoWeel Nieuwsgroepen 5 16 december 2008 22:37
Tip! Nieuwsgroep toevoegen ? CeeS Nieuwsgroepen 0 9 maart 2007 22:18
Bericht plaatsen in een nieuwsgroep Anonymous Windows 1 26 september 2002 23:06


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:24.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl