Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen

Mededelingen

Nieuwsgroepen Discussies over de news-server van Ziggo, het gebruik van een payserver en usenet software

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #121  
Oud 10 oktober 2008, 19:28
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pdukers Bekijk bericht
Verder testen kan ik niet meer omdat mijn download limiet bereikt is.


Maar ik zie nu een mogelijk ander probleem wat ook te wijten kan zijn aan de maintenance. Mijn reset datum is van 11 oktober naar 4 november verschoven, maar mijn data verbruik is niet gereset. Zie hier.
Wat zegt de Ziggo site? Ik zie dat je het nu over 'Mijn home' hebt?

Bye,
Raymond.
  #122  
Oud 10 oktober 2008, 19:46
abyss's schermafbeelding
abyss abyss is offline
Member
 
Geregistreerd: 6 juni 2008
Locatie: Den Haag (Ypenburg) Ziggo/Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: Humax iPVR 9200C super apparaat
Berichten: 64
Standaard

Ik zit in het Casema gebied PC2497
en had vanochtend een goede download snelheid.
Maar kort daarna kreeg ik de melding
Server response 482



Ik baal hier van.
__________________
Motorola SBV5121E, Sitecom Wl-183 Wireless Network Broadband Router, La Fonera , Digitale TV _ Humax iPVR 9200C
  #123  
Oud 10 oktober 2008, 19:49
raymond's schermafbeelding
raymond raymond is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 23 april 2005
Locatie: Rijswijk / Prolocation
Berichten: 1.082
Standaard

Hi!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door abyss Bekijk bericht
Ik zit in het Casema gebied PC2497
en had vanochtend een goede download snelheid.
Maar kort daarna kreeg ik de melding
Server response 482



Ik baal hier van.
Op welke news server (news.casema, news.ziggo?)

Bye,
Raymond.
  #124  
Oud 10 oktober 2008, 20:08
pdukers's schermafbeelding
pdukers pdukers is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2008
Locatie: Sittard
Ziggo Internet: Z2, Ubee
Berichten: 189
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door raymond Bekijk bericht
Hi!



Wat zegt de Ziggo site? Ik zie dat je het nu over 'Mijn home' hebt?

Bye,
Raymond.

Ziggo zei toen ik de post deed ook 100 GB verbruikt met reset datum 4 november. Maar nu zie ik 0.21 GB verbruikt.

Echter als ik probeer te downloaden met mijn hoofdaccount dan krijg ik nog een download limit bereikt melding. Gebruik een ander email adres, dan kan ik wel downloaden!

Het downloaden is wel trager dan normaal. Normaal 800-900 KB/s, wat al een stuk trager is dan mijn Z3 connectie, maar nu 300-400 KB/s
  #125  
Oud 11 oktober 2008, 10:56
pdukers's schermafbeelding
pdukers pdukers is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2008
Locatie: Sittard
Ziggo Internet: Z2, Ubee
Berichten: 189
Standaard

Ik haal nu weer mijn normale snelheid
  #126  
Oud 11 oktober 2008, 11:58
Wooky's schermafbeelding
Wooky Wooky is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 8 oktober 2008
Locatie: Uden @home
Ziggo Internet: @home basis, Motorola
Berichten: 3
Thumbs down wel / geen verbinding?

Wat ik nog mis in deze discussie: ik lijk wel verbinding te hebben maar ik kan niets meer downloaden. Full of incremental updates idem: die lijken te lukken maar vervolgens is de lijst nog dezelfde als die van een paar dagen geleden, toen hier de migratieproblemen begonnen. Na anderhalve dag Authentication Failures dacht ik: ha, ik kan weer verder, maar noppes dus.
(Voor de volledigheid: ik heb hier in Uden @home).
Anderen ook vergelijkbare (wan)toestanden?
  #127  
Oud 11 oktober 2008, 15:17
pdukers's schermafbeelding
pdukers pdukers is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 mei 2008
Locatie: Sittard
Ziggo Internet: Z2, Ubee
Berichten: 189
Standaard

Nee. Headers ophalen lukt hier zonder problemen.

Het kan natuurlijk ook aan je client liggen. Heb je al geprobeerd met een nzb file nieuwe postings te downloaden? Of bijvoorbeeld slechts de eerste 10.000 headers (heb al eens meegemaakt dat dit wel lukte maar niet met meer headers)?
  #128  
Oud 11 oktober 2008, 15:42
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.470
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pdukers Bekijk bericht
Nee. Headers ophalen lukt hier zonder problemen.

Het kan natuurlijk ook aan je client liggen. Heb je al geprobeerd met een nzb file nieuwe postings te downloaden? Of bijvoorbeeld slechts de eerste 10.000 headers (heb al eens meegemaakt dat dit wel lukte maar niet met meer headers)?
Je client kan soms inderdaad in de war raken met headers ophalen als de nummering bijvoorbeeld anders is geworden.

Misschien even de account opnieuw aanmaken in je client en nogmaals proberen. De newsserver zelf is in elk geval niet offline.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....
  #129  
Oud 11 oktober 2008, 16:14
Joepke's schermafbeelding
Joepke Joepke is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 mei 2008
Locatie: Uden/@home
Ziggo Internet: Alles in 1 extra
DTV: Humax
Berichten: 60
Standaard

Ik kwam vandaag terg van vakantie en zag dat ik eindelijk mijn 16/3 snelheid kon halen echter op nieuwsgroepen haalde ik maar 1.5mbs
Kan het zijn dat er poorten geknepen worden ?
Ik had namenlijk ssl aanstaan.
Later heb ik op beide groepen poorten 119 en 563 3 threads geopend en toen gind ik ineens tussen de 1.9 en 2.1 mb downen.
Maar zelfs met 12 threads op 563 bleef de zooi maar schommelen

Wat zijn jullie ervaringen met knijpen of traffic shaping sinds de overgang van @home naar ziggo het kan uiteraard pech en of toeval zijn.
i

Ter volledigheid ook ik kom uit Uden maar haal dus alles gewoon binnen maar gebruik wel tweaknews
  #130  
Oud 11 oktober 2008, 22:10
Morbide's schermafbeelding
Morbide Morbide is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 oktober 2008
Locatie: Den Haag / Casema
Ziggo Internet: Z3 / Motorola SB5101E
DTV: Samsung DCB-H360R, Samsung DCB-B270R
Berichten: 14
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door abyss Bekijk bericht
Ik zit in het Casema gebied PC2497
en had vanochtend een goede download snelheid.
Maar kort daarna kreeg ik de melding
Server response 482



Ik baal hier van.
Ik heb precies hetzelfde. (hetzelfde Casema gebied)

Tot vrijdagavond probleemloos downloaden via nieuwsgroepen.

Krijg nu helemaal niets meer binnen. (instellingen staan goed)



(ik download via news.casema.nl, ziggonews werkte "nog" niet)
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Soortgelijke discussies
Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Nieuwe nieuwsgroep aanvraag. JaccoWeel Nieuwsgroepen 5 16 december 2008 22:37
Tip! Nieuwsgroep toevoegen ? CeeS Nieuwsgroepen 0 9 maart 2007 22:18
Bericht plaatsen in een nieuwsgroep Anonymous Windows 1 26 september 2002 23:06


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:55.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl