Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Webspace en Homepages

Mededelingen

Ziggo Webspace en Homepages Discussies en vragen over Ziggo Webspace en Homepages en het maken en uploaden van je homepage.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 19 maart 2013, 17:19   #1
judique
Junior Member
 
judique's schermafbeelding
Standaard Webspace

Het is mij eindelijk gelukt om mijn zelf gemaakte html pagina's in mijn eigen webspace te zetten.
De foto's die ik erin heb geplaatst heb ik verwezen naar mijn eigen hardeschijf waar ik ze heb staan. Maar op deze manier komen ze dus niet op de reeds gemaakte site (webspace).
Nu heb ik geprobeerd 1 foto in de map van webspace te zetten. https://homedrive.ziggo.nl/jacob.schokker@ziggo.nl/publiek
En dan daarheen verwijzen maar dan werkt dat ook niet. Hoe moet ik de foto's erin plaatsen?

2e vraag. Als ik de link naar andere mensen stuur en zij klikken erop dan word aan hun gevraagd een gebruikersnaam en wachtwoord. Wat doe ik verkeerd?;-) http://members.ziggo.nl/jacob.schokker/



Met vriendelijke groet,



Mathilda Schokker
judique is offline  
Oud 19 maart 2013, 17:49   #2
Harold
Senior Member
 
Harold's schermafbeelding
Standaard

Je moet naar je foto's verwijzen via members.ziggo.nl/jacob......
En niet via homedrive.ziggo.nl...

Dus:
<img src="https://homedrive.ziggo.nl/jacob.schokker@ziggo.nl/publiek/IMG_3825 (Large).jpg"
moet zijn
<img src="http://members.ziggo.nl/jacob.schokker/IMG 3825 (Large).jpg"
(Als je foto daar staat)
[edit]
Ik zie dat de naam van de foto niet gelijk is...
Moet dus zijn http://members.ziggo.nl/jacob.schokk...28Large%29.JPG
Dus een underscore na IMG en jpg in hoodletters.
[/edit]
En de verwijzigen naar je D schijf is ook fout:
<img src="D:\Documenten\Mijn Afbeeldingen\foto's\Pa\IMG_3830.jpg" style="left:800px; position:absolute; top:250px; width:500px; height:300px">

Iets duidelijker?

Laatst gewijzigd door Harold; 22 maart 2013 om 15:47
Harold is offline  
Oud 19 maart 2013, 19:44   #3
judique
Junior Member
 
judique's schermafbeelding
Standaard

Heb ik geprobeerd maar dat lukt ook niet.
Dat van de D schijf weet ik dat dat nog aangepast moet worden. Maar ik dacht laat ik het eerst met 1 foto proberen. Die foto heb ik nu via het programma core ftp geupload en staat bij de html pagina's.




En op de pc vind ik ze hier.

Onderin de kollom links zie ik bij netwerken ook ineens homedrive.ziggo@SSL staan Als ik daar op klik krijg ik een leeg scherm.
judique is offline  
Oud 19 maart 2013, 19:59   #4
Zapp Brannigan
Senior Member
 
Zapp Brannigan's schermafbeelding
Standaard

In tegenstelling tot Windows is bij de Unix-server die door Ziggo wordt gebruikt het van belang dat de bestandsnamen exact, includief hoofd/kleine letters overeen komt, in dit geval dus: "http://members.ziggo.nl/jacob.schokker/IMG_3825 (Large).JPG"

Zapp Brannigan is offline  
Oud 22 maart 2013, 15:51   #5
Harold
Senior Member
 
Harold's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door judique Bekijk bericht
Heb ik geprobeerd maar dat lukt ook niet.
Dat van de D schijf weet ik dat dat nog aangepast moet worden. Maar ik dacht laat ik het eerst met 1 foto proberen. Die foto heb ik nu via het programma core ftp geupload en staat bij de html pagina's.
Zie mijn edit op mijn vorige posting, je url komt niet helemaal overeen.

sorry voor de late reactie.
Harold is offline  
Oud 24 maart 2013, 12:12   #6
skmobiel
Junior Member
 
skmobiel's schermafbeelding
Standaard

Wow... Spaart er iemand pennen !?

Sorry, geen constructief antwoord...
skmobiel is offline  
Oud 26 maart 2013, 12:16   #7
judique
Junior Member
 
judique's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door skmobiel Bekijk bericht
Wow... Spaart er iemand pennen !?

Sorry, geen constructief antwoord...
Ja mijn vader die heeft er zo'n 110000. ;-)
judique is offline  
Oud 26 maart 2013, 12:50   #8
judique
Junior Member
 
judique's schermafbeelding
Standaard Gelukt

Zapp Brannigan en Harold bedankt voor jullie hulp. Het is nu eindelijk gelukt.
judique is offline  
Oud 26 maart 2013, 13:01   #9
judique
Junior Member
 
judique's schermafbeelding
Standaard Nog 2 vraagjes

Ik heb nog 2 vragen.
Als andere mensen op de link klikken word hun gevraagd om een gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Is de link goed?
http://members.ziggo.nl/jacob.schokker/

Ik heb naast de index pagina ook nog 2 andere pagina's. Vanaf de index pagina kan men via de link op de andere pagina's komen. Dat gaat verder goed. Maar de link weer terug krijg ik niet goed.

Dit heb ik ervoor gebruikt.
<div style= "left:10px; position:absolute; top:2200px; width:500px; height:202px;">
<a href="index.htm">Terug naar begin pagina</a>
judique is offline  
Oud 26 maart 2013, 14:21   #10
Boolee
Senior Member
 
Boolee's schermafbeelding
Standaard

Ik hoef geen gebruikersnaam en wachtwoord dus komt zo op je pagina met foto's uit.
De link van Verzamelbeurzen terug werkt -> http://members.ziggo.nl/jacob.schokker/index.htm
De link van Willem van Haren Museum terug niet, staat http://members.ziggo.nl/jacob.schokker/index.html dus hier de l van html verwijderen.

Op de 2 doorlink pagina's staan geen foto's, die link je nog door naar je harddisk, map: J:\Mijn Documenten\Mijn documenten Nieuw\etc.
Boolee is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Webspace en Homepages




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl