Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 17 juni 2012, 15:04
plekete's schermafbeelding
plekete plekete is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 maart 2012
Locatie: mechelen hetnet
Ziggo Internet: alles 1n 1 basis ubee
DTV: cisco
Berichten: 4
Standaard IP-adres van WI-Fi modem opent niet

Ik probeer voor mijn draadloze verbinding een ander kanaal in te stellen,die is n.l. zeer slecht. De pc verbind zeer slecht en ook de verbinding van de laptop valt steeds weg. Het standaard IP-adres 129.168.178.1 wil maar niet openen.Waar kan dit aan liggen. Op het ogenblik werk ik bekabelt,mijn modem is Ubee evw3200. Besturingssysteem Windows Vista.
  #2  
Oud 17 juni 2012, 15:14
Zapp Brannigan's schermafbeelding
Zapp Brannigan Zapp Brannigan is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 oktober 2008
Locatie: Hoofddorp
Ziggo Internet: nee
DTV: nee
Berichten: 3.674
Standaard

129.168.0.0/16 is eigendom van de NASA. Probeer het eens met http://192.168.178.1.
  #3  
Oud 17 juni 2012, 17:02
leges's schermafbeelding
leges leges is offline
Member
 
Geregistreerd: 7 april 2012
Locatie: assen
Berichten: 90
Standaard

UTP kabel erin en check eens of je Vista machine wel op DHCP de 192.168.178.1 als gateway krijgt.
  #4  
Oud 19 juni 2012, 13:28
plekete's schermafbeelding
plekete plekete is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 maart 2012
Locatie: mechelen hetnet
Ziggo Internet: alles 1n 1 basis ubee
DTV: cisco
Berichten: 4
Standaard

Ik heb het even nagekeken.Blijkt dat er onder IPv4 en IPv6 ?? helemaal geen adresgegevens staan. Ik heb geprobeerd die op te halen maar er gebeurt niets??Beide staan ingesteld op het automatisch ophalen van het ip adres.
  #5  
Oud 19 juni 2012, 17:22
migroen's schermafbeelding
migroen migroen is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 november 2006
Locatie: West-Graftdijk (1486 MK) - Multikabel
Ziggo Internet: Connect en Play Max + Volop bellen
DTV: Horizon + Humax 5050c (2x) + Humax 5200c
Berichten: 1.476
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door plekete Bekijk bericht
Ik heb het even nagekeken.Blijkt dat er onder IPv4 en IPv6 ?? helemaal geen adresgegevens staan. Ik heb geprobeerd die op te halen maar er gebeurt niets??Beide staan ingesteld op het automatisch ophalen van het ip adres.
Trek de stekker eens uit het stopconect van het modem voor 1 minuut en daarna er weer in en probeer het dan nog eens.
  #6  
Oud 22 juni 2012, 16:41
plekete's schermafbeelding
plekete plekete is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 maart 2012
Locatie: mechelen hetnet
Ziggo Internet: alles 1n 1 basis ubee
DTV: cisco
Berichten: 4
Standaard

Ik heb het even aan Ziggo gevraagd. Die hebben alles weer teruggezet naar de begininstelling. Wi-fi doet het weer de verbinding is echter nog steeds matig. Ik kom weer op de pagina om het kanaal te wijzigen dus beschouw mijn vraag maar als opgelost
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router


Favorieten/bladwijzers



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 13:45.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl