Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 5 februari 2012, 19:48   #1
mara
Junior Member
 
mara's schermafbeelding
Standaard Telefoonstoring bij Ziggo?

Hallo
Ik probeerde zojuist te bellen via Ziggo maar ik kan geen verbinding krijgen met welk nr dan ook. Is hier iets over bekend? Postcode 3544 AL
mara is offline  
Oud 5 februari 2012, 19:52   #2
Poupou
Senior Member
 
Poupou's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mara Bekijk bericht
Hallo
Ik probeerde zojuist te bellen via Ziggo maar ik kan geen verbinding krijgen met welk nr dan ook. Is hier iets over bekend? Postcode 3544 AL
Ik neem aan dat je internet het wel doet? Vertel eens welk modem je hebt en welke lampjes er constant branden en welke knipperen.
Poupou is offline  
Oud 5 februari 2012, 21:08   #3
mara
Junior Member
 
mara's schermafbeelding
Standaard telefoonstoring bij Ziggo?

Internet en tv werken gewoon en de modem die ik heb zit in de meterkast en heeft geen knpperende lichtjes, die ik kan zien. Maar mijn telefoon is gewoon in de muur ingeplugd en heeft volgens mij, niets te maken met de modem. Maar zoveel verstand heb ik er ook niet van.
Mara
mara is offline  
Oud 5 februari 2012, 21:33   #4
Poupou
Senior Member
 
Poupou's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mara Bekijk bericht
Internet en tv werken gewoon en de modem die ik heb zit in de meterkast en heeft geen knpperende lichtjes, die ik kan zien. Maar mijn telefoon is gewoon in de muur ingeplugd en heeft volgens mij, niets te maken met de modem. Maar zoveel verstand heb ik er ook niet van.
Mara
Als je ook telefonie van Ziggo afneemt, moet er wel een kabelteje achter in de tel1 aansluiting van je modem zitten. Probeer daar eens rechtstreeks een telefoon op aan te sluiten. Dan zou je wel een kiestoon moeten krijgen.
Poupou is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl