Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Ziggo On Demand

Mededelingen

Ziggo On Demand Vragen en opmerkingen over het originele Interactieve TV platform van Ziggo.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 27 januari 2012, 23:35   #1
radio4fm
Member
 
radio4fm's schermafbeelding
Standaard interactieve tv met humax 5100

Hallo,ik had een vraag ik heb een humax 5100 met de nieuwe interactieve software erop met de bij behorende wifi dongle ,nou had ik een vraag met betrekking tot interactieve gedeelte gaat bijv alleen de commandos pauze of de aanvraag van bijv een film via de dongle of gaat hier een gedeelte via de dongle en een gedeelte via de coax uit/in gang humax 5100 ,waarom deze vraag mijn situatie momenteel in de meterkast een maal data uitgang naar modem en de radio/tv uitgang gaat naar een twee weg splitter 1maal in 2maal uit ,nou wil ik in de lijn voor de splitter een hirschmann GHV20E zetten maar die is niet retour geschikt,gaat dit een probleem op leveren met betrekking het interactieve gedeelte (kan voor een leuke prijs aan deze versterker komen)
radio4fm is offline  
Oud 27 januari 2012, 23:42   #2
catastrofus
Senior Member
 
catastrofus's schermafbeelding
Standaard

De communicatie met ziggo gaat via internet (dongle of utp), het aangevraagde zelf komt via coax binnen.
Retourgeschikte bekabeling is hier dus niet van belang.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door radio4fm Bekijk bericht
Hallo,ik had een vraag ik heb een humax 5100 met de nieuwe interactieve software erop met de bij behorende wifi dongle ,nou had ik een vraag met betrekking tot interactieve gedeelte gaat bijv alleen de commandos pauze of de aanvraag van bijv een film via de dongle of gaat hier een gedeelte via de dongle en een gedeelte via de coax uit/in gang humax 5100 ,waarom deze vraag mijn situatie momenteel in de meterkast een maal data uitgang naar modem en de radio/tv uitgang gaat naar een twee weg splitter 1maal in 2maal uit ,nou wil ik in de lijn voor de splitter een hirschmann GHV20E zetten maar die is niet retour geschikt,gaat dit een probleem op leveren met betrekking het interactieve gedeelte (kan voor een leuke prijs aan deze versterker komen)
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
catastrofus is offline  
Oud 27 januari 2012, 23:49   #3
radio4fm
Member
 
radio4fm's schermafbeelding
Standaard

Okee dan dus ik hem er zonder problemen tussen zetten maar waarom praat iedereen dan altijd over retourgeschikte versterkers als zowel de versie utp als dongle via de internet verbinding gaan?
radio4fm is offline  
Oud 27 januari 2012, 23:56   #4
catastrofus
Senior Member
 
catastrofus's schermafbeelding
Standaard

Daar praat niemand over, althans ik heb dat nog niet gezien.
Bij de Cisco heb je retourgeschikte bekabeling nodig omdat deze een intern modem bezit en dus de verzoeken via coax sturen. De Humax (5100 & 5200) doen hun verzoeken via internet itt de Cisco.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door radio4fm Bekijk bericht
Okee dan dus ik hem er zonder problemen tussen zetten maar waarom praat iedereen dan altijd over retourgeschikte versterkers als zowel de versie utp als dongle via de internet verbinding gaan?
__________________
2 x et10k (CCCS, PLi4) met een Synology ds211+ (2 x 3TB raid1) ziggo oost + A1/A2/A3/HB TechniSat.
catastrofus is offline  
Oud 27 januari 2012, 23:59   #5
radio4fm
Member
 
radio4fm's schermafbeelding
Standaard

Okee helemaal duidelijk hier bedankt voor de snelle antwoorden
radio4fm is offline  
Oud 29 januari 2012, 13:08   #6
jette.timmer
Junior Member
 
jette.timmer's schermafbeelding
Question waarschijnlijk een domme vraag, maar hoe kom je aan de nieuwe interactieve software.

ik kreeg een hymax 5100c bij mijn allesin1 plus met TV extra. die heb ik nu al 3 maanden en ik wil eigenlijk de films on demand eens gaan bekijken. maar onder het menu vind ik niets. nu lees ik iets over nieuwe interactieve software op dit forum.
Hoe komen jullie daaraan? moet ik dat achteraf bestellen bij ziggo??


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door radio4fm Bekijk bericht
Hallo,ik had een vraag ik heb een humax 5100 met de nieuwe interactieve software erop met de bij behorende wifi dongle ,nou had ik een vraag met betrekking tot interactieve gedeelte gaat bijv alleen de commandos pauze of de aanvraag van bijv een film via de dongle of gaat hier een gedeelte via de dongle en een gedeelte via de coax uit/in gang humax 5100 ,waarom deze vraag mijn situatie momenteel in de meterkast een maal data uitgang naar modem en de radio/tv uitgang gaat naar een twee weg splitter 1maal in 2maal uit ,nou wil ik in de lijn voor de splitter een hirschmann GHV20E zetten maar die is niet retour geschikt,gaat dit een probleem op leveren met betrekking het interactieve gedeelte (kan voor een leuke prijs aan deze versterker komen)
jette.timmer is offline  
Oud 29 januari 2012, 14:32   #7
Amsterdam48
Senior Member
 
Amsterdam48's schermafbeelding
Standaard

Dan heb je een Humax USB Dongle nodig.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jette.timmer Bekijk bericht
ik kreeg een hymax 5100c bij mijn allesin1 plus met TV extra. die heb ik nu al 3 maanden en ik wil eigenlijk de films on demand eens gaan bekijken. maar onder het menu vind ik niets. nu lees ik iets over nieuwe interactieve software op dit forum.
Hoe komen jullie daaraan? moet ik dat achteraf bestellen bij ziggo??
__________________
Bye,

Amsterdam48
Amsterdam48 is offline  
Oud 29 januari 2012, 14:41   #8
Zapp Brannigan
Senior Member
 
Zapp Brannigan's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jette.timmer Bekijk bericht
ik kreeg een hymax 5100c bij mijn allesin1 plus met TV extra. die heb ik nu al 3 maanden en ik wil eigenlijk de films on demand eens gaan bekijken. maar onder het menu vind ik niets. nu lees ik iets over nieuwe interactieve software op dit forum.
Hoe komen jullie daaraan? moet ik dat achteraf bestellen bij ziggo??
Dit werkt via het TV-portaal, maar je moet daarvoor wel de laatste firmware (1.00.17) geïnstalleerd hebben en de decoder moet zijn verbonden met het internet (UTP of dongle).
Zapp Brannigan is offline  
Oud 1 februari 2012, 16:11   #9
jette.timmer
Junior Member
 
jette.timmer's schermafbeelding
Standaard humax usb dongle

bedankt!
ik ga uitzoeken hoe ik daaraan komen kan.
Thanx.
jette.timmer is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Ziggo On Demand




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl