Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 14 december 2011, 09:36   #21
HKSE&T
Junior Member
 
HKSE&T's schermafbeelding
Standaard

Hansiepansie,

Ik heb de decoder 1 op 1 over gezet van mijn " oude lcd" naar de nieuwe Aldi LED en dit functioneerde prima! Mijn vraag aan jou is echter:
Waar heb je een passende muurbeugel voor deze LED vandaan en hoe wordt deze aan het apparaat bevestigd?
HKSE&T is offline  
Oud 14 december 2011, 13:47   #22
hansiepansie
Member
 
hansiepansie's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HKSE&T Bekijk bericht
Hansiepansie,

Ik heb de decoder 1 op 1 over gezet van mijn " oude lcd" naar de nieuwe Aldi LED en dit functioneerde prima! Mijn vraag aan jou is echter:
Waar heb je een passende muurbeugel voor deze LED vandaan en hoe wordt deze aan het apparaat bevestigd?
Ik heb een muurbeugel bij de gamma gekocht van het merk vogel. De vesa waarden voor de tv zijn 400 x 400 (is horizontale en verticale afstand van de gaten. (Vesa is een standaard voor bevestigng)
De beugel bij de gamma is vrij universeel en bestaat uit 4 delen.
2 delen schroef je aan elkaar ( de afmeting wordt dan iets van (schatting uit mijn hoofd) 75 cm lang en 12 cm hoog) en schroef je op horizontaal op de muur. De 2 andere delen schroef je verticaal op de tv.
De 2 verticale delen (met tv) kan je vervolgens om het horizontale deel op de muur klemmen.
Als ik me goed herinner heb ik voor de beugel iets tussen de 69 en 79 euro betaald.

Als het nodig is zoek ik het doosje nog even voor je op met exact typenr enzo, hij ligt hier bij het oud papier.

Groeten
Hansiepansie
hansiepansie is offline  
Oud 15 december 2011, 08:27   #23
mnijland
Junior Member
 
mnijland's schermafbeelding
Standaard

Hansie pansie,

Kun jij bevestigen dat de CI+ kaart van Ziggo dus werkt in jou MT Logic TV?

PS, ik heb mijn beugel gekocht bij RJshop.nl. Deze beugel past bij mij perfect en is niet zo duur: http://www.rjshop.nl/PLB-9/nl/product/20742/ Je monteert twee ijzeren 'latjes' op je TV (met de meegeleverde bouten) en 1 plaat op de muur. Wanneer de plaat op de muur goed vast hangt (met de eveneens meegeleverde bouten) dan hang je je TV er zo aan op. Kind kan de was doen zeg maar...

Laatst gewijzigd door mnijland; 15 december 2011 om 08:37
mnijland is offline  
Oud 15 december 2011, 10:30   #24
hansiepansie
Member
 
hansiepansie's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mnijland Bekijk bericht
Hansie pansie,

Kun jij bevestigen dat de CI+ kaart van Ziggo dus werkt in jou MT Logic TV?

PS, ik heb mijn beugel gekocht bij RJshop.nl. Deze beugel past bij mij perfect en is niet zo duur: http://www.rjshop.nl/PLB-9/nl/product/20742/ Je monteert twee ijzeren 'latjes' op je TV (met de meegeleverde bouten) en 1 plaat op de muur. Wanneer de plaat op de muur goed vast hangt (met de eveneens meegeleverde bouten) dan hang je je TV er zo aan op. Kind kan de was doen zeg maar...
Ja, dat werkt. Wel zenders zoeken in kleine stapjes, duurde bij mij iets van 3 uur. Maar is eenmalig.

Hansiepansie
hansiepansie is offline  
Oud 15 december 2011, 11:07   #25
mnijland
Junior Member
 
mnijland's schermafbeelding
Standaard

Nou dan ga ik deze vanmiddag direct maar even aanschaffen.

@hansiepansie, heb je alle zenders opgezocht met de humax aan de TV gekoppeld? Want ik heb vannacht ook de zenderzoeker aan laten staan (uiterard zonder de CI+ module, maar gewoon rechstreeks op de analoge kabel), alleen heb ik dan alleen maar zenders met slecht beeld...
mnijland is offline  
Oud 15 december 2011, 11:24   #26
hansiepansie
Member
 
hansiepansie's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mnijland Bekijk bericht
Nou dan ga ik deze vanmiddag direct maar even aanschaffen.

@hansiepansie, heb je alle zenders opgezocht met de humax aan de TV gekoppeld? Want ik heb vannacht ook de zenderzoeker aan laten staan (uiterard zonder de CI+ module, maar gewoon rechstreeks op de analoge kabel), alleen heb ik dan alleen maar zenders met slecht beeld...
Nee, ik heb eerst de zenders opgezocht zonder CI+ module (wat bij een kleine stapgrootte dus een uur of 3 duurt en ook zonder de Humax) en daarna de CI+ module geplaatst met de smart card. Toen was alles OK

Hansiepansie
hansiepansie is offline  
Oud 15 december 2011, 19:04   #27
kabkanb
Junior Member
 
kabkanb's schermafbeelding
Standaard

Hallo allen, ik heb ook een Aldi-Multitech LED aangeschaft.
Ik had reeds een Ziggo CI+ module, maar zoals reeds in een eerder post is gemeld heeft Ziggo transponders staan buiten het 8Mhz raster. Ook het 1Mhz raster (hele lange scan geeft geen resultaat) is niet in staat om de transponders die op .750Mhz staan te detecteren.
HansiePansie heeft denk ik geluk omdat hij in district Groningen ziet, maar ik zit in NH en hier is netwerk 8888 door Ziggo ingesteld. Meer dan 50% van de hier gebruikte transponders zitten op xxx.750 Mhz.
Manuele instelling op zo'n transponder is mogelijk en laat ook een goed ontvangst signaal zien, maar de verbonden kanalen worden niet gevonden.
Inderdaad is waarschijnlijk een firmware upgrade op de MT-Logic nodig om dit wel mogelijk te maken. Helaas is MT-Logic en Tristar een merk waar je wel naar kan mailen maar zeker nooit een antwoord krijgt.
Ben benieuwd of iemand al een response van Tristar heeft gehad.
Ik zelf heb ook een Cisco HD recorder/decoder van Ziggo en gebruik deze dus.
Ga binnenkort wel een proef doen met een satelite schotel op deze MTlogic en kijken wat dat voor resultaat geeft. {FTA kanalen alleen}.

Zo ook de wireless usb adapter Veezy??? Is nergens bekend en ook nergens te koop. Tristar zou hier toch een antwoord op moeten kunnen geven?? In bang dat zij ook nog nooit van Veezy hebben gehoord.
Ik wacht af.
kabkanb is offline  
Oud 16 december 2011, 08:30   #28
mnijland
Junior Member
 
mnijland's schermafbeelding
Standaard

Update: Nou ik heb alles (bijna) draaien. Heb dus ook eerst een scan gedaan zonder de CI+ module in de TV, zodat hij alle zenders kon vinden.

Het probleem waarom dit bij mij eerder niet wilde lukken was een slechte kabel. Andere kabel geprobeerd, en voila! Ik heb verder niks ingesteld, heb gewoon de automatische kanaal installatie gedaan via het MT Logic menu. (Digitale kabel & Analoge). Ik heb dit in stapjes van 8000 gedaan, en hij vind bij mij honderden zenders. Dit duurde ongeveer een klein uurtje.

Daarna de kaart in de module en deze in de TV gedaan, en de kaart via internet geactiveerd. Na 5 minuten nog niks, dus Ziggo maar eens gebeld. Blijkt dat er qua activatie iets niet goed is gegaan, en dat ze dit binnen 4 uur op zouden lossen. Maar, aangezien ze maar tot 22:00 werken, had ik grote kans dat dit dus de volgende dag pas opgepakt zou worden.

Ik wacht vanmiddag nog even af, maar als ik thuis kom zou dus alles moeten werken. We wachten af....
mnijland is offline  
Oud 16 december 2011, 08:46   #29
hansiepansie
Member
 
hansiepansie's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kabkanb Bekijk bericht
Hallo allen, ik heb ook een Aldi-Multitech LED aangeschaft.
Ik had reeds een Ziggo CI+ module, maar zoals reeds in een eerder post is gemeld heeft Ziggo transponders staan buiten het 8Mhz raster. Ook het 1Mhz raster (hele lange scan geeft geen resultaat) is niet in staat om de transponders die op .750Mhz staan te detecteren.
HansiePansie heeft denk ik geluk omdat hij in district Groningen ziet, maar ik zit in NH en hier is netwerk 8888 door Ziggo ingesteld. Meer dan 50% van de hier gebruikte transponders zitten op xxx.750 Mhz.
Manuele instelling op zo'n transponder is mogelijk en laat ook een goed ontvangst signaal zien, maar de verbonden kanalen worden niet gevonden.
Inderdaad is waarschijnlijk een firmware upgrade op de MT-Logic nodig om dit wel mogelijk te maken. Helaas is MT-Logic en Tristar een merk waar je wel naar kan mailen maar zeker nooit een antwoord krijgt.
Ben benieuwd of iemand al een response van Tristar heeft gehad.
Ik zelf heb ook een Cisco HD recorder/decoder van Ziggo en gebruik deze dus.
Ga binnenkort wel een proef doen met een satelite schotel op deze MTlogic en kijken wat dat voor resultaat geeft. {FTA kanalen alleen}.

Zo ook de wireless usb adapter Veezy??? Is nergens bekend en ook nergens te koop. Tristar zou hier toch een antwoord op moeten kunnen geven?? In bang dat zij ook nog nooit van Veezy hebben gehoord.
Ik wacht af.
Ik stuur je een PM
hansiepansie is offline  
Oud 16 december 2011, 08:51   #30
hansiepansie
Member
 
hansiepansie's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mnijland Bekijk bericht
Update: Nou ik heb alles (bijna) draaien. Heb dus ook eerst een scan gedaan zonder de CI+ module in de TV, zodat hij alle zenders kon vinden.

Het probleem waarom dit bij mij eerder niet wilde lukken was een slechte kabel. Andere kabel geprobeerd, en voila! Ik heb verder niks ingesteld, heb gewoon de automatische kanaal installatie gedaan via het MT Logic menu. (Digitale kabel & Analoge). Ik heb dit in stapjes van 8000 gedaan, en hij vind bij mij honderden zenders. Dit duurde ongeveer een klein uurtje.

Daarna de kaart in de module en deze in de TV gedaan, en de kaart via internet geactiveerd. Na 5 minuten nog niks, dus Ziggo maar eens gebeld. Blijkt dat er qua activatie iets niet goed is gegaan, en dat ze dit binnen 4 uur op zouden lossen. Maar, aangezien ze maar tot 22:00 werken, had ik grote kans dat dit dus de volgende dag pas opgepakt zou worden.

Ik wacht vanmiddag nog even af, maar als ik thuis kom zou dus alles moeten werken. We wachten af....
Spannend, maar het lijkt erop dat het goed moet gaan.
hansiepansie is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl