Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 1 december 2009, 17:16   #1
Marzzz
Junior Member
 
Marzzz's schermafbeelding
Standaard NED1 en NED2 geven E52 (Geen signaal)

Hoi lotgenoten

ik heb sinds een kleine 2 maanden de CISCO HD PVR ontvanger. Op zich werkt het allemaal prima. Ik heb goeie coax-kabels etc. gekocht, maar NED 1 en NED2 geven een E52 "geen signaal" melding. NED3 (HD) doet het wél perfect! Net als de rest trouwens, hoewel Film1 en film 1.2 soms ook volledig gescrambled zijn (Film 1.6 HD is trouwens altijd perfect!).
Op kanaal 71 en 72 zitten de "gewone" versies van NED1 en NED2 en die doen het wél goed............?
Als ik dus ga zappen vanaf NED1 naar de rest, dan moet ik van 71, 72, naar 3 en dan gewoon verder naar 4, 5, etc.

Heeft iemand een tip?


Groet,

Marzzz
Marzzz is offline  
Oud 1 december 2009, 22:34   #2
williamshake
Junior Member
 
williamshake's schermafbeelding
Standaard

Ned 1-2 HD worden op dezelfde frequentie uitgezonden(824 Mhz meen ik), Ned 3 op een aparte frequentie (836 Mhz), vermoedelijk is er bij jou een apparaat wat een storing veroorzaakt op je coax kabel op de frequentie van ned 1-2. Je geeft aan dat je een goede coax kabel hebt aangeschaft, je verteld alleen niet wat voor een. Zit het kabel keurmerk op de kabel?
Het zelfde verhaal geldt eigenlijk voor je film kanalen echter heb je hier gelukkig wel beeld maar scrambled zeg je. Als je afstemt op 1 van de filmkanalen waar je dit hebt kun je door naar menu-instellingen-info zien wat de ber-waarde (bit error rate) doet, deze moet op 0 staan. Zie je deze verspringen dan weet je dat er iets op je kabel stoort.

Succes.
williamshake is offline  
Oud 4 december 2009, 19:59   #3
gjvholland
Junior Member
 
gjvholland's schermafbeelding
Standaard hetzelfde probleem

Dag,

Ik heb exact hetzelfde probleem.
Monteur is er al 3 uur mee bezig geweest, maar krijgt het probleem nog niet verholpen.
Heb een nieuwe cisco getest, maar ook zonder resultaat.
Ben benieuwd of hier een oplossing voor gevonden is.
gjvholland is offline  
Oud 11 december 2009, 14:56   #4
giancarlo_f
Junior Member
 
giancarlo_f's schermafbeelding
Standaard

Ik had het probleem ook en zelf opgelost...... het bleek dat mijn antenne versterker de 824 Mhz overstuurde. Gelukkig is het een professionele WISI versterker welke geheel regelbaar is. Door het iets terugdraaien van de versterking was het probleem opgelost.

==> wellicht dus checken of je signaal achter een versterker zit
giancarlo_f is offline  
Oud 18 december 2009, 09:57   #5
dribbel79
Junior Member
 
dribbel79's schermafbeelding
Standaard ITV: Wel Ned. 3 HD, geen Ned. 1 en 2

Hoi,

Zoals in het onderwerp al staat: ik krijg Ned. 3 wel in HD binnen, maar Ned. 1 en 2 niet...
Helpdesk says: ligt aan je kabels, maar ik hoor hier op 't werk dat er een landelijke storing is (die ik nergens kan vinden).

Weet iemand meer?
dribbel79 is offline  
Oud 18 december 2009, 10:22   #6
dribbel79
Junior Member
 
dribbel79's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gjvholland Bekijk bericht
Dag,

Ik heb exact hetzelfde probleem.
Monteur is er al 3 uur mee bezig geweest, maar krijgt het probleem nog niet verholpen.
Heb een nieuwe cisco getest, maar ook zonder resultaat.
Ben benieuwd of hier een oplossing voor gevonden is.
Zit ook in Veenendaal en net even Van Wakeren gebeld, zeggen dat het een landelijke storing is.
dribbel79 is offline  
Oud 18 december 2009, 12:50   #7
dribbel79
Junior Member
 
dribbel79's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door giancarlo_f Bekijk bericht
Ik had het probleem ook en zelf opgelost...... het bleek dat mijn antenne versterker de 824 Mhz overstuurde. Gelukkig is het een professionele WISI versterker welke geheel regelbaar is. Door het iets terugdraaien van de versterking was het probleem opgelost.

==> wellicht dus checken of je signaal achter een versterker zit
Kan dit (terugdraaien) van je signaal ook met die meegeleverde signaalversterker? (andere uitgaande poort kiezen)
dribbel79 is offline  
Oud 26 december 2009, 16:59   #8
marniq
Junior Member
 
marniq's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dribbel79 Bekijk bericht
Hoi,

Zoals in het onderwerp al staat: ik krijg Ned. 3 wel in HD binnen, maar Ned. 1 en 2 niet...
Helpdesk says: ligt aan je kabels, maar ik hoor hier op 't werk dat er een landelijke storing is (die ik nergens kan vinden).

Weet iemand meer?
Ik heb precies hetzelfde probleem. Waardeloos zappen zo heeft iemand een oplossing?
marniq is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl