Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 1 december 2009, 09:36   #1
Marzzz
Junior Member
 
Marzzz's schermafbeelding
Standaard Universele afstandsbediening voor CISCO HD PVR??

Hallo,

ik zag een mooie aanbieding voor de Logitech Harmony 555. Heeft iemand ervaringen met deze A.B.? Kan je hem zo programmeren dat ie de taken van afstandsbediening van de HD PVR aankan, dus interactieve TV bediening, de Hard disk recoreder taken, etc.?

Let me know please.

Groet,

Marzzz
Marzzz is offline  
Oud 1 december 2009, 10:22   #2
realdaffy
Senior Member
 
realdaffy's schermafbeelding
Standaard

Hey hallo, ik heb de Harmony 555 ook gehad (nu de Harmony One) en deze kan je alles laten doen wat je orginele AB ook kan + de activiteiten natuurlijk.

Zeker een aanrader, maar neem wel rustig de tijd om hem goed in te stellen.
realdaffy is offline  
Oud 1 december 2009, 13:28   #3
xahmol
Senior Member
 
xahmol's schermafbeelding
Standaard

Ik heb de Harmony 885 en die kan probleemloos mijn Cisco aansturen (net zoals elk model Harmony trouwens).

Absoluut doen, kan zelf niet meer zonder de Harmony.
xahmol is offline  
Oud 1 december 2009, 16:05   #4
Marzzz
Junior Member
 
Marzzz's schermafbeelding
Standaard

Bedankt heren! Ik ga 'm kopen!
Marzzz is offline  
Oud 2 december 2009, 09:28   #5
Marzzz
Junior Member
 
Marzzz's schermafbeelding
Standaard

Toch nog een vraagje:

ik heb de Logitech Harmony 555 gisteravond (voor € 44,-!) gekocht bij Media Markt en meteen de boel geprogrammeerd: erg gebruikersvriendelijk!
Volgens mij heb ik echter nog niet alle functies van de CISCO HD PVR afstandsbediening via de Logitech AB lopen. Dat komt denk ik doordat ik bij het opvoeren van de apparaten de CISCO HD PVR alleen als "Kabelontvanger" heb opgevoerd.
Hebben jullie nog tips of trucs?
Marzzz is offline  
Oud 3 december 2009, 10:28   #6
TRaSH
Senior Member
 
TRaSH's schermafbeelding
Standaard

dingen die je mist kan je ook handmatig invoeren.
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/20.0.016; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
TRaSH is offline  
Oud 3 december 2009, 10:38   #7
xahmol
Senior Member
 
xahmol's schermafbeelding
Standaard

Weet het even niet meer precies (is alweer ruim een jaar geleden dat ik de Cisco aan mijn Harmony heb toegevoegd), maar volgens mij heb ik hem als PVR en niet als kabel set top box ingevoerd.
Anders krijg je idd alle PVR functies niet.

Als je er niet uit komt kan ik eventueel thuis even kijken hoe eea ingesteld staat.
xahmol is offline  
Oud 3 december 2009, 13:51   #8
realdaffy
Senior Member
 
realdaffy's schermafbeelding
Standaard

En je kan altijd apparaten verwijderen en weer toevoegen in de software.

Eventueel vraag je aan logitech of ze je account klonen, dan kan je met de ene klooien/testen en de andere als hoofdaccount gebruiken.
realdaffy is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl