Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 30 november 2009, 23:11   #1
neuty
Junior Member
 
neuty's schermafbeelding
Angry door sitecom WL 600 geen webcam??

Hoi allemaal,

Ik heb een probleem met mijn internet. wie heeft een oplossing.
Zodra ik mijn webcam aanzet en doe dat met skype of msn, dan gaat direct mijn internet down. Na ongeveer 30 seconden kom ik vanzelf weer online, maar dan dus nog steeds zonder webcam. Hoe kan ik mijn webcam wel gebruiken zoals het hoort. Gek genoeg kan ik het wel gebruiken op mijn leptop terwijl het zelfde besturingssysteem er op zit (xp).

Ik heb al veel geprobeerd. Denk daarbij aan mijn hele pc opnieuw installeren. Ook zonder virusprogramma en zonder firewall krijg ik problemen met de webcam. Ook onder windows 7 krijg ik problemen. Daarom denk ik zelf dat het aan mijn router ligt (sitecom WL600). Ik heb een draadloze verbinding met de router. (geldt trouwens ook voor mijn laptop waarbij het wel goed gaat)........

wie heeft een idee???

gr neuty
neuty is offline  
Oud 5 december 2009, 17:07   #2
neuty
Junior Member
 
neuty's schermafbeelding
Standaard internetconnectie

iemand een idee?????????????
neuty is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl