Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 2 december 2009, 00:31   #11
tja
Senior Member
 
tja's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Renatus Bekijk bericht
Ben je net overgegaan van AIE plus naar AIE extra? Dan zou het kunnen zijn dat je profiel voor AIE extra nog niet actief is en dat je modem op de snelheid van AIE plus draait.
Ook bij A1E Plus zou het modem een groen ledje moeten geven voor de download. Is voor 20 Mbps niet per se nodig, maar wel lekker, dus staat het gewoon aan. Bij meerdere kennissen met Plus en een Ubee is het ledje gewoon groen.
tja is offline  
Oud 2 december 2009, 11:32   #12
Spekkie99
Member
 
Spekkie99's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tja Bekijk bericht
Ook bij A1E Plus zou het modem een groen ledje moeten geven voor de download. Is voor 20 Mbps niet per se nodig, maar wel lekker, dus staat het gewoon aan. Bij meerdere kennissen met Plus en een Ubee is het ledje gewoon groen.
klopt, bij mij ook.
Spekkie99 is offline  
Oud 2 december 2009, 23:12   #13
Renatus
Senior Member
 
Renatus's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tja Bekijk bericht
Bij meerdere kennissen met Plus en een Ubee is het ledje gewoon groen.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spekkie99 Bekijk bericht
klopt, bij mij ook.
Zag inderdaad ook al een post van iemand met plus in Enschede die alle 8 de kanalen in gebruik heeft. Nou is Enschede al 'versneld', weet echter niet wat het criteria is om 1 of meerdere kanalen te laten bundelen.

Voor de 20/3 plus zou 1 kanaal voldoende moeten zijn, maar als je kan bundelen waarom dan ook niet?
Renatus is offline  
Oud 13 december 2009, 13:59   #14
antoinetteb41
Member
 
antoinetteb41's schermafbeelding
Standaard

Ik heb maar 3 kanalen is het mogelijk dat ik daarom geen 48/49 haal?
het is all in one extra,rechtstreeks aangesloten etc..en gisteren aangesloten.
speed is nu rond de 36 volgens nuria en via ziggo speedtest is het 23 down up is wel 5 bijna

Startup Procedure
Aquired Downstream Status Completed
Upstream Ranging Status Completed
Docsis DHCP Status Completed
Docsis TFTP Status Completed bpr0106904ce53fedf20001
Docsis TOD Status Completed
Security Status Enabled / BPI+



Downstream Bonded Channels
Channel Lock Status Modulation Frequency Power SNR
1 Locked QAM256 306000000 Hz 1.2 dBmV 40.9 dBmV
2 Locked QAM256 314000000 Hz 3.0 dBmV 41.2 dBmV
3 Locked QAM256 322000000 Hz 3.1 dBmV 41.2 dBmV
4 Not Locked Unknown 0 Hz 0.0 dBmV 0.0 dBmV
5 Not Locked Unknown 0 Hz 0.0 dBmV 0.0 dBmV
6 Not Locked Unknown 0 Hz 0.0 dBmV 0.0 dBmV
7 Not Locked Unknown 0 Hz 0.0 dBmV 0.0 dBmV
8 Not Locked Unknown 0 Hz 0.0 dBmV 0.0 dBmV
antoinetteb41 is offline  
Oud 13 december 2009, 16:34   #15
Renatus
Senior Member
 
Renatus's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door antoinetteb41 Bekijk bericht
Ik heb maar 3 kanalen is het mogelijk dat ik daarom geen 48/49 haal?
Hoeft niet, 3 kanalen zijn in principe meer dan genoeg.

Quote van CeeS: "Wij hebben hier in oud-multikabel gebied en de niet-nieuwe cmts'sen maar 3 connecties en dat is meer dan genoeg om de 50Mbit te halen die we nu hebben." (http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...1&postcount=63)

Als je in genoemd gebied zit zal dat dus de reden zijn van je 3 kanalen in plaats van 4.
Renatus is offline  
Oud 13 december 2009, 21:07   #16
antoinetteb41
Member
 
antoinetteb41's schermafbeelding
Standaard

Ik had er al veel over gelezen hier, dat stukje niet,
in mijn ziggo staat nog niets, het kan zijn dat alles nog moet doorgevoerd worden ,via speedtest.net geeft de test rond de 36mb(hiervoor had ik 3 adsl lijnen, het is zeer zeker een grote vooruitgang,zowel up als down.
Kan iemand nog vertellen of de waardes goed zijn?
antoinetteb41 is offline  
Oud 13 december 2009, 21:35   #17
messed-up
Senior Member
 
messed-up's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Renatus Bekijk bericht
Voor de 20/3 plus zou 1 kanaal voldoende moeten zijn, maar als je kan bundelen waarom dan ook niet?
Ik heb vanaf begin September veel te lage downloadsnelheden gehad waar Ziggo geen oplossing voor wist. (of in ieder geval niets aan deed)
Sinds dit weekend een Ubee aangesloten die ik toegestuurd heb gekregen nadat ik daar om had gevraagd bij het webteam als mogelijke oplossing.

Downloadsnelheid is sindsdien perfect. Ook voor Alles in 1 Plus is een Ubee blijkbaar wel een mogelijke oplossing voor snelheids problemen.

Het download ledje is ook hier groen.

Laatst gewijzigd door messed-up; 13 december 2009 om 21:43
messed-up is offline  
Oud 14 januari 2010, 22:15   #18
Pepi Of Koki
Member
 
Pepi Of Koki's schermafbeelding
Standaard Op Ubee Modem brand lampje opeens andere kleur

Ik weet niet of ik heb goed heb maar het lampje van pijltje naar beneden brand nu oranje. Dit lampje branden eerst groen

Zou dit misschien iets met de update te maken. Vindt het wel vreemd.
Wie heeft dit rare verschijnsel ook?
Heb de handleiding van Ziggo er even bijgepakt en daar in staat pijltje naar beneden groen zou moeten zijn.
Modem een reset gegeven maar het zelfde resultaat.

Oja alles (Internet & Telefonie) werkt prima. Down/Upload is 19,6/3,02

Laatst gewijzigd door Pepi Of Koki; 15 januari 2010 om 07:10
Pepi Of Koki is offline  
Oud 14 januari 2010, 23:18   #19
kingpin
Inactieve account
 
kingpin's schermafbeelding
Standaard

Er is nog geen update geweest.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pepi Of Koki Bekijk bericht
Zou dit misschien iets met de update te maken.
kingpin is offline  
Oud 15 januari 2010, 10:29   #20
paulvw
Senior Member
 
paulvw's schermafbeelding
Standaard

Ik heb met mijn plus abonnement nog nooit twee groene lampjes gehad,betekend gewoon dat je maar een download kanaal krijgt toegewezen en kan voor plus geen kwaad.
Als ik in de provisioning file van mijn modem kijk zie ik ook staan :
1.3.6.1.6.3.18.1.1.1.2.109.116.97.112.114.111.118 motorola
en neem dus aan dat ik met deze instelling nooit meer als 1 kanaal toegewezen krijg van de wijkkast.
Denk dat ze dit gedaan hebben om de extra abo's meer ruimte te geven.

Paul
paulvw is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl