Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 28 november 2009, 22:23   #1
Sebassje
Junior Member
 
Sebassje's schermafbeelding
Exclamation Sitecom WL-342 UDP probleem

Hallo,

Ik heb een paar firewall problemen met de router WL-342.
Als ik poorten open (TCP en UDP), kan iemand maar 1 keer connecten naar mijn UDP poort, wanneer hij reconnect is hij geblockeerd.
Ik heb DoS protectie al uitgeschakeld maar het werkt nog niet.

Alvast bedankt.
Sebassje is offline  
Oud 29 november 2009, 12:33   #2
Isis
Senior Member
 
Isis's schermafbeelding
Standaard

Welke firewall heb je? En heb je er per ongeluk twee draaien?
__________________
Please Google your question before asking.
Isis is offline  
Oud 2 december 2009, 14:59   #3
Sebassje
Junior Member
 
Sebassje's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Isis Bekijk bericht
Welke firewall heb je? En heb je er per ongeluk twee draaien?

Welke firewall bedoel je? Van mijn pc die staat uit, het ligt echt aan de router.
Want bij mijn broertje werkt het ook niet.
Sebassje is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl