Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Samsung

Mededelingen

Samsung Nieuws, vragen en opmerkingen over Samsung CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 27 november 2009, 20:33   #1
juanj
Banned User
 
juanj's schermafbeelding
Standaard Hidden service menu LED modellen. Hoe?

tv uit > info > menu > mute > tv aan

werkt niet.. er gebeurt niets..

is het een andere combinatie
juanj is offline  
Oud 28 november 2009, 09:21   #2
herman663
Junior Member
 
herman663's schermafbeelding
Standaard

tv uitzetten op ned 1.
de laatste knop moet niet tv aan zijn maar de rode power knop.
herman663 is offline  
Oud 28 november 2009, 11:04   #3
juanj
Banned User
 
juanj's schermafbeelding
Standaard

Ik doe alles met de rode knop op de afstandbediening (power knop)

Wat is het verschil?
Tv - aan of powerknop

Of bedoelen jullie de powerknop op de tv?
juanj is offline  
Oud 28 november 2009, 16:03   #4
rampage
Junior Member
 
rampage's schermafbeelding
Standaard

Heb zelf de LE40B650 waarbij het Hidden Menu inderdaad wordt geopend door:

TV naar standby > Info > Menu > Mute > TV inschakelen.

Wellicht gebruik je een model dat een andere toetsencombinatie hanteert? Gebruik je wel de bijbehorende Samsung afstandsbediening?
rampage is offline  
Oud 28 november 2009, 19:17   #5
juanj
Banned User
 
juanj's schermafbeelding
Standaard

Er verschijnt heel kort links in het scherm een blauw menu, maar dan komt het authencatie scherm.

Zou dit scherm het service menu wegdrukken?

Ik durf de cam er niet uit te halen, het was al een heel gedoe om authencatie problemen weg te krijgen.

Laatst gewijzigd door juanj; 28 november 2009 om 19:24
juanj is offline  
Oud 28 november 2009, 19:47   #6
rsd76
Junior Member
 
rsd76's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door juanj Bekijk bericht
Er verschijnt heel kort links in het scherm een blauw menu, maar dan komt het authencatie scherm.

Zou dit scherm het service menu wegdrukken?

Ik durf de cam er niet uit te halen, het was al een heel gedoe om authencatie problemen weg te krijgen.
Ik heb laatst alleen dit menu even bekeken. Daarvoor kreeg ik ook jou beschrijving van even een blauw menuutje...
Ik had daarom wel even mijn cam verwijderd nadat ik de TV op standby had gezet. OK misschien had ik de stroom er ook van moeten halen, maar ik heb dus geen problemen ondervonden met authenticatie....

Herman663 heeft het over het kanaal op NED1 zetten. Had je dit geprobeerd?
Misschien dat dit het authenticatie scherm onderdrukt?

HTH.
rsd76 is offline  
Oud 28 november 2009, 20:25   #7
Macula
Member
 
Macula's schermafbeelding
Standaard

Dit probleem komt mij in combinatie met een SMiT CI+ CAM bekend voor. Het authenticatie scherm van de SMiT CI+ CAM verwijderde automatisch het Samsung service menu.

De oplossing was de SMiT CI+ CAM (gedeeltelijk) uit het TV slot verwijderen, het service menu oproepen (met Nederland 1 HD als "achtergrondzender"), de aanpassing doen, de TV uitschakelen en daarna de CI+ CAM weer in de TV drukken.

Een Neotion CI+ CAM kan uiteraard anders dan een SMiT CI+ CAM reageren.

Laatst gewijzigd door Macula; 29 november 2009 om 10:33
Macula is offline  
Oud 28 november 2009, 22:39   #8
rampage
Junior Member
 
rampage's schermafbeelding
Standaard

Aangezien Nederland 1 Free-to-air is zal het authenticatiescherm niet verschijnen bij uit- en inschakelen van de TV op deze zender.

... Op mijn Samsung met Neotion CAM níet, in ieder geval.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Macula Bekijk bericht
Dit probleem komt mij bekend voor. Het authencatie scherm verwijderde automatisch het service menu.
De oplossing was de SmIT CI+ CAM (gedeeltelijk) uit het TV slot verwijderen, het service menu oproepen, de aanpassing doen en daarna de CI+ CAM weer in de TV drukken.
rampage is offline  
Oud 29 november 2009, 08:44   #9
herman663
Junior Member
 
herman663's schermafbeelding
Standaard

het is mij opgevallen dat je de tv eerst op ned 1 moet uitschakelen en dan de handelingen moet doen om in het servicemenu te komen tv start dan op in ned1.
herman663 is offline  
Oud 29 november 2009, 19:45   #10
Jassy
Senior Member
 
Jassy's schermafbeelding
Standaard

Bij mijn 2333HD moest ik eerst de Alphacrypt eruit halen alvorens ik in het Service menu kwam.

Ik zoek eigenlijk alleen maar de optie om overscan bij SD kanalen uit te zetten! Weet iemand die te vinden??
Jassy is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Samsung




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl