Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 27 november 2009, 16:45   #1
Zer0K3wL
Banned User
 
Zer0K3wL's schermafbeelding
Standaard beste gbit router ?

ik zoek een nieuwe hoef geen troep ook van sitecom off wifi maakt me ook verder niks uit.

het moet 100% stabiel zijn 120/10 mbit internet kunnen trekken en is bedoelt zo dat ik internet heb op zo wel me playstation 3 als me pc.

edit: ik heb atm
ik vlieg hiermee dus ook constant uit world of warcraft mee waarom ik laaste tijd dus direct van af modem na pc aangesloten ben alhoewel dit tijdelijk is.
WL-306 - Wireless Gigabit Router 300N-XR


EDIT:

Nogmaals ik zoek router die future proof is en met gemak 120/10 trekt als het kan zelfs 120/120.

Laatst gewijzigd door Zer0K3wL; 27 november 2009 om 22:31
Zer0K3wL is offline  
Oud 27 november 2009, 18:18   #2
MonkeyBrainsNL
Member
 
MonkeyBrainsNL's schermafbeelding
Standaard

Ik draai zonder probs de Linksys WRT320N maar wordt misschien krap met 120mbps.. Je kunt ook kijken naar de D-link 855 of Netgear 3700 die liggen wat hoger met de WAN-LAN snelheid..
__________________
Once Marine always Marine..

Voor 25+ gamers ga naar: www.oldskoolnl.nl
MonkeyBrainsNL is offline  
Oud 27 november 2009, 18:24   #3
Spartagek
Senior Member
 
Spartagek's schermafbeelding
Standaard

Sitecom is geen troep, je moet alleen niet de 50 euro kastjes nemen.

De 306 / 308 serie is stabiel en werkt hier al 6 maanden nonstop

Maar verder kan ik je zachtjes duwen richting Dlink en/of Netgear
Spartagek is offline  
Oud 27 november 2009, 19:01   #4
Zer0K3wL
Banned User
 
Zer0K3wL's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Spartagek Bekijk bericht
Sitecom is geen troep, je moet alleen niet de 50 euro kastjes nemen.

De 306 / 308 serie is stabiel en werkt hier al 6 maanden nonstop

Maar verder kan ik je zachtjes duwen richting Dlink en/of Netgear
Mijn sitecom router koste me 100E.

das dikke scam.......
en ik vloog er al uit constant met 50/5.
Zer0K3wL is offline  
Oud 27 november 2009, 19:01   #5
Zer0K3wL
Banned User
 
Zer0K3wL's schermafbeelding
Standaard

anyway denk dat ik Netgear WNDR3700 ga kopen.

of bestaat er nog betere router dan dit ?
Zer0K3wL is offline  
Oud 27 november 2009, 20:07   #6
Thomas
Senior Member
 
Thomas's schermafbeelding
Standaard

Ik heb zelf de dir-655 van D-link.. Werkt bij mij erg goed, wel lastig te configureren.. Maar stabiel en snel als wat, gecertificeerd tot 300 MB

En ik wil geen kwalijk bericht melding meer zien uit dit topic.. Kom op mensen.. Ik ben geen kleuterjuf..
__________________
I'm a healer,
I replenish your lost health.
If you are standing in a fire, you are stupid.
I can't heal stupid.
Thomas is offline  
Oud 28 november 2009, 12:25   #7
satdoxter
Senior Member
 
satdoxter's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thomas Bekijk bericht
Ik heb zelf de dir-655 van D-link.. Werkt bij mij erg goed, wel lastig te configureren.. Maar stabiel en snel als wat, gecertificeerd tot 300 MB

En ik wil geen kwalijk bericht melding meer zien uit dit topic.. Kom op mensen.. Ik ben geen kleuterjuf..
Klopt niet helemaal deze router heeft een wan naar lan throughput van 257Mb
maar is wel een heel betaalbare leuke router heb hem zelf ook bereik op Zolder ben ik iets minder te spreken.
satdoxter is offline  
Oud 28 november 2009, 17:22   #8
rutger89
Senior Member
 
rutger89's schermafbeelding
Standaard

Netgear 3700, WAN-->LAN en LAN-->WAN van 400+
__________________
[img src="http://www.speedtest.net/result/1050339529.png"]
rutger89 is offline  
Oud 2 december 2009, 06:09   #9
Vos1
Member
 
Vos1's schermafbeelding
Standaard

De net nieuw uitgebrachte Draytek Vigor 2130N lijkt me trws ook wel wat...
Vos1 is offline  
Oud 2 december 2009, 08:44   #10
xahmol
Senior Member
 
xahmol's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thomas Bekijk bericht
Ik heb zelf de dir-655 van D-link.. Werkt bij mij erg goed, wel lastig te configureren.. Maar stabiel en snel als wat, gecertificeerd tot 300 MB
Weer het bekende misverstand: dat 802.11n THEORETISCH tot 300 megabit kan heeft NIETS met de WAN/LAN snelheid te maken. 300 MB gecertificeerd is dus een getal dat je meteen mag vergeten.

De doorvoer van de D-Link is overigens erg prima (ruim 250 MB idd), maar zeker geen 300.

Heb zelf overigens de D-Link DIR-855 naar volle tevredenheid.
xahmol is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl