Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 27 november 2009, 08:10   #1
denk
Junior Member
 
denk's schermafbeelding
Question Grotere harde schijf Cisco 8455

Is er al iemand die het nu echt voor elkaar heeft gekregen om een grotere harde schijf te plaatsen in de Cisco 8455? Ik lees hier allemaal tegenstrijdige berichten en na zelf één mislukte poging te hebben ondernomen is nu mijn enige optie nog om voor de Humax iHDR-5050 te gaan. Maar dat is weer een investering van €300+ waar ik eigenlijk niet op zit te wachten.
denk is offline  
Oud 27 november 2009, 08:46   #2
xahmol
Senior Member
 
xahmol's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door denk Bekijk bericht
Is er al iemand die het nu echt voor elkaar heeft gekregen om een grotere harde schijf te plaatsen in de Cisco 8455? Ik lees hier allemaal tegenstrijdige berichten en na zelf één mislukte poging te hebben ondernomen is nu mijn enige optie nog om voor de Humax iHDR-5050 te gaan. Maar dat is weer een investering van €300+ waar ik eigenlijk niet op zit te wachten.
\

Voordeel is dat je dan wel een ontvanger hebt die wel normaal doet waarvoor die gemaakt is zonder één keer per dag de stroom er af te moeten halen, één keer per week de farbrieksinstellingen te moeten resetten en dan nog erachter komen dat geplande opnames niet opgenomen zijn.
Bij mij komt er in januari een Humax.
xahmol is offline  
Oud 27 november 2009, 11:42   #3
denk
Junior Member
 
denk's schermafbeelding
Standaard

Gelukkig doet mijn Ciscootje het verder helemaal prima. Maar misschien moet de ellende bij mij nog beginnen FF afkloppen maar. Alleen zo af en toe een beetje traag menu, maar dat ligt meer aan het netwerk denk ik. Ik neem via de EPG veel films op van filmnet. Dat gaat al twee weken prima. Echter met 10 films zit die schijf vol. En ook heel irri is dan de melding bij 70% vol dat je moet gaan wissen omdat hij bijna vol is! Via menu wel te wijzigen in 90%, maar daar reageert hij niet op helaas.
denk is offline  
Oud 28 november 2009, 04:44   #4
Riparius
Senior Member
 
Riparius's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door denk Bekijk bericht
Is er al iemand die het nu echt voor elkaar heeft gekregen om een grotere harde schijf te plaatsen in de Cisco 8455? Ik lees hier allemaal tegenstrijdige berichten en na zelf één mislukte poging te hebben ondernomen is nu mijn enige optie nog om voor de Humax iHDR-5050 te gaan. Maar dat is weer een investering van €300+ waar ik eigenlijk niet op zit te wachten.
Het is niet mogelijk om een grotere harde schijf in de Cisco te gebruiken. Dat is een beperking in de firmware waar je zelf niets aan kunt veranderen. Ik heb althans nog nooit berichten gezien dat iemand met succes een grotere harde schijf in de Cisco kon gebruiken, zodanig dat ook de volledige capaciteit van die grotere schijf ter beschikking staat. Het werkt gewoon niet en ik zie niet in wat er tegenstrijdig is aan al die berichten die dat bevestigen.

Laatst gewijzigd door Riparius; 28 november 2009 om 19:41
Riparius is offline  
Oud 4 december 2009, 13:59   #5
denk
Junior Member
 
denk's schermafbeelding
Standaard Wat een belachelijk antwoord zeg!

Ik heb het volgende maar eens aan Ziggo voorgelegd:

Citaat:
In HD-kwaliteit kun je maar amper 20 uur op de disk kwijt. Technische kon ik dit snel op te lossen door de 160Gb disk te vervangen voor een 320Gb. Dit werkt perfect, totdat je in de buurt van de 160Gb komt. Dan blijkt ineens, dat de software de 320Gb schijf nog steeds ziet als een 160Gb schijf. Graag hoor ik van u of u hier een oplossing kun aanbieden via bv. een firmware update.
Krijg ik zojuist dit antwoord

Via de website heeft u onlangs een vraag gesteld betreffende uw interactieve ontvanger.
in principe wordt dit niet door ons ondesteund. Wat u wel kunt doen is controleren of de ontvanger de meest recente smartguide versie heeft.
Controleert u of de decoder de Smart Guide version 1.12.1.277 heeft. Dit kunt u als volgt controleren:

U drukt op de 'Menu' knop van de afstandsbediening, vervolgens pijltje naar rechts op afstandsbediening, tot aan 'Instellingen', vervolgens pijltje naar beneden op afstandsbediening, tot aan 'Info'. Vervolgens drukt u op de 'OK' knop van uw afstandsbediening.

Als dat niet zo is, wil ik u vragen de fabrieks-instellingen te herstellen en de installatie opnieuw uit te voeren.


Dit doet u als volgt: U drukt op de 'Menu' knop van de afstandsbediening, vervolgens pijltje naar rechts op afstandsbediening, tot aan 'Instellingen', vervolgens pijltje naar beneden op afstandsbediening, tot aan 'Systeem'. Vervolgens drukt u op de 'OK' knop van uw afstandsbediening.

Kiest u dan de tweede optie in het scherm: 'Fabrieksinstellingen herstellen'.

Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben.

denk is offline  
Oud 2 januari 2010, 11:03   #6
stefr
Junior Member
 
stefr's schermafbeelding
Standaard

@denk:

Ik kan niet uit je bericht afleiden of het nu ook inderdaad werkt. Ik wil namelijk ook een grotere schijf in mijn cisco gaan zetten. Kun jij bevestigen dat dit mogelijk is met de laatste Firmware?

groeten,
Stef
stefr is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl