Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Bekijk resultaten enquête: Resultaten software versie 66
prima, geen problemen meer. 36 57,14%
(nieuw) last van spontane vaslopers / restart "plof". 5 7,94%
(nog steeds) last van spontane vaslopers / restart "plof". 2 3,17%
(nieuw) CI+ problemen w.o. gecodeerd programma /SAC / CCK. 7 11,11%
(nog steeds) CI+ problemen w.o. gecodeerd programma /SAC / CCK. 14 22,22%
(nieuw) anders. 5 7,94%
(nog steeds) anders. 1 1,59%
Meerdere antwoorden per stemmer mogelijk. Aantal stemmers: 63. Je mag niet stemmen in deze enquête

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 26 november 2009, 16:37   #21
dommel
Junior Member
 
dommel's schermafbeelding
Standaard

Ook geen problemen met de 32PFL7694H/12. Teletekst op alle zenders werkt na de update, het wisselen tussen zender gaat wat sneller. Jammer dat het wat saai is, maar buiten de 5 minuten van updaten heb ik er geen omkijken naar gehad.
dommel is offline  
Oud 26 november 2009, 17:09   #22
Henk2304
Senior Member
 
Henk2304's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rpjknoop Bekijk bericht
Heb hetzelfde met een 8404, terwijl de auto zoom 1 van de redenen was om deze serie te kopen, eindelijk geen vervormde beelden meer. Helaas .
Ik laat hem gewoon op "Auto Formaat" staan. Dan heb je geen vervormingen maar wel zwarte balken links/rechts bij een 4:3 of (in mindere mate) 14:9 uitzending. Omdat het 4:3 beeld nog steeds groter is dan bij mijn vorige 4:3 TV vind ik dat niet erg. En een 21:9 beeld in een 16:9 uitzending geeft natuurlijk zwarte balkjes boven/onder.
Sinds .66 een toch enkele keer gezien dat een 4:3 uitzending beeldvullend werd gemaakt. Dit was telkens weg na een keer heen en weer zappen. Heeft imho. verder niets met CI+ te maken allemaal.
__________________
L8r, Henk
Henk2304 is offline  
Oud 26 november 2009, 17:31   #23
Tom-
Senior Member
 
Tom-'s schermafbeelding
Standaard

Ik had al gestemd op 'geen problemen meer', en de gecodeerd-programma-meldingen vliegen me weer om de oren. Helaas. Kan mijn keuze niet meer aanpassen geloof ik, daarom op deze manier.
Tom- is offline  
Oud 26 november 2009, 18:02   #24
nlrb
Senior Member
 
nlrb's schermafbeelding
Standaard

Vanochtend een vreemd probleem gehad met m'n 8404. Bij het aanzetten kwam er een melding van de CAM (Neotion) dat er nieuwe firmware was. Op 'OK' gedrukt om deze te downloaden. Dit ging fout (error 0x102). Daarna weer met 'OK' afgesloten. That was it - zou je denken...

Even later bij het zappen van Omroep Brabant (tja) naar RTL4 kwam ineens het CAM menu weer naar boven. Ongevraagd wilde deze weer een firmware upgrade proberen. Dit lukte weer niet, maar nu vloog de ene na de andere foutmelding over het scherm. Ging te snel om te zien wat er allemaal stond. Daarna ging de CAM weer authenticeren. Nadat dit gelukt was werd het beeld zwart met de melding 'geen programma beschikbaar'. De CAM eruit en weer erin gaf een reauthenticatie, maar 'geen programma beschikbaar' bleef op elk kanaal. Zelfs de analoge! Pas na uit-/aanzetten van de TV werkte alles weer gewoon.

Vandaar maar 'nieuw (anders)' ingevuld.
nlrb is offline  
Oud 26 november 2009, 20:04   #25
anoniem
Cable Expert
 
anoniem's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nlrb Bekijk bericht
Vanochtend een vreemd probleem gehad met m'n 8404. Bij het aanzetten kwam er een melding van de CAM (Neotion) dat er nieuwe firmware was. Op 'OK' gedrukt om deze te downloaden. Dit ging fout (error 0x102). Daarna weer met 'OK' afgesloten. That was it - zou je denken...

Even later bij het zappen van Omroep Brabant (tja) naar RTL4 kwam ineens het CAM menu weer naar boven. Ongevraagd wilde deze weer een firmware upgrade proberen. Dit lukte weer niet, maar nu vloog de ene na de andere foutmelding over het scherm. Ging te snel om te zien wat er allemaal stond. Daarna ging de CAM weer authenticeren. Nadat dit gelukt was werd het beeld zwart met de melding 'geen programma beschikbaar'. De CAM eruit en weer erin gaf een reauthenticatie, maar 'geen programma beschikbaar' bleef op elk kanaal. Zelfs de analoge! Pas na uit-/aanzetten van de TV werkte alles weer gewoon.

Vandaar maar 'nieuw (anders)' ingevuld.
Er zit nog bug in de software, we hebben vanochtend nog wat testen moeten uitvoeren om dit probleem aan te tonen.
anoniem is offline  
Oud 26 november 2009, 20:07   #26
wunwil
Junior Member
 
wunwil's schermafbeelding
Unhappy NL3 verdwenen

Sinds gisteren NL3 verdwenen, evenals op die zender de nu en next aanduiding.
Gisteravond rond 22:30 was de zender weer terug maar geen nu en next.
vandaag NL3 opnieuw verdwenen, nog steeds geen nu en next.
Heeft sinds de nieuwe softwareversie .66 wel een aantal dagen naar behoren gedraaid, maar nu dus een bug.
Vorige versie werkte wel prima, afgezien de bekende gebreken geen teletext etc.
Iemand anders ook dit probleem en/of een oplossing?
Heb de Philips 3232PFL7864/12.
wunwil is offline  
Oud 26 november 2009, 22:01   #27
Erref
Member
 
Erref's schermafbeelding
Standaard

Mijn vriendin heeft een 8404 (Smit cam). Zij heeft, behalve af en toe de bekende "gecodeerd programma"-meldingen, geen problemen sinds de update naar 66. Ik reageer voor haar, omdat ze geen Internet heeft.

Laatst gewijzigd door Erref; 27 november 2009 om 01:53
Erref is offline  
Oud 26 november 2009, 22:41   #28
hva
Junior Member
 
hva's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door richjan Bekijk bericht
Bij mij werkt deze nieuwe update bij de 37pfl5604/H12 (42pfl9664/h12) bijna perfectloos.
Wat mij mateloos irriteert is de super trage menu met de ci+ geactiveerd.
Zodra ik de ci+ cam eruit haal is dat probleem met de trage menu functies verdwenen.dus vaak gebruik ik nog mijn humax hd 5000 decoder die heeft toch een betere beeld weergaven invergelijking met de ci+ module.
Soms zijn de zenders vergendeld en moet ik de cam eruit halen dan weer terug plaatsen om de zenders weer te kunnen gebruiken.
Verder geen last van andere problemen.
"bijna perfectloos"???
hva is offline  
Oud 27 november 2009, 11:26   #29
Tom-
Senior Member
 
Tom-'s schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Er zit nog bug in de software, we hebben vanochtend nog wat testen moeten uitvoeren om dit probleem aan te tonen.
Geen idee of je er wat aan hebt, maar met de Smit cam heb ik die melding nog niet gezien.
Tom- is offline  
Oud 27 november 2009, 11:32   #30
galopje
Junior Member
 
galopje's schermafbeelding
Standaard

Na software update 66 aanvankelijk erg tevreden. Teletekst en ondertiteling ok op 32pfl8404.
Gisteren vastloper na gebruik gids. Nu ook een paar maal na opstarten alleen digitaal ned1 de rest melding gecodeerde zender. Na uitzetten weer in orde.
Gelukkig geen ploffen
galopje is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl