Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 21 november 2009, 19:42   #1
amuobe
Junior Member
 
amuobe's schermafbeelding
Standaard TV-code Philips 9000 (32PFL9604H/12)

Ik heb een Philips 9000-serie tv (32PFL9604H/12) en ik krijg het maar niet voor elkaar om de afstandsbediening te synchroniseren met de tv. Alle codes geprobeerd, automatisch zoeken met '001' en '002'. Iemand een idee wat de code is?

Eddie
amuobe is offline  
Oud 22 november 2009, 08:34   #2
martbatta@ziggo.nl
Junior Member
 
martbatta@ziggo.nl's schermafbeelding
Standaard synchroniseren afstandsbediening

ik heb exact hetzelfde probleem, wie kan helpen?????

Heeft nu echt niemand dit probleem, leievr nog een opossing?????

Laatst gewijzigd door martbatta@ziggo.nl; 26 december 2009 om 21:19 Reden: geen reacties mogen ontvangen
martbatta@ziggo.nl is offline  
Oud 27 december 2009, 20:55   #3
Grupeldorn
Junior Member
 
Grupeldorn's schermafbeelding
Standaard

Hier ook hetzelfde probleem.
UItgebreid gezocht op internet, maar ik kan nergens een code vinden.
Wel regelmatig advies tegengekomen om een Logitech AB aan te schaffen.
Toch nog maar even niet.
Dus als er iemand een andere oplossing weet, graag!
Grupeldorn is offline  
Oud 29 december 2009, 13:34   #4
jongetje
Senior Member
 
jongetje's schermafbeelding
Standaard

Denk dat je of Philips moet bellen/mailen of naar een universele afstandsbediening moet uitkijken. Een Logitec Harmony heb je al vanaf 35 a 40 euro dus hoeft geen vermogen te kosten.
jongetje is offline  
Oud 1 januari 2010, 21:08   #5
prin0096
Member
 
prin0096's schermafbeelding
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem met de Philips 32 PFL 5604H/12
__________________
Ik haat onderschriften.
prin0096 is offline  
Oud 5 januari 2010, 22:13   #6
dasselbergs
Junior Member
 
dasselbergs's schermafbeelding
Standaard

Hier staat de quick reference van de Cisco:
http://www.cisco.com/web/NL/consumer...e_8455_dvb.pdf

Zie pagina's 11, 12 en 32

Tips:
• Dit proces kan tot 10 minuten duren.
• De afstandsbediening kan verschillende codes vinden die uw tv bedienen. Indien echter enige
functietoetsen niet naar behoren werken, herhaal stappen 1 tot en met 5 totdat een code wordt gevonden
die alle functietoetsen doet werken.
• Tijdens het scannen kunt u de toets tot 5 keer indrukken om eerdere codes te selecteren of de toets
om weer vooruit te zoeken.

Tips:.
• Indien het lichtje (LED) niet knippert nadat u de toetsen hebt ingedrukt, is het cijfer voor de code 0.

Philips 116, 175, 241, 250, 268, 305, 395, 398, 399, 401,
402, 404, 405, 408, 409, 412, 413, 414, 415, 416,
417, 418, 419, 429, 435, 438, 440, 445, 448, 450,
453, 463, 472, 490, 505, 506, 573, 617, 694, 708,
721


Succes!
dasselbergs is offline  
Oud 5 januari 2010, 23:11   #7
Grupeldorn
Junior Member
 
Grupeldorn's schermafbeelding
Standaard

Bedankt dasselbergs.
Het gaat mij echter om het programmeren van mijn Philips afstandbediening voor de decoder. Dus niet, zoals jij uitlegt, de afstandbediening van de decoder.
Grupeldorn is offline  
Oud 6 januari 2010, 07:34   #8
prin0096
Member
 
prin0096's schermafbeelding
Standaard

Leuk. Het zijn 41 codes en volgens Murphy is het altijd de laatste die je probeert.
Ik word ook niet vrolijk van de manier hoe je een code in moet brengen in de afstandsbediening van de Cisco. Als je maar iets te langzaam bent, staat je TV weer op ander net.
__________________
Ik haat onderschriften.
prin0096 is offline  
Oud 23 januari 2010, 17:50   #9
Cor1950
Member
 
Cor1950's schermafbeelding
Standaard

Ik heb vanmiddag mijn Cisco ge-installeerd en heb een Philips 37PF5321 /12 TV, ik heb code 402 gebruikt, werkt, met uitzondering van de pijltjes toetsen op de Philips AB. Is lastig, die heb ik elke keer bij aanzetten nodig om TV op HDMI te zetten (gaat bij mij niet automatisch)
Cor1950 is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl