Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 1 december 2009, 22:49   #111
EelcoV
Junior Member
 
EelcoV's schermafbeelding
Standaard

Iemand een idee welke IP range ik kan gaan scannen in regio Voorburg (ex Casema)
EelcoV is offline  
Oud 1 december 2009, 23:32   #112
Pierre_1
Senior Member
 
Pierre_1's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door EelcoV Bekijk bericht
Iemand een idee welke IP range ik kan gaan scannen in regio Voorburg (ex Casema)
Ik heb een ip-adres in de reeks 10.161.xxx.xxx
Pierre_1 is offline  
Oud 2 december 2009, 01:23   #114
EelcoV
Junior Member
 
EelcoV's schermafbeelding
Standaard

Dank jullie, ben er nu in met 10.184.xx.xx
EelcoV is offline  
Oud 3 december 2009, 10:21   #115
mennog
Senior Member
 
mennog's schermafbeelding
Standaard

Hoe kom je in het modem als je er een router achter heb?

Ik heb sinds gister dit modem gekregen en moet zeggen werkt sneller
pagina's openen sneller merkte ik meteen al merkte ook dat ik andere dns servers had gekregen en geen ns1 en ns2.quicknet.nl meer
mennog is offline  
Oud 3 december 2009, 17:03   #116
nico hhw
Senior Member
 
nico hhw's schermafbeelding
Standaard

ik zou zeggen lees dit topic eens door, hier staan verschillende
manieren beschreven om het modem te bereiken.

alleen bij de methode met de factory reset zal waarschijnlijk je router
er even tussenuit moeten (als je router 192.168.1.1 als ip adres heeft)

voor de rest kan de router er denk ik wel tussen blijven.
en ook als je het ip adres van je modem gevonden hebt, kan
je router er tussen blijven zitten.
nico hhw is offline  
Oud 3 december 2009, 19:01   #117
mennog
Senior Member
 
mennog's schermafbeelding
Standaard

ikd acht ik vraag het even dan weet ik in welke range ik moet gaan scannen maar zag geen mensen uit schagen er tussen en factory reset heb ik weinig zin in werkt nu eindelijk eens normaal
mennog is offline  
Oud 3 december 2009, 19:20   #118
mennog
Senior Member
 
mennog's schermafbeelding
Standaard

ah het is gelukt





Me 12 dBmV is gewoon prima
Dit komt door me NTU versterker die er tussen zit

Schagen wordt op het moment omgebouwd
50 mbit haal ik met gemak en 5 mbit up ook

Laatst gewijzigd door mennog; 3 december 2009 om 19:33
mennog is offline  
Oud 4 december 2009, 00:35   #119
rutger89
Senior Member
 
rutger89's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mennog Bekijk bericht
ah het is gelukt





Me 12 dBmV is gewoon prima
Dit komt door me NTU versterker die er tussen zit

Schagen wordt op het moment omgebouwd
50 mbit haal ik met gemak en 5 mbit up ook
met 3 kanalen? nog niet eerder gezien trouwens
__________________
[img src="http://www.speedtest.net/result/1050339529.png"]
rutger89 is offline  
Oud 4 december 2009, 00:43   #120
tja
Senior Member
 
tja's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rutger89 Bekijk bericht
met 3 kanalen? nog niet eerder gezien trouwens
Multikabel hè, daar komt dat vaker voor (ook wel 2, 4 of 8, 2 in de hele kleine regio's, 8 in Heerhugowaard).
tja is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl