Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 23 november 2009, 18:44   #31
fredrix16
Junior Member
 
fredrix16's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fredrix16 Bekijk bericht
Hallo Rowwan,

Nee dat heb ik inderdaad niet gedaan. Vanavond eens proberen. Bedankt voor de tip.
Het probleem dat ik ondervond met EPG is inderdaad opgelost door de zenders even opnieuw te installeren. Bedankt voor de oplossing
fredrix16 is offline  
Oud 23 november 2009, 21:23   #32
Henk2304
Senior Member
 
Henk2304's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tom- Bekijk bericht
Is een niet-9000 met .66 al een keer geploft bij iemand?
Dat benieuwt mij ook wel. Ik gebruik .66 sinds vrijdagavond, tot nu toe nog zonder problemen (sssttt)... Eind deze week (als .66 voor niet-9000 een week beschikbaar is) kunnen we aan de hand van reacties op het forum met wat meer zekerheid constateren of het inderdaad probleemloos is of niet en zo nee wat dan evt. de problemen zijn.
__________________
L8r, Henk
Henk2304 is offline  
Oud 23 november 2009, 22:16   #33
Tom-
Senior Member
 
Tom-'s schermafbeelding
Standaard

Hier sinds vrijdagochtend, en ook geen probleem gehad. Maar goed afkloppen, maar het lijkt er behoorlijk op tot nu toe!

Het is jammer dat het apparaat nog wat traag is, maar met de .66 is het wel verbeterd tov de .58. Menu's voelen wat sneller aan bijvoorbeeld.
Tom- is offline  
Oud 24 november 2009, 08:30   #34
DaRosa
Junior Member
 
DaRosa's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JW-NHS Bekijk bericht
En op welke Philips TV draait die .66 FW?

Tot nu toe lees ik alleen bij de 9-serie dat er problemen zijn, (nog) niet bij de 5, 7 en 8.

Groet,
JW
Ik heb de 22PFL5614H. Als ik een nieuwe zender installatie doe, ziet ie gewoon 5 digitale zenders niet. BBC 1, 2 en nog 3 stuks.
Dit had ik ook wel eens met de vorige versie van de firmware.
DaRosa is offline  
Oud 24 november 2009, 09:55   #35
rowdy
Senior Member
 
rowdy's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Martijn75 Bekijk bericht
Mag jij me de topics aanwijzen die het typenummer als onderwerp hebben
Maar goed, ik heb inderdaad een 3-tal losse berichten gevonden waarin gemeld werd dat het werkte.

Is er een samenvattend onderwerp waarin alle typenummers genoemd worden met een Pass/Fail? Zou het wel een stuk overzichtelijker maken.

Bij de BCC wisten ze overigens te vertellen dat ze heel veel CI+ modules weer terug kregen. Ze hadden er zelfs een aparte info-avond voor om de problemen te bespreken met iemand van Ziggo.

Overigens geeft dit dan weer weinig vertrouwen:
Misschien niet exact dat nummer, maar wel met xxPFL5604. Het enige verschil is de schermgrootte...
Overigens werkt Ziggo's CI+ CAM op alle Philips tv's met CI+ slot en DVB-C tuner (dus alles xxxx04H/12), daar zijn geen uitzonderingen op.

Voor wat betreft het probleem met het geluid wat je aanhaalde, mogelijke oplossing staat hier:
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...scy=NL&slg=NLD

Maar je kunt dus zonder problemen de CI+ CAM gaan aanschaffen, dat gaat prima werken.
rowdy is offline  
Oud 24 november 2009, 16:01   #36
hendriksmj
Junior Member
 
hendriksmj's schermafbeelding
Standaard

Vanochtend mijn nieuwe 37PFL8404 geupdatet naar de .66 firmware versie. Met de CI+ Smit CAM.

Ik was helemaal nieuw op dit gebied, want de tv is gisteravond pas binnengekomen. Voor iedereen die twijfelt: gewoon doen, want het werkt perfect.

Het inschakelen van de tv kost ongeveer tien seconden, dan is er beeld en geluid. Werkt prima en zit er knetterstrak uit.
hendriksmj is offline  
Oud 25 november 2009, 20:24   #37
rocks
Junior Member
 
rocks's schermafbeelding
Standaard

Besten,

Al enige tijd lees ik op de achtergrond mee betreffende de CI+ module,
ben zelf in het bezit van een 42pfl9664 met de vorige één na laatste update van Philips (58). De 66 software durfde ik niet aan gezien de problemen met oa het ploffen. Buiten het teletekst probleem heb ik nooit problemen gehad tot vandaag, tijdens het overschakelen van tv naar HDMI maakte ik mijn eerste plof mee, het beeld werd geheel zwart en na +/- 7 seconden kwam deze weer terug. Had stiekem gehoopt dat dit me bespaard zou blijven en hoop ook dat het hierbij blijft.
Mijn ouders hebben een 37pfl9604 en krijgen veelal foutmeldingen van de module en de authorisatie, deze hebben voorlopig de standaard decoder weer uit de kast gehaald.

Is het overigens bekend of het ploffen schadelijk is voor het toestel?
rocks is offline  
Oud 25 november 2009, 21:42   #38
RogerSch
Member
 
RogerSch's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rocks Bekijk bericht
tijdens het overschakelen van tv naar HDMI maakte ik mijn eerste plof mee, het beeld werd geheel zwart en na +/- 7 seconden kwam deze weer terug.
Ik heb dit na 3 maanden ook één keer gehad op mijn 42pfl7674. Dit gebeurde tijdens het snel heen en weer schakelen tussen TV kanalen en een HDMI ingang. Dit was met een pre .58 software versie (de originele) met een Alphacrypt kaart. Nu heb ik ook de .66 software geïnstalleerd met een Neotion CI+ module. Nog geen problemen mee gehad. Ik vraag mij af of het "ploffen" wel een directe relatie heeft met de CI+ module..

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rocks Bekijk bericht
Is het overigens bekend of het ploffen schadelijk is voor het toestel?
Volgens mij komt de "plof" van het snel uitschakelen van de luidsprekers. Dit kan gebeuren als de besturingssoftware van de TV door een bug zich zelf reset en opnieuw opstart. Ik betwijfel ten zeerste dat dit tot schade aan het toestel c.q. luidspreker zal leiden. Vervelend is het wel.
RogerSch is offline  
Oud 25 november 2009, 22:21   #39
Donnetje
Junior Member
 
Donnetje's schermafbeelding
Standaard

Ik heb de software .66 ook op mijn Philips 32pfl7404h/12 gezet en er zijn div.problemen opgelost.
Als eerste het geluid, op de antennestand, kon ik geen mono/stereo kiezen in het menu en op kabelstand, brande alleen mono en hoorde ook mono ook over mijn versterker.
Een slechte geluidskwaliteit, erg schel.
Alleen teletext op ned.1
Dit alles is nu opgelost en heb een perfect beeld.
Opstarten van de tv is traag maar dat heb ik wel voor een goed beeld over.

Ps; is het bij dit toestel normaal dat in het geluid menu op de kabelstand, geen indicatie van dual I-II en mono stereo aanduiding is?
Donnetje is offline  
Oud 26 november 2009, 19:26   #40
Teto
Junior Member
 
Teto's schermafbeelding
Standaard

Ook ik volg al langer de ontwikkelingen. Tot nu toe weinig problemen gehad buiten het vrij traag opstarten en wat bekende items. Gisteren echter veel problemen met sport1 zender. Blokjes, wegvallen van beeld afgewisseld met de melding gecodeerde zender. Dit alles in knipperlicht tempo. Andere zenders hadden voor zover bekend dit probleem niet.
Heb 47pfl9664 met CI+
Teto is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl