Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 22 november 2009, 20:18   #21
TomF
Senior Member
 
TomF's schermafbeelding
Standaard

@Tom-

Ik heb 2 stuks Philips 32PFL7404. Ik heb nog geen rare dingen, zoals plofs/reboots, gehad. Draait prima hier
TomF is offline  
Oud 23 november 2009, 10:40   #22
Martijn75
Junior Member
 
Martijn75's schermafbeelding
Standaard

Ik heb sinds kort een 37PFL5604H. Ik heb nog geen digitale TV maar wil dit in de toekomst wel aanschaffen. Deze TV heeft ook een CI+ slot. Iemand hier ervaringen mee met in combinatie met deze TV?
Martijn75 is offline  
Oud 23 november 2009, 10:54   #23
rowdy
Senior Member
 
rowdy's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Martijn75 Bekijk bericht
Ik heb sinds kort een 37PFL5604H. Ik heb nog geen digitale TV maar wil dit in de toekomst wel aanschaffen. Deze TV heeft ook een CI+ slot. Iemand hier ervaringen mee met in combinatie met deze TV?
Ik ben geen mod en heb op zich niks tegen op vragen dubbel beantwoorden, maar in dit geval zou ik je willen aanraden toch even de andere topics te bekijken.
Er zijn zelfs topics namelijk met dit typenummer als onderwerp, dus die zijn niet bepaald heel erg moeilijk te vinden

Maar: het werkt hoor !! Dus je kunt het zonder problemen allemaal kopen en gaan doen
rowdy is offline  
Oud 23 november 2009, 11:03   #24
Martijn75
Junior Member
 
Martijn75's schermafbeelding
Standaard

Mag jij me de topics aanwijzen die het typenummer als onderwerp hebben
Maar goed, ik heb inderdaad een 3-tal losse berichten gevonden waarin gemeld werd dat het werkte.

Is er een samenvattend onderwerp waarin alle typenummers genoemd worden met een Pass/Fail? Zou het wel een stuk overzichtelijker maken.

Bij de BCC wisten ze overigens te vertellen dat ze heel veel CI+ modules weer terug kregen. Ze hadden er zelfs een aparte info-avond voor om de problemen te bespreken met iemand van Ziggo.

Overigens geeft dit dan weer weinig vertrouwen:

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door richjan Bekijk bericht
Gisteren de nieuwste philips sofware op de 37pfl5604/h12 gezet.
Nu heb ik geen geluid meer op Discovery HD op alle overige zenders wel.
Je kan in het menu ook de gewenste audio taal niet zien op discover Hd.
Bij History HD kan je bij de audio instellingen zien dat dat engels is maar bij discovery staat er niets bij audio instellingen.
Volgens mij is het dolby digital maar deze word niet ondersteund na deze laatste update op de 5604 serie.
Zijn er meer gebruikers met dit audio probleem?
Martijn75 is offline  
Oud 23 november 2009, 11:15   #25
fredrix16
Junior Member
 
fredrix16's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rowdy Bekijk bericht
Op mijn 5604 nu ook sinds gisteravond in gebruik. EPG is inderdaad naar alle zenders gegaan, teletekst werkt ook prima en de ondertiteling is er nu ook weer op alle kanalen.
Tot zover geen (andere) problemen gehad of reboots ed.
Ook lijken de blokstrepen minder te zijn geworden, maar dat kan ook toeval zijn, 1 avond is te kort om daar iets over te zeggen.
Ik heb gisteren de software geinstalleerd op mijn 8404 maar ik heb alleen maar EPG op de eerste 100 kanalen (schatting). Als ik Kanaal 123 Comedy Central Family kijk en op EPG duw, zie ik de EPG op kanaal 1, Nederland 1 staan. De now-/next balk geeft wel de zenderinfo gewoon weer. Meer gebruikers hier last van?
fredrix16 is offline  
Oud 23 november 2009, 11:55   #26
Rowwan
Senior Member
 
Rowwan's schermafbeelding
Standaard

Fredrix,
Heb je na installatie van nieuwe firmware ook een nieuwe zender installatie gedaan (zenders zoeken, dus niet de zender update). Vraag me niet waarom, maar dat schijnt nodig te zijn en heeft voor mij het probleem opgelost
Rowwan is offline  
Oud 23 november 2009, 11:57   #27
fredrix16
Junior Member
 
fredrix16's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rowwan Bekijk bericht
Fredrix,
Heb je na installatie van nieuwe firmware ook een nieuwe zender installatie gedaan (zenders zoeken, dus niet de zender update). Vraag me niet waarom, maar dat schijnt nodig te zijn en heeft voor mij het probleem opgelost
Hallo Rowwan,

Nee dat heb ik inderdaad niet gedaan. Vanavond eens proberen. Bedankt voor de tip.
fredrix16 is offline  
Oud 23 november 2009, 14:11   #28
MarcOSX
Junior Member
 
MarcOSX's schermafbeelding
Standaard

Bij mij (8664) kon ik 'gewoon' bij de opties van de programmagids voor resetten (dacht ik dat er stond, ben nu niet thuis) kiezen en daarna alle zenders weer toevoegen aan de lijst (met 1 knop). Daarna was de EPG compleet. Maar ik heb hier op het forum vaker gelezen dat je alle zenders opnieuw moet zoeken, dus misschien is dat per serie anders?
MarcOSX is offline  
Oud 23 november 2009, 14:44   #29
DaRosa
Junior Member
 
DaRosa's schermafbeelding
Standaard Toch nog meldingen van gecodeerde zenders

Ik heb de nieuwe firmware, echter af en toe toch de melding dat bepaalde zenders gecodeerd zijn, zoals BBC 1 + 2.
Hebben jullie dit ook?
DaRosa is offline  
Oud 23 november 2009, 16:49   #30
JW-NHS
Senior Member
 
JW-NHS's schermafbeelding
Standaard

En op welke Philips TV draait die .66 FW?

Tot nu toe lees ik alleen bij de 9-serie dat er problemen zijn, (nog) niet bij de 5, 7 en 8.

Groet,
JW
JW-NHS is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl