Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 19 november 2009, 17:53   #1
wadawada
Junior Member
 
wadawada's schermafbeelding
Cool Volume werkt niet via AB (geen info in beeld)

Hallo,

net mijn cisco 8455DVB aangesloten, en alles goed behalve...

Op de AB werkt het volume instellen niet (mute werkt wel)
en geen info op het scherm
op de Cisco kast zelf de volume instelling is wel zichtbaar op het scherm,
echter doet dit niks met het volume (uit is wel volledig stil).
iemand enig idee ?
aansluiting met sp/dif (optisch), en mijn vorige (Humax) deed het wel goed.

Ik heb wel een Harmony, probeer ik nog maar vind het toch raar.
Cisco heeft software versie 1.2.0.5

Greetz, Wada
wadawada is offline  
Oud 19 november 2009, 18:02   #2
quinty
Junior Member
 
quinty's schermafbeelding
Standaard geen volume in beeld

hallo ik had het zelf ook.
oplosing mode knop vast houden tot die knippert.
3 maal de 0 drukken.
quinty is offline  
Oud 19 november 2009, 18:05   #3
MrDroopy
Senior Member
 
MrDroopy's schermafbeelding
Standaard

daarna snel wegdoen en de harmony gebruiken
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/15.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
MrDroopy is offline  
Oud 19 november 2009, 18:09   #4
wadawada
Junior Member
 
wadawada's schermafbeelding
Standaard werkt (de weergave, niet het geluid...)

Thnx !

Nu nog het geluid ook echt kunnen regelen... iemand gouden tips ?
Ik begrijp eigenlijk niet waarom er geen verschil is en de balk wel groter/kleiner wordt (ijdele hoop dat nieuwe spullen vaak toch goed werken en ik gewoon de manuals niet goed lees )

Chrz, Wada
wadawada is offline  
Oud 19 november 2009, 18:18   #5
MrDroopy
Senior Member
 
MrDroopy's schermafbeelding
Standaard

audio via tv of versterker?
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/15.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
MrDroopy is offline  
Oud 19 november 2009, 18:30   #6
quinty
Junior Member
 
quinty's schermafbeelding
Standaard geen volume

wat is kleur van power knop op af standbediening.
als je op volume drukt.
rood tv /groen cisco
quinty is offline  
Oud 19 november 2009, 18:37   #7
wadawada
Junior Member
 
wadawada's schermafbeelding
Standaard AB geluid

Aansluiting is via optisch (sp/dif) op Pioneer ramsj setje,
maar zoals gemeld werkte de Humax 10 seconden daarvoor nog wel...
kleur op AB is groen (en in beeld verschijnt nu ook de volume balk)
bij minimaal is het geluid ook wel uit, maar van 1 stap tot max verandert
het volume niet.
de HDMI uitgang is ook niet in gebruik, is niet selecteerbaar in menu.
geluid staat ingesteld op origineel (heb ook stereo geprobeerd, geen verschil)

Wada
wadawada is offline  
Oud 19 november 2009, 18:38   #8
laserq
Junior Member
 
laserq's schermafbeelding
Standaard

als je de cisco hebt aangesloten op je versterker via de spdif, kun je het volume niet regelen via de afstandbediening van de cisco. de spdif uitgang is niet regelbaar qua volume. alleen aan of uit.

raar maar waar...
laserq is offline  
Oud 19 november 2009, 18:38   #9
wadawada
Junior Member
 
wadawada's schermafbeelding
Standaard

Really ? Dan gaat ie morgen nog retour, dan maar een HD scherm met CI interface...
wadawada is offline  
Oud 19 november 2009, 19:02   #10
Frisootje
Junior Member
 
Frisootje's schermafbeelding
Standaard Kopen?

Als je hem om die reden wegdoet neem ik hem voor 99 euro van je over. Serieus. Interesse?

Het is vrij normaal dat een apparaat dat is aangesloten via S/PDIF het signaal 1:1 doorgeeft, dus zonder volumeregeling. De puristen onder ons vinden dat ook alleen maar goed, want op deze manier wordt het ontvangen signaal niet door de Cisco box veranderd maar direct doorgegeven aan je versterker.

Groet,
Friso
Frisootje is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl