Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 17 november 2009, 09:52
noah2003's schermafbeelding
noah2003 noah2003 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 november 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 2
Standaard YPbPR kabel geen beeld

Ik heb gisteren de nieuwe decoder aangesloten de hd-pvr van cisco.

Mijn lcd is hd-ready dus geen hdmi ingang wel een YPbPR ingang.

Gisteren een monsterkabel gekocht en zodra ik deze aansluit op de decoder en op de tv krijg ik geen beeld op de tv.

Indien ik een scart aansluit krijg ik dit wel. Wat doe ik verkeerd?

Is het een instelling op de decoder?

By the way: als ik een componentkabel (YPbPR) op de iphone aansluit en op de lcd krijg ik wel beeld. Dus aan de lcd zou het niet moeten liggen.
  #2  
Oud 17 november 2009, 11:11
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.444
Standaard

Misschien moet je de component uitgang nog activeren via de Cisco setup settings?
Meestal moet je daar een keuze maken tussen het gebruik van SCART-RGB of component (YPbPr) uit.

Ik weet trouwens niet of de component uitgang bij de Cisco nog wel werkt sinds de laatse firmware updates aangezien de S-Video uitgang kort geleden ook al is uitgeschakeld door Ziggo.

Maar zelfs als de component uitgang wel werkt schiet je er nog niet veel mee op doordat de component uitgang bij de Cisco is gelimiteerd tot SD/PAL resoluties, dezelfde resoluties dus als de SCART-RGB uitgang.
Dus geen HD mogenlijkheid via component!...helaas...

Zie ook:
Cisco 8455DVB: Advies gevraagd icm Philips 32PF9966
  #3  
Oud 17 november 2009, 11:23
noah2003's schermafbeelding
noah2003 noah2003 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 november 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The_Doman Bekijk bericht
Misschien moet je de component uitgang nog activeren via de Cisco setup settings?
Meestal moet je daar een keuze maken tussen het gebruik van SCART-RGB of component (YPbPr) uit.

Ik weet trouwens niet of de component uitgang bij de Cisco nog wel werkt sinds de laatse firmware updates aangezien de S-Video uitgang kort geleden ook al is uitgeschakeld door Ziggo.

Maar zelfs als de component uitgang wel werkt schiet je er nog niet veel mee op doordat de component uitgang bij de Cisco is gelimiteerd tot SD/PAL resoluties, dezelfde resoluties dus als de SCART-RGB uitgang.
Dus geen HD mogenlijkheid via component!...helaas...

Zie ook:
Cisco 8455DVB: Advies gevraagd icm Philips 32PF9966
Oke bedankt voor je hulp. Dan ga ik de kabels maar terugbrengen aangezien ik dus geen HD kan kijken via de decoder.

Beetje jammer met een hd decoder.
  #4  
Oud 17 november 2009, 11:29
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.444
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door noah2003 Bekijk bericht
Oke bedankt voor je hulp. Dan ga ik de kabels maar terugbrengen aangezien ik dus geen HD kan kijken via de decoder.

Beetje jammer met een hd decoder.
Inderdaad....
  #5  
Oud 17 november 2009, 11:44
Albertos's schermafbeelding
Albertos Albertos is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 oktober 2008
Locatie: Enschede Ziggo (oud)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus / Ubee
DTV: Humax iRHD-5100C / Humax IR-FOX C
Berichten: 512
Standaard

Mijn lcd is hd-ready dus geen hdmi ingang wel een YPbPR ingang.


Mijn TV is ook hd-ready maar heeft wel een hdmi ingang, zelfs twee.
  #6  
Oud 19 november 2009, 17:21
ronvm's schermafbeelding
ronvm ronvm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2006
Locatie: 1689 Zwaag / Multikabel
Ziggo Internet: Z3 / Ubee Modem / TP-Link Archer c7 Router
DTV: CI+ op LG 42LM620S LED Cinema 3D SMART TV
Berichten: 773
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door noah2003 Bekijk bericht
Oke bedankt voor je hulp. Dan ga ik de kabels maar terugbrengen aangezien ik dus geen HD kan kijken via de decoder.

Beetje jammer met een hd decoder.
Probeer even via scart of je beeld kunt krijgen, dan zet je de ontvanger in het menu naar CVBS in plaats van RGB.
Dan werkt hij zoals je wilt. Maar de beeldverwerking via YPbPR is wel analoog.
  #7  
Oud 19 november 2009, 19:39
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.444
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ronvm Bekijk bericht
Maar de beeldverwerking via YPbPR is wel analoog.
Dat betekent natuurlijk niet dat er via YPbPR (component)/analoog geen goede (HD) beeldkwaliteit mogenlijk is.
Maar de grootste tekortkoming blijft natuurlijk dat bij de Cisco via analoog/YPbPR geen HD resoluties kunnen worden gebruikt..
  #8  
Oud 19 november 2009, 19:52
ronvm's schermafbeelding
ronvm ronvm is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 september 2006
Locatie: 1689 Zwaag / Multikabel
Ziggo Internet: Z3 / Ubee Modem / TP-Link Archer c7 Router
DTV: CI+ op LG 42LM620S LED Cinema 3D SMART TV
Berichten: 773
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door The_Doman Bekijk bericht
Dat betekent natuurlijk niet dat er via YPbPR (component)/analoog geen goede (HD) beeldkwaliteit mogenlijk is.
Maar de grootste tekortkoming blijft natuurlijk dat bij de Cisco via analoog/YPbPR geen HD resoluties kunnen worden gebruikt..
Klopt als een bus, de Cisco geeft naar mijn mening in vergelijking met de HDMI uitgang slecht beeld via de YPbPR uitgang.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:40.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl