Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 16 november 2009, 15:57
Keramick's schermafbeelding
Keramick Keramick is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 november 2009
Locatie: Emmen
Berichten: 3
Standaard Installatie Ziggo digitale tv

Hallo,

Het lukt mij niet om Ziggo digitale tv te installeren, d.w.z. als ik alles goed heb aangesloten en aangezet ontvang ik met geen mogelijkheid het beginbeeld. Ik ga nu in ieder geval nieuwe batterijen kopen voor de afstandbediening maar ik vraag mij ook af of onze oude tv, t.w. Blaupunkt AS55-40vtm nog wel geschikt is. Heeft iemand nog suggesties?

Alvast bedankt en vr.gr.
Mick
  #2  
Oud 16 november 2009, 16:43
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.325
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Keramick Bekijk bericht
Hallo,

Het lukt mij niet om Ziggo digitale tv te installeren, d.w.z. als ik alles goed heb aangesloten en aangezet ontvang ik met geen mogelijkheid het beginbeeld. Ik ga nu in ieder geval nieuwe batterijen kopen voor de afstandbediening maar ik vraag mij ook af of onze oude tv, t.w. Blaupunkt AS55-40vtm nog wel geschikt is. Heeft iemand nog suggesties?

Alvast bedankt en vr.gr.
Mick
Welke decoder heb je en hoe heb je e.e.a aangesloten.

Logisch zou zijn
  • antennekabel van de muuraansluiting naar de decoder
  • antennekabel van de decoder naar je tv (is niet verplicht, maar dan kun je nog analoog kijken)
  • scartkabel van de decoder (tv-uitgang) naar de tv
Dan de smartcard in de decoder en aan; tv aan en op de externe ingang waar je de decoder op hebt.
__________________
RTFM, Google or Search
  #3  
Oud 16 november 2009, 17:25
Keramick's schermafbeelding
Keramick Keramick is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 november 2009
Locatie: Emmen
Berichten: 3
Standaard

Bedankt voor je reactie. Het betreft een Humax IR Fox C en de

- kaart is geactiveerd
- antennekabel zit direct in decoder (cable in)
- scart-kabels vanaf decoder (tv-scart) naar tv (keuze uit twee mogelijkheden EURO-AV 1 en 2)

Wat bedoel je precies met het laatste: '... en op de externe ingang waar je de decoder op hebt' ?

B.v.d.
  #4  
Oud 16 november 2009, 18:13
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.325
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Keramick Bekijk bericht
- scart-kabels vanaf decoder (tv-scart) naar tv (keuze uit twee mogelijkheden EURO-AV 1 en 2)

Wat bedoel je precies met het laatste: '... en op de externe ingang waar je de decoder op hebt' ?
Dat je tv op AV1 (of AV2) hebt staan
__________________
RTFM, Google or Search
  #5  
Oud 16 november 2009, 19:24
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.670
Standaard

En wat bedoel je met "begin beeld", het instelmenu?

Evt een andere scartkabel proberen.
__________________
Power is nothing without control !!!
  #6  
Oud 17 november 2009, 20:55
Keramick's schermafbeelding
Keramick Keramick is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 november 2009
Locatie: Emmen
Berichten: 3
Standaard

Ik heb tv op AV1 en AV2 uitgeprobeerd en met beginbeeld bedoel ik inderdaad het instelmenu. Er komt niets op het scherm, zal inderdaad andere scartkabels uitproberen inclusief nieuwe batterijen afstandbediening. Als dit niet lukt ga ik Ziggo bellen. Bedankt voor alle hulp en tips tot op heden.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:31.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl