Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 15 november 2009, 14:09
frutali's schermafbeelding
frutali frutali is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 juni 2008
Locatie: Den Haag Casema
Berichten: 25
Standaard Sitecom reset spontaan

Hallo allemaal,

Deze week vreemd verschijnsel meegemaakt, had plots geen internet meer (bekabeld en draadloos) na controle bleek dat mijn Sitecom router WL-153 spontaan was gereset naar standaardwaarden, ook het wachtwoord en ESSID.

Geen Stroomuitval geweest of andere bijzondere dingen.
Internet via Ziggo met het nieuwe modem.

Heeft iemand een suggestie ?

p.s.
De huidige WL-153 haalt de nieuwe snelheid van Ziggo niet meer,
welke router werkt nu probleemloos, dit alles om een miskoop te voorkomen.
  #2  
Oud 15 november 2009, 14:57
mickeyD's schermafbeelding
mickeyD mickeyD is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 november 2009
Locatie: den haag casema
Ziggo Internet: alles in 1 extra UBEE 120mbit
DTV: samsung LCD met CI+
Berichten: 56
Standaard

ehmmm, de Netgear WNDR3700
de op 2 na snelste met een WAN-LAN en LAN-WAN van ver over de 450mb/s (€120)
de 1e plaats is voor de D-link 685 757mb/s (€210)
http://www.smallnetbuilder.com/index...mid=&chart=121

(de hier op het forum ook erg populaire linksys WRT610N haalt slechts 143.1 mb/s) (ook €120)

Laatst gewijzigd door mickeyD; 15 november 2009 om 15:12
  #3  
Oud 15 november 2009, 15:38
frutali's schermafbeelding
frutali frutali is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 juni 2008
Locatie: Den Haag Casema
Berichten: 25
Standaard

Bedankt voor de reaktie,

Zijn er overigens al ervaringen met die DLINK samen met het modem van Ziggo ?
  #4  
Oud 16 november 2009, 10:00
Spartagek's schermafbeelding
Spartagek Spartagek is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 november 2008
Locatie: Brabant door Ziggo
Ziggo Internet: Op de terugweg naar Ziggo
DTV: Horizon + Extra box en CI+
Berichten: 927
Standaard

Daar zal weinig tot geen probleem mee zijn, aangezien de overdracht tussen modem en router in specificaties is vastgelegd
en alleen Sitecom ( 34X serie ) had een afwijking.

Linksys (cisco) en netgear houden zich er netjes aan
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 08:13.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl