Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 13 november 2009, 21:46
Rijn's schermafbeelding
Rijn Rijn is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 november 2009
Locatie: Etten-Leur, Casema
Ziggo Internet: midi, Motorola
DTV: Humax
Berichten: 2
Standaard aansluiten Samsung B40UE 8000

ik heb een LED tv gekocht en krijg geen beeld. alleen geeft de tv slecht of zwak signaal.
Bij mijn oude TV een Loewe analoge tv met de Humax digitale ontvanger heb ik een prima beeld.
  #2  
Oud 14 november 2009, 00:29
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.669
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rijn Bekijk bericht
ik heb een LED tv gekocht en krijg geen beeld. alleen geeft de tv slecht of zwak signaal.
Bij mijn oude TV een Loewe analoge tv met de Humax digitale ontvanger heb ik een prima beeld.
Wat was de signaalsterkte, kwaliteit en BER-waarde op je Humax ontvanger?
Geef eens wat meer gegevens over je TV. Merk en type.

Hoe heb je thuis de bekabeling aangesloten zitten?
Sluit je TV (om even te testen dan zijn ontvanger niet defect is) eens direct aan op het AOP (abonnee overname punt, plek waar de groene kabel van Ziggo binnenkomt) zonder iets er tussen zoals splitter(s) of een versterker.
Dus direct vanaf de TV op het AOP.
Heb je dan wel beeld en een goede ontvangst cq sterkte?
__________________
Power is nothing without control !!!
  #3  
Oud 14 november 2009, 13:35
Rijn's schermafbeelding
Rijn Rijn is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 13 november 2009
Locatie: Etten-Leur, Casema
Ziggo Internet: midi, Motorola
DTV: Humax
Berichten: 2
Standaard

Bedankt voor je reaktie maar inmiddels is het opgelost.
Op deze site stond een gebruiksaanwijzing hoe deze TV te installeren alleen ontbrak de eerste stap, welke misschien wel logisch als men het weet. ALs je de stekker in het stopkontakt steekt en de antenne aansluit krijg je het signaal "weak sinal" met geheel scherm van sneeuw.
Hier moet je je niets van aantrekken en gewoon demenu knop indrukken en daarna volg je de instruktie van de site.
Het is gelukt,
nogmaals bedankt voor je reaktie.
mvg
Rijn
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen


Favorieten/bladwijzers



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:24.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl