Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 12 november 2009, 14:40
johnson12's schermafbeelding
johnson12 johnson12 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 november 2009
Locatie: herkenbosch Ziggo
Ziggo Internet: z1
DTV: CI+ module
Berichten: 1
Question Philips 37pfl8404 en CI+ module Ziggo

Ik heb een Philps 37pfl8404 en een CI+ module van ziggo erin zitten, werk opzich goed super beeld, echter ik ben er nog steeds niet achter hoe ik de Radiokanalen kan vinden die bij ziggo in het pakket zitten, ik heb de hele afstandbediening en gebruiksaanwijzing al door gelopen maar niets.
Heeft iemand hier ervaring mee?
  #2  
Oud 12 november 2009, 15:21
JW-NHS's schermafbeelding
JW-NHS JW-NHS is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 18 februari 2009
Locatie: casema
DTV: 22 en 26PFL5604H FW.078 met resp. Neotion en SMiT
Berichten: 709
Standaard

Die ontvang je via een radio-tuner, aangesloten op de andere stekker van de aansluiting op de muur.

Groet,
JW
  #3  
Oud 12 november 2009, 16:05
Tom-'s schermafbeelding
Tom- Tom- is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2009
Locatie: Casema
Berichten: 264
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JW-NHS Bekijk bericht
Die ontvang je via een radio-tuner, aangesloten op de andere stekker van de aansluiting op de muur.

Groet,
JW
Dat is analoog. Digitaal gaat het gewoon via dezelfde kabel als de TV. De kanalen tussen de 1000 en 2000 zijn gereserveerd voor de radio. Stel dat de radio volgens Ziggo kanaal 123 is, dan is het bij Philips 1123.
  #4  
Oud 12 november 2009, 18:56
peko's schermafbeelding
peko peko is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 oktober 2009
Locatie: Raalte
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PFL8404H/12 met Smit CI+ & Samsung DCB H360R
Berichten: 9
Standaard

Deze kies je gelijk een TV programma.
Het is niet zo dat je kunt wisselen tussen tv kanalen en radiokanalen.
  #5  
Oud 12 november 2009, 21:37
Henk2304's schermafbeelding
Henk2304 Henk2304 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Emmeloord
DTV: Samsung LE32C350 met Ziggo CI+ CAM (Smit); Samsung SMT-C7140; Samsung UE46C6000 met KPN iTV
Berichten: 532
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door peko Bekijk bericht
Deze kies je gelijk een TV programma.
Het is niet zo dat je kunt wisselen tussen tv kanalen en radiokanalen.
Ik begrijp je niet helemaal, denk ik. Je kunt de radiozenders op de TV net zo gebruiken als TV-kanalen. Alleen zie je bij de radiokanalen niets (vast beeld met zendernaam en kanaalnummer) en hoor je alleen wat. Je TV fungeert dan als radio. Je kunt ook gewoon door de radiokanalen heenzappen, net als bij de TV-kanalen. Net zo goed als je van TV-kanaal kunt wisselen kun je ook van radiokanaal wisselen of wisselen van TV- naar radio-kanaal vv.
Maar misschien is dat wel wat jij bedoelde maar ik dan dus niet begreep.
__________________
L8r, Henk
  #6  
Oud 12 november 2009, 22:14
TomF's schermafbeelding
TomF TomF is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 juli 2009
Locatie: Deventer
DTV: 1x Philips 40PFL8007K/12 en 2x Philips 32PFL7404H/12
Berichten: 425
Standaard

Op mijn TV begint de eerste radiozender op kanaal 1750.
Maar? Ik krijg bij geen enkele radiozender geluid.
(Er zit overigens sinds kort een ander mainboard in de TV, dus misschien moet ik iets weer opnieuw instellen)
  #7  
Oud 13 november 2009, 20:37
peko's schermafbeelding
peko peko is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 oktober 2009
Locatie: Raalte
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PFL8404H/12 met Smit CI+ & Samsung DCB H360R
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Henk2304 Bekijk bericht
Ik begrijp je niet helemaal, denk ik. Je kunt de radiozenders op de TV net zo gebruiken als TV-kanalen. Alleen zie je bij de radiokanalen niets (vast beeld met zendernaam en kanaalnummer) en hoor je alleen wat. Je TV fungeert dan als radio. Je kunt ook gewoon door de radiokanalen heenzappen, net als bij de TV-kanalen. Net zo goed als je van TV-kanaal kunt wisselen kun je ook van radiokanaal wisselen of wisselen van TV- naar radio-kanaal vv.
Maar misschien is dat wel wat jij bedoelde maar ik dan dus niet begreep.

Dat zeg ik !!!!!
  #8  
Oud 14 november 2009, 10:42
Henk2304's schermafbeelding
Henk2304 Henk2304 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 augustus 2009
Locatie: Emmeloord
DTV: Samsung LE32C350 met Ziggo CI+ CAM (Smit); Samsung SMT-C7140; Samsung UE46C6000 met KPN iTV
Berichten: 532
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door peko Bekijk bericht
Dat zeg ik !!!!!
Ongetwijfeld, maar dan is jouw Nederlands niet hetzelfde als dat van mij.
Als jij zegt: "Het is niet zo dat je kunt wisselen tussen tv kanalen en radiokanalen." dan begrijp ik daaruit dat jij op je TV niet kunt schakelen (zappen of directe kanaalkeuze) tussen TV- en radiokanalen, terwijl ik nu juist probeer aan te geven dat ik dat wel kan. Maar wellicht heeft dat met (streekgebonden? ik kom oorspronkelijk uit de Achterhoek) interpretatieverschillen te maken.
In ieder geval mijn excuses als ik jouw verkeerd begrepen heb.
__________________
L8r, Henk
  #9  
Oud 16 november 2009, 13:43
peko's schermafbeelding
peko peko is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 oktober 2009
Locatie: Raalte
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PFL8404H/12 met Smit CI+ & Samsung DCB H360R
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Henk2304 Bekijk bericht
Ongetwijfeld, maar dan is jouw Nederlands niet hetzelfde als dat van mij.
Als jij zegt: "Het is niet zo dat je kunt wisselen tussen tv kanalen en radiokanalen." dan begrijp ik daaruit dat jij op je TV niet kunt schakelen (zappen of directe kanaalkeuze) tussen TV- en radiokanalen, terwijl ik nu juist probeer aan te geven dat ik dat wel kan. Maar wellicht heeft dat met (streekgebonden? ik kom oorspronkelijk uit de Achterhoek) interpretatieverschillen te maken.
In ieder geval mijn excuses als ik jouw verkeerd begrepen heb.
Hoi,

Ik was wellicht te snel met mijn antwoord. Ik begrijp uit jouw antwoord dat we hetzelfde bedoelen. Ik denk dat we het hierbij maar moeten laten, want daarvoor is dit forum niet bedoeld.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:27.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl