Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen

Mededelingen

Vragen en Opmerkingen Algemene vragen en opmerkingen over digitale TV en Radio bij Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 12 november 2009, 09:17
rudyrudy's schermafbeelding
rudyrudy rudyrudy is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 november 2009
Locatie: Nieuwegein/Casema
Berichten: 3
Standaard Probleem met analoge TV

Hier een probleem dat hopelijk iemand zal herkennen, en de oplossing voor zal weten. Ik heb thuis digitale TV van ziggo, waar ik op 1 tv naar kijk. Op mijn andere 2 tv's kijk ik analoge TV.

Nu heb ik sinds enkele dagen op mijn analoge TV's alleen nog maar NL1, 2, 3, RTL4 en Ziggo Service kanaal. Niks anders meer, werkte vorige week nog prima. Op de TV met digitale TV werkt alles ook uitstekend.

Is er iemand die dit probleem (her)kent?!!?
  #2  
Oud 12 november 2009, 09:49
Jassy's schermafbeelding
Jassy Jassy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Ootmarsum
Ziggo Internet: KPN Alles in 1 Glas
DTV: Gigablue Quad DVB-S2/C/T, 3x Arcadyan HMB2260, Digitenne
Berichten: 647
Standaard

Toevallig een of andere oude versterker er tussen gehangen die tot 460MHz versterkt en de rest eruit filtert?
  #3  
Oud 12 november 2009, 10:38
rudyrudy's schermafbeelding
rudyrudy rudyrudy is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 november 2009
Locatie: Nieuwegein/Casema
Berichten: 3
Standaard

Nee, aan 1 van de tv's hangt wel een (nieuwe) versterker, maar hier heb ik eerder nooit problemen gehad. De andere TV is rechtstreeks aangesloten op de 'loop' aansluiting van de decoder, en dat werkte tot vorige week uitstekend.
  #4  
Oud 12 november 2009, 13:37
rudyrudy's schermafbeelding
rudyrudy rudyrudy is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 november 2009
Locatie: Nieuwegein/Casema
Berichten: 3
Standaard

Inmiddels heb ik Ziggo weer aan de lijn gehad, en ze weten gelukkig inmiddels de exacte oorzaak! Het betreft een zgn. onderbandfilter, wat buiten mijn huis in een centrale kast is ingesteld. Dit probleem gaan ze begin volgende week oplossen.

Bedankt voor het meedenken allemaal!
  #5  
Oud 12 november 2009, 21:15
Jassy's schermafbeelding
Jassy Jassy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Ootmarsum
Ziggo Internet: KPN Alles in 1 Glas
DTV: Gigablue Quad DVB-S2/C/T, 3x Arcadyan HMB2260, Digitenne
Berichten: 647
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rudyrudy Bekijk bericht
Inmiddels heb ik Ziggo weer aan de lijn gehad, en ze weten gelukkig inmiddels de exacte oorzaak! Het betreft een zgn. onderbandfilter, wat buiten mijn huis in een centrale kast is ingesteld. Dit probleem gaan ze begin volgende week oplossen.

Bedankt voor het meedenken allemaal!
Hee, dat is apart. Heb je ook gevraagd waarom dat filter erop zit?
  #6  
Oud 12 november 2009, 21:46
ber000000-6's schermafbeelding
ber000000-6 ber000000-6 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 april 2008
Locatie: zwolle/@home
Ziggo Internet: 200 Cisco +500 TC+ 30 SB5101
DTV: 3D KDL-52HX900+sony kdl-40hx850+cisco ITV wrt610n+ddwrt, TELSEY IP-TV.,ziggo-bapp
Berichten: 604
Question

wat mogelijk is dat je "nieuwe"huisversterker ruis veroorzaakt op de onderband. hierom kan een monteur een onderband filter hebben geplaatst in de eindversterker-kast buiten op de huisaansluitkabel.

nieuw wil niet altijd zeggen dat het goed is.
dus...als de monteur komt, laat je huisversterker wel zitten. dan kan die dat meteen constateren, anders kom je in een circel van afsluiten/aansluiten/afsluiten/aansluiten en lopen jullie achterelkaar aan.

suc6.

berrie.
  #7  
Oud 12 november 2009, 21:56
mesa57's schermafbeelding
mesa57 mesa57 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2009
Locatie: Mijdrecht / ex-Casema
Ziggo Internet: Ai1 Extra met Ubee EVM3200 en DIR 868L
DTV: CI+ Cam (Sony) / Humax 5000/5300 / Cisco 8455
Berichten: 5.464
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jassy Bekijk bericht
Toevallig een of andere oude versterker er tussen gehangen die tot 460MHz versterkt en de rest eruit filtert?
Zijne digitale tv werkt wel zegt hij. Betekent dat digitaal alleen in de band onder 460Mhz zit ?
  #8  
Oud 12 november 2009, 22:29
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mesa57 Bekijk bericht
Zijne digitale tv werkt wel zegt hij. Betekent dat digitaal alleen in de band onder 460Mhz zit ?
Nee, dat is zeker niet het geval. Kun je zelf gemakkelijk controleren door de frequenties in je digitale ontvanger of TV na te kijken.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Vragen en Opmerkingen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:40.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl