Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen

Mededelingen

Nieuwsgroepen Discussies over de news-server van Ziggo, het gebruik van een payserver en usenet software

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 12 november 2009, 21:38   #61
Renatus
Senior Member
 
Renatus's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pierre_1 Bekijk bericht
Een korte update : 20:51 4.7MB/s. Gek he. Het scheelt echt per minuut.
Zolang je het maar niet elke minuut gaat melden...

Het is me nog niet opgevallen, voorlopig houd ik mij eerst maar even met de download bezig. Mocht ik wat jij aangeeft of andere situaties opmerken dan hoor je dat.
Renatus is offline  
Oud 12 november 2009, 21:47   #62
Sandokando
Member
 
Sandokando's schermafbeelding
Standaard

Jammer dat ik er nog niet van kan genieten. Blijft zeuren hier.
Sandokando is offline  
Oud 12 november 2009, 21:49   #63
Pierre_1
Senior Member
 
Pierre_1's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Renatus Bekijk bericht
Zolang je het maar niet elke minuut gaat melden...

Het is me nog niet opgevallen, voorlopig houd ik mij eerst maar even met de download bezig. Mocht ik wat jij aangeeft of andere situaties opmerken dan hoor je dat.
Ik zal je even met rust laten, Renatus. Je hebt een paar zware dagen in Stockholm achter de rug, alle begrip daarvoor.....

Wel apart trouwens dat ik het 'Low Pass Filter' ertussen moet houden om 4 download streams te krijgen. Net zonder het filter geprobeerd, maar dat gaat helaas niet. Hebben meer mensen dit?
Pierre_1 is offline  
Oud 12 november 2009, 22:33   #64
rutger89
Senior Member
 
rutger89's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Renatus Bekijk bericht
Zolang je het maar niet elke minuut gaat melden...

Het is me nog niet opgevallen, voorlopig houd ik mij eerst maar even met de download bezig. Mocht ik wat jij aangeeft of andere situaties opmerken dan hoor je dat.
ik heb er maar even een topic voor aangemaakt, je weet maar nooit he
http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=22089
bij mij is het namelijk echt heel sterk wisselend, volgende massale klaagpunt (grapje)
rutger89 is offline  
Oud 13 november 2009, 09:29   #65
kontknager
Member
 
kontknager's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pierre_1 Bekijk bericht
Ik zal je even met rust laten, Renatus. Je hebt een paar zware dagen in Stockholm achter de rug, alle begrip daarvoor.....

Wel apart trouwens dat ik het 'Low Pass Filter' ertussen moet houden om 4 download streams te krijgen. Net zonder het filter geprobeerd, maar dat gaat helaas niet. Hebben meer mensen dit?
Ik heb mijn arris weer vervangen door de ubee. Geen gebruik gemaakt van een filter. Ik zit nog geeneens op de hoofdaansluiting Heb nu totaal geen klachten meer. Geen uitval, en stabiel usenet verkeer van 5.72MB/s Surfen en andere zaken gaan goed tijdens het downloaden.

Echt heel knap dat ze dit meteen allemaal op hebben gelost. De ubee werkt nu zelfs beter omdat het korter duurt voordat de max snelheid is bereikt (belangrijk voor het laden van een website bijvoorbeeld) Acceleratie is dus ook top.
kontknager is offline  
Oud 13 november 2009, 14:12   #66
controlfreak
Member
 
controlfreak's schermafbeelding
Standaard

Ik had mezelf er al bij neergelegd dat de problemen met de Ubee nog wel enkele maanden aan zouden houden. Per toeval lees ik nu dat de problemen opgelost zijn... straks meteen heel de zooi eens resetten!!
controlfreak is offline  
Oud 13 november 2009, 14:39   #67
HarleyRijder
Junior Member
 
HarleyRijder's schermafbeelding
Standaard

Zojuist zoals aangegeven het modem en daarna de router enkele minuten spanningsloos gezet en daarna het modem en de router weer aangezet.
Jammer, jammer, maar ik zit nog steeds maar rond de 30 Mbit.
De newsserver is Eweka.
HarleyRijder is offline  
Oud 13 november 2009, 14:50   #68
Parel
Senior Member
 
Parel's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HarleyRijder Bekijk bericht
Zojuist zoals aangegeven het modem en daarna de router enkele minuten spanningsloos gezet en daarna het modem en de router weer aangezet.
Jammer, jammer, maar ik zit nog steeds maar rond de 30 Mbit.
De newsserver is Eweka.
Probeer eens de newsserver van Ziggo met 4 lijntjes mee te laten lopen?
news.ziggo.nl
Groetjes.
Parel is offline  
Oud 13 november 2009, 15:10   #69
kontknager
Member
 
kontknager's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door HarleyRijder Bekijk bericht
Zojuist zoals aangegeven het modem en daarna de router enkele minuten spanningsloos gezet en daarna het modem en de router weer aangezet.
Jammer, jammer, maar ik zit nog steeds maar rond de 30 Mbit.
De newsserver is Eweka.
Wat voor router heeft u?
kontknager is offline  
Oud 13 november 2009, 15:42   #70
HarleyRijder
Junior Member
 
HarleyRijder's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kontknager Bekijk bericht
Wat voor router heeft u?
De door Ziggo aanbevolen router Sitecom Wireless 802.11n X3 WL-342
HarleyRijder is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl