Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen

Mededelingen

Nieuwsgroepen Discussies over de news-server van Ziggo, het gebruik van een payserver en usenet software

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 28 november 2009, 09:55   #161
nico hhw
Senior Member
 
nico hhw's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door coolbas2000 Bekijk bericht
Als het download lampje oranje is betekent dit dan zowiezo date maar 1 download stream is aangezien de upload maar 1 stream heeft en ook oranje brand?

ja, dit klopt inderdaad, oranje is 1 stream en groen betekend meerdere streams (bonded).
Zowel voor up en downstreams.
nico hhw is offline  
Oud 28 november 2009, 10:55   #162
Jam
Banned User
 
Jam's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door coolbas2000 Bekijk bericht
Ook ik heb enkele dagen geleden de ubee modem ontvangen na het overstappen op alles in 1 extra. Sinds die dag zeer verschillende snelheden via eweka met newzleecher.

De maximale snelheid die ik heb gehaald is net boven de 40 mbit.Dit is dan op hele rustige tijdstippen,vooral snachts.Dit geld ook voor alle speedtests die ik heb gedaan en daar maak ik uit op dat mijn snelheid algemeen niet goed is.

Ik ben nieuw op dit forum en kwam via zoeken op problemen met de ubee op dit forum terecht en heb al aardig wat bruikbare informatie kunnen vinden. Nou zie ik dat op mijn modem 2 oranje ledjes branden in plaats van 1. Ik heb begrepen dat dat inhoud dat mijn moden maar 1 downstream kanaal gebruikt in plaats van de 4 die hij zou moeten gebruiken. Ik heb de modem al tientallen keren gereset en het probleem blijft. Ook de klantenservice kan eht probleem niet direct vinden en daarom probeer ik het op dit forum. Ik hoop in het juiste topic.

Mijn vraag aan jullie is kan het zijn dat omdat er 2 oranje ledjes branden ik mijn snelheid nooit haal en meestal maar rond de 30 mbit zijn.

Ik heb op dit forum gelezen over een mensen die een low pass filter gebruiken omdat ook hun modem last heeft van dit probleem.
Degene die hier over sprak was Pierre 1. Beste Pierre 1 ik kom ook uit voorburg en heb denk ik last van hetzelfde probleem als jij. Heeft de low pass filter gezorgd dat bij jou de modem weer 4 downstreams ging gebruiken? Bvd

Ik hoop dat iemand mij kan helpen of in ieder geval meer info heeft over mijn probleem want de helpdesk van ziggo heeft dit niet. Als dit bericht in het verkeerde topic staat is dat per ongeluk.Maar er werd in dit topic over gesproken vandaar.

Alvast bedankt

heb je in ieder geval wel je newsleecher goed ingesteld, ik moest namelijk wel even de "speed limit" aanpassen in newsleecher toen de snelheid verhoogt was naar 50Mbit.

een ander probleem wat wellicht een oorzaak kan zijn is XP, die heeft namelijk een limiet als het gaat om meerdere verbindingen tegelijk.
misschien dat dit ook meespeelt in de problemen met de Ubee modem.

die limiet aan verbindingen in XP is wel op te lossen met een workaround, hier valt er iets over te lezen: http://www.pchelper.nl/forum/lofiver...hp/t38491.html

ik probeer gewoon een beetje mee te denken, ik heb zelf namelijk een Arris.
dus neem mij aub niet kwalijk als dit geen zoden aan de dijk zet.
Jam is offline  
Oud 28 november 2009, 18:29   #163
bandietjeoo7
Member
 
bandietjeoo7's schermafbeelding
Standaard

Doe net de speedtest van ziggo, meter slaat uit naar
120 M/bit zakt dan langzaam terug naar 65 M/bit, als ik dan
een internet pagina open dan knalt de arris eruit.
Als ik dan naar het modem kijk staan de 2 bovenste lampjes tegelijk te knipperen.
Duurt zon 2 tot 3 minuten en dan kan ik weer online.

Doe ik niets dan maakt die de speedtest af (119 M/bit down en 9,65 M/bit up) en kan ik gewoon internetten.


Lijkt erop dat de Arris die snelheden niet aan kan.

Zal morgen de Arris eens wisselen voor de Ubee.

Laatst gewijzigd door bandietjeoo7; 29 november 2009 om 15:46
bandietjeoo7 is offline  
Oud 28 november 2009, 19:30   #164
Pierre_1
Senior Member
 
Pierre_1's schermafbeelding
Standaard

Als reactie op een eerdere post :

Ik heb inderdaad een Low Pass filter nodig om vier downstreams te krijgen op het Ubee modem. Wanneer ik deze er tussen uithaal heb ik maar 1 downstream. Ik heb ook geen idee waarom dat filter nodig is, het lijkt me ook niet gebruikelijk, maar het werkt wel. Ik heb dit filter trouwens van een Ziggo monteur gekregen.
Pierre_1 is offline  
Oud 29 november 2009, 15:39   #165
Nooky
Junior Member
 
Nooky's schermafbeelding
Standaard

Iemand de firmware van de Ubee vandaag nog gecheckt?
Aangezien er geluiden waren dat er zaterdag een update zou zijn...
Nooky is offline  
Oud 29 november 2009, 15:59   #166
penta1966
Junior Member
 
penta1966's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nooky Bekijk bericht
Iemand de firmware van de Ubee vandaag nog gecheckt?
Aangezien er geluiden waren dat er zaterdag een update zou zijn...
Er is nog niks veranderd, nog steeds:
Information Hardware Version2.54 Software Version4.111.3008
penta1966 is offline  
Oud 29 november 2009, 20:09   #167
rutger89
Senior Member
 
rutger89's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door penta1966 Bekijk bericht
Er is nog niks veranderd, nog steeds:
Information Hardware Version2.54 Software Version4.111.3008
hier, in oldenzaal, idem:
__________________
[img src="http://www.speedtest.net/result/1050339529.png"]
rutger89 is offline  
Oud 30 november 2009, 12:52   #168
Barricade
Junior Member
 
Barricade's schermafbeelding
Standaard

Hier idem dito. Er is nog steeds geen nieuwe firmware geïnstalleerd.
Barricade is offline  
Oud 30 november 2009, 21:05   #169
satdoxter
Senior Member
 
satdoxter's schermafbeelding
Standaard

Na wat heen en weer getweak draait de Ubee heel erg lekker op usenet Sabnzbd+ verslikt zich aardig bij hoge snelheden zeker in combi met repareren en uitpakken Binbot heeft echter hier totaal geen last van en gaat lekker tussendoor uitpakken, hier een meting 4,4gig lang gemiddelde waarde en piekwaardes
satdoxter is offline  
Oud 30 november 2009, 21:54   #170
Renatus
Senior Member
 
Renatus's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door satdoxter Bekijk bericht
Zeer fraai, komt neer op zo'n 1,2TB per dag.
Renatus is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl