Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen

Mededelingen

Nieuwsgroepen Discussies over de news-server van Ziggo, het gebruik van een payserver en usenet software

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 11 november 2009, 20:44   #1
mod-5
Full Moderator
 
mod-5's schermafbeelding
Standaard Probleem Usenet snelheid Ubee verholpen. Reset modem.

Het lijkt erop dat de problemen met de snelheden van de Ubee verholpen zijn.
Dit trad voornamelijk op bij het gebruik van usenet.

Door het resetten van het modem, deze even enkele minuten spanningsloos maken, lijken de problemen verholpen te zijn.
Reset ook meteen je router.

Volgorde reset:
Modem van spanning af
Router van spanning af
Na enkele minuten:
Modem op spanning zetten
Router op spanning zetten.

Reacties graag hier plaatsen.
mod-5 is offline  
Oud 11 november 2009, 20:45   #2
Ed
Banned User
 
Ed's schermafbeelding
Standaard

Bedankt mod!

Ik hoop dat hiermee heel veel mensen geholpen zijn!
Ed is offline  
Oud 11 november 2009, 20:52   #3
rutger89
Senior Member
 
rutger89's schermafbeelding
Standaard

ik was net een heeeel verhaal aan het typen, ik druk op: Submit.

"Sorry, dit topic is gesloten"

ghe ghe......

maargoed, wat ik wou vertellen...

Newsleecher geeft de snelheid dus niet goed weer

Ik denk overigens dat de gelukkigheidsfactor van de gemiddelde Ziggo-gebruikers Forum - bezoeker nog nooit zo hoog is geweest

Laatst gewijzigd door rutger89; 11 november 2009 om 20:58
rutger89 is offline  
Oud 11 november 2009, 20:58   #4
Mirrrr
Senior Member
 
Mirrrr's schermafbeelding
Standaard

Ik wil Ed en Vijver even bedanken Had het al in het andere topic gedaan maar mede door hun positiviteit en humoristische kijk op dingen bleef denk ik de gemiddelde forum bezoeker erin geloven dat het goed kwam


Voor de rest alleen
Mirrrr is offline  
Oud 11 november 2009, 20:58   #5
Ed
Banned User
 
Ed's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rutger89 Bekijk bericht
ik was net een heeeel verhaal aan het typen, ik druk op: Submit.

"Sorry, dit topic is gesloten"

grrrrrr...

maargoed, wat ik wou vertellen...

Newsleecher geeft de snelheid dus niet goed weer

Ik denk overigens dat de gelukkigheidsfactor van de gemiddelde Ziggo-gebruikers Forum - bezoeker nog nooit zo hoog is geweest
Ik heb de vogeltjesdans al gedaan... mijn kat werd gek

Even zonder gekheid... het voelt gewoon goed dat een bedrijf als Ziggo toch wel naar oplossingen zoekt (en luistert) en daarvoor moet ik zeggen, ondanks vele andere problemen van andere gebruikers, toch chapeau!
Ed is offline  
Oud 11 november 2009, 20:58   #6
satdoxter
Senior Member
 
satdoxter's schermafbeelding
Thumbs up

Diverse usenet programma's berekenen de snelheid verschillend daarom post ik altijd de gemiddelde snelheid van de complete download

Nu met Ubee
Stage Download
[Time-Taken]: 13 minutes 32 seconds
[Avg-Speed]: 5817kB/s

Vorige week met Arris
Stage Download
[Time-Taken]: 12 minutes 50 seconds
[Avg-Speed]: 5819kB/s

De meters geven 6.0/6.1Mb/s constant maar uiteindelijk is dit de gemiddelde berekende snelheid en die is gewoon prima
satdoxter is offline  
Oud 11 november 2009, 21:02   #7
Barbarian
Senior Member
 
Barbarian's schermafbeelding
Standaard

misschien offtopic maar Congrats iedereen....
__________________
Rwy’n dymuno pob hwyl i chi gyda gweddill eich bywyd

Bä®bä®îäñ
Barbarian is offline  
Oud 11 november 2009, 21:08   #8
rutger89
Senior Member
 
rutger89's schermafbeelding
Standaard

het lijkt er hier zelfs op dat, in tegenstelling tot eerdere bevindingen, de verbinding nu alleen nog maar sneller wordt. Volgens DU-meter zit ik nu op 51,00 MBit, waar newsleecher 5.8 MB/s aangeeft.
rutger89 is offline  
Oud 11 november 2009, 21:09   #9
Ed
Banned User
 
Ed's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rutger89 Bekijk bericht
het lijkt er hier zelfs op dat, in tegenstelling tot eerdere bevindingen, de verbinding nu alleen nog maar sneller wordt. Volgens DU-meter zit ik nu op 51,00 MBit, waar newsleecher 5.8 MB/s aangeeft.
Ed is offline  
Oud 11 november 2009, 21:16   #10
satdoxter
Senior Member
 
satdoxter's schermafbeelding
Standaard

Mensen ook gemerkt hoe verschillend de speedtests nu zijn veel betere ping en in een keer op snelheid daar waar hij gisteren moeizaam naar z'n top snelheid ging leek een opgevoerde eend en nu een ferrari

satdoxter is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Nieuwsgroepen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl