Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 7 november 2009, 13:10
gerd's schermafbeelding
gerd gerd is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 november 2009
Locatie: gr
Ziggo Internet: all in 1
Berichten: 16
Question Linksys BEFSX41 / Belkin N1 Vision snelheden niet boven de 38 Mbit.

Vandaag het hele pakket ontvangen.


Heb verder nog niks gewijzigd, is het slim om toch nog de pc settings te tunen? resultaat is al geweldig

Laatst gewijzigd door gerd; 9 november 2009 om 19:47
  #2  
Oud 7 november 2009, 14:57
Manolito's schermafbeelding
Manolito Manolito is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Tilburg / Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max /Ubee EVW320 modem / Netgear X4/Synology DS215j nas
DTV: Samsung ci+ icm Popcornhour A200 / Humax hd-pvr 5200/Horizonbox
Berichten: 1.836
Standaard

Als iets goed werkt niet gaan proberen dat te verbeteren.
Tenminste dat is mijn ervaring
__________________
Soms zit het mee en soms zit het..... http://allestoringen.nl/top10/
  #3  
Oud 7 november 2009, 15:28
gerd's schermafbeelding
gerd gerd is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 november 2009
Locatie: gr
Ziggo Internet: all in 1
Berichten: 16
Standaard

alles reageerd goed, alleen heeft i.e. af en toe wat moeite met de snelheid lijkt, krijg heel soms een witte pagina en na refresh de site, voor de rest is alles op en top.
Kan ook de switch zijn die even tijd nodig heeft om alles op orde te zetten. heb er nog niet weer last van gehad.

Laatst gewijzigd door gerd; 7 november 2009 om 19:30
  #4  
Oud 7 november 2009, 23:23
Manolito's schermafbeelding
Manolito Manolito is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 17 mei 2008
Locatie: Tilburg / Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max /Ubee EVW320 modem / Netgear X4/Synology DS215j nas
DTV: Samsung ci+ icm Popcornhour A200 / Humax hd-pvr 5200/Horizonbox
Berichten: 1.836
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gerd Bekijk bericht
alleen heeft i.e. af en toe wat moeite met de snelheid lijkt, krijg heel soms een witte pagina en na refresh de site, voor de rest is alles op en top.
Dan moet dat IE zijn, hier is het ook nu en dan, ik hou t bij een refresh ipv andere explorers te gaan gebruiken.
__________________
Soms zit het mee en soms zit het..... http://allestoringen.nl/top10/

Laatst gewijzigd door mod-5; 8 november 2009 om 22:23 Reden: quote-fix
  #5  
Oud 8 november 2009, 01:09
gerd's schermafbeelding
gerd gerd is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 november 2009
Locatie: gr
Ziggo Internet: all in 1
Berichten: 16
Standaard

vind zelf chrome wel pretig
  #6  
Oud 8 november 2009, 21:32
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Manolito Bekijk bericht
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gerd Bekijk bericht
alleen heeft i.e. af en toe wat moeite met de snelheid lijkt, krijg heel soms een witte pagina en na refresh de site, voor de rest is alles op en top.
Dan moet dat IE zijn, hier is het ook nu en dan, ik hou t bij een refresh ipv andere explorers te gaan gebruiken.
Dat kan ook komen doordat je cache volzit. Mag ik vragen wat je tegen hebt op andere browsers? *nieuwsgierig is* Vind zelf Vuurvosje erg lief en braaf ^^
__________________
Please Google your question before asking.
  #7  
Oud 9 november 2009, 17:57
gerd's schermafbeelding
gerd gerd is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 november 2009
Locatie: gr
Ziggo Internet: all in 1
Berichten: 16
Standaard Linksys router

Ik heb er nu een linksys router tussengehangen omdat ziggo maar 2 ipnummers uitgeeft, nadat ik de router plaats zakt me snelheid naar 12mbit.

Firmware of moet ik iets bijzonders doen?

Linksys BEFSX41 eu/la



als ik de firewal disable in de router



ik zie dat mtu op 1500 staat als default (router)

Laatst gewijzigd door gerd; 9 november 2009 om 18:04
  #8  
Oud 9 november 2009, 18:25
gerd's schermafbeelding
gerd gerd is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 november 2009
Locatie: gr
Ziggo Internet: all in 1
Berichten: 16
Standaard

lijkt erop dat die router gewoon niet meer dan 20mbit doorlaat, terwijl er 90 mbit in de details staat
  #9  
Oud 9 november 2009, 19:35
gerd's schermafbeelding
gerd gerd is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 november 2009
Locatie: gr
Ziggo Internet: all in 1
Berichten: 16
Standaard

Heb de linksys terug gebracht en een Belkin N1 Vision aangeschaft,
Kom nog niet boven de 30mbit uit, vraag me af waar dit verlies in zit.



De trueput van deze router = 300mbit
  #10  
Oud 9 november 2009, 19:37
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.669
Standaard

Welke snelheid haal je als je de speedtest van Ziggo gebruikt?
http://speedtest.ziggo.nl/
__________________
Power is nothing without control !!!
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:10.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl