Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Analoge Radio en TV Nieuws, Storingen, Vragen

Mededelingen

Analoge Radio en TV Nieuws, Storingen, Vragen Nieuwtjes, vragen, ervaringen en opmerkingen over Ziggo Analoge Radio en TV of heb je last van een storing ? Plaats dit dan hier...

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 9 november 2009, 19:05
juanj's schermafbeelding
juanj juanj is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: rijen
Berichten: 229
Standaard RTL8 uit basispakket?

RTL8 is sinds vrijdag op zwart (regio tilburg)

Is dit een storing? of is deze uit het pakket?

Ik zie nergens een melding op de ziggo storingssite

Hij zit ook niet op een andere frequentie...
  #2  
Oud 9 november 2009, 19:08
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.670
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door juanj Bekijk bericht
RTL8 is sinds vrijdag op zwart (regio tilburg)

Is dit een storing? of is deze uit het pakket?

Ik zie nergens een melding op de ziggo storingssite

Hij zit ook niet op een andere frequentie...
Heb je al opnieuw je zenders ingeladen?
Hier, ook regio Tilburg/Waalwijk, zit RTL 8 nog gewoon op zenderplaats 10.
__________________
Power is nothing without control !!!
  #3  
Oud 9 november 2009, 19:10
juanj's schermafbeelding
juanj juanj is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: rijen
Berichten: 229
Standaard

Heb opnieuw gezocht... maar niets te vinden... (analoog)

Frequentie 728.00 Mhz is zwart, geen tt, geen geluid, niets

Is oude talpa/10 frequentie... als er een storing bij talpa was, was het beeld ook zwart
  #4  
Oud 9 november 2009, 19:12
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.670
Standaard

Bedoel je nu analoog of digitaal? En doen ze het bij jou beide niet?

Aanvulling:
Even gekeken want je had je vraag in het digitale TV gedeelte gezet maar analoog doet hij het hier ook niet.
__________________
Power is nothing without control !!!
  #5  
Oud 9 november 2009, 19:17
juanj's schermafbeelding
juanj juanj is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: rijen
Berichten: 229
Standaard

Ik bedoel annaloog... ik vindt het slecht dit nergens gemeld wordt door Ziggo...

Niet dat ik de zender mis, maar je betaald er wel voor... en het viel mij op.
  #6  
Oud 9 november 2009, 19:53
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door juanj Bekijk bericht
Ik bedoel analoog... ik vind het slecht dat dit nergens gemeld wordt door Ziggo...

Niet dat ik de zender mis, maar je betaalt er wel voor... en het viel mij op.
Er moet sprake zijn van een storing, RTL8 werkt hier momenteel normaal, zowel analoog als digitaal.
  #7  
Oud 9 november 2009, 20:01
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.670
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Er moet sprake zijn van een storing, RTL8 werkt hier momenteel normaal, zowel analoog als digitaal.
In welk gebied zit jij?
__________________
Power is nothing without control !!!
  #8  
Oud 9 november 2009, 20:09
Riparius's schermafbeelding
Riparius Riparius is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 5 maart 2009
Locatie: ***
Berichten: 3.926
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GolfTouch Bekijk bericht
In welk gebied zit jij?
Voormalig Casema gebied.
  #9  
Oud 9 november 2009, 22:10
Isis's schermafbeelding
Isis Isis is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 25 september 2009
Locatie: Hoogezand/@Home
DTV: Samsung DVB-9401R
Berichten: 770
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Riparius Bekijk bericht
Er moet sprake zijn van een storing, RTL8 werkt hier momenteel normaal, zowel analoog als digitaal.
En de storing moet bekend zijn bij Ziggo. Rijen is toch voormalig @Home-gebied?

@juanj: heb je al contact gehad met Ziggo hierover?
__________________
Please Google your question before asking.
  #10  
Oud 9 november 2009, 23:09
Jassy's schermafbeelding
Jassy Jassy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Ootmarsum
Ziggo Internet: KPN Alles in 1 Glas
DTV: Gigablue Quad DVB-S2/C/T, 3x Arcadyan HMB2260, Digitenne
Berichten: 647
Standaard

In het Cogas/@home gebied is RTL 8 gewoon te zien.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Analoge Radio en TV Nieuws, Storingen, Vragen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:22.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl