Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #11  
Oud 15 november 2009, 12:21
wamourits's schermafbeelding
wamourits wamourits is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 november 2009
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus Ubee
DTV: Cisco 8455DVB HD PVR
Berichten: 5
Question

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door the cosmic gate Bekijk bericht
dan mag ik toch wel heel snel gaan afkloppen, ik gebruik deze Cisco puur en alleen voor tv kijken en eens wat opnemen maar heb tot op heden nog geen klachten/problemen ..
Ik heb zojuist een cisco aangeschaft. Alles lijkt goed te werken. Alleen de scherpte van het beeld valt mij erg tegen. Met de humax, die ik hiervoor had, was het beeld haarscherp. Hoe is dat bij u?
  #12  
Oud 15 november 2009, 15:51
veerlj's schermafbeelding
veerlj veerlj is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2009
Locatie: Den Helder
Ziggo Internet: Z1 ,Hd tv ,totaal pakket
DTV: Samsung HD ontvanger ,cisco nr 3 , humax 5050
Berichten: 108
Standaard

Ik heb de cisco en de humax 5050 maar zie weinig verschil , al wil de cisco wel eens terug schakelen naar 720 beeldpuntjes . FF controleren in het menu .
  #13  
Oud 16 november 2009, 11:04
wamourits's schermafbeelding
wamourits wamourits is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 november 2009
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus Ubee
DTV: Cisco 8455DVB HD PVR
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door veerlj Bekijk bericht
Ik heb de cisco en de humax 5050 maar zie weinig verschil , al wil de cisco wel eens terug schakelen naar 720 beeldpuntjes . FF controleren in het menu .
dank je wel
  #14  
Oud 19 november 2009, 21:07
Frisootje's schermafbeelding
Frisootje Frisootje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 juli 2009
Locatie: Breda (Casema)
DTV: Samsung DCB-H360RS, TechnoTrend 1500, FireDTV, FloppyDTV, Dreambox
Berichten: 4
Standaard

Mijn Cisco leek eerst ook dood, want het display bleef na dezelfde sequence als bij de OP ook zwart. Maar ik had mijn TV niet aanstaan, zo druk was ik met het installeren van de Cisco

Televisie is oud beestje (moet plasma nog weer ophangen na verbouwing) met SCART aansluiting. Aangezet. Stond de Cisco dus toch gewoon te wachten met het installatiemenu in beeld. Duurde allemaal erg lang (modem firmware werd ook nog even bijgewerkt) maar werkt prima. Echt, ik heb er geen problemen mee.

Mijn Cisco is echt schandalig slecht aangesloten. De kabel komt binnen in een bouwmarkt RTV rijgdoosje (2 gaten) en de Cisco hangt aan de TV aansluiting daarvan. De kabel is een goedkoop draadje van 5 meter met nog van die fijne witte niet-afgeschermde plastic stekkers. En toch doet het ding het, met 80% signaalsterke. Zelfs de interactieve TV test werkt.

Kan dat niet verder testen want interactieve TV lijkt me gezien het aanbod tamelijk waardeloos. De reclame voor die functie spiegelt het allemaal weer veel mooier voor dan de werkelijkheid. Maar ja, daar schijnt Ziggo patent op te hebben.
  #15  
Oud 19 november 2009, 23:01
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is nu online
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.324
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frisootje Bekijk bericht
Zelfs de interactieve TV test werkt.
en in hetzelfde bericht
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frisootje Bekijk bericht
Kan dat niet verder testen want interactieve TV lijkt me gezien het aanbod tamelijk waardeloos.
Eh, hier ben ik je even kwijt
__________________
RTFM, Google or Search
  #16  
Oud 19 november 2009, 23:22
Frisootje's schermafbeelding
Frisootje Frisootje is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 16 juli 2009
Locatie: Breda (Casema)
DTV: Samsung DCB-H360RS, TechnoTrend 1500, FireDTV, FloppyDTV, Dreambox
Berichten: 4
Standaard

Wanhoop niet. Ik bedoel de Ziggo trailer waarmee je de ontvanger kan testen zonder dat je een abonnement hebt.

On Demand -> Promoties -> Gratis -> Ziggo Trailer.
  #17  
Oud 20 november 2009, 12:22
wamourits's schermafbeelding
wamourits wamourits is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 november 2009
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus Ubee
DTV: Cisco 8455DVB HD PVR
Berichten: 5
Standaard

Signaal sterkte 80%, geweldig. Ik heb de laatste week enkele keren gekeken in het menu bij info. Daar zie ik tuner een en 2 staan. beide gaven aan een kwaliteit van 100%, maar de signaalsterkte is zeer variabel van 72% tot 2%!!. Waarom heb dan nog beeld? Vraag ik me af.
  #18  
Oud 20 november 2009, 14:44
veerlj's schermafbeelding
veerlj veerlj is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2009
Locatie: Den Helder
Ziggo Internet: Z1 ,Hd tv ,totaal pakket
DTV: Samsung HD ontvanger ,cisco nr 3 , humax 5050
Berichten: 108
Standaard

2 % is vast niet genoeg , staan je instellingen wel goed plaats afhankelijk. En trouwens ,bij de weg , de signaal sterkte is niet alles bepalend . Bij mijn eerste cisco met de verkeerde software 1.0.2.5 was de signaal sterkte niet boven de 80 % te krijgen . Verbaast was ik dus toen ik cisco no 2 kreeg dat de signaal sterkte opeens op 100% stond op bijde tuners . Erg vreemd want ik had tussen de cisco's niets aan de kabels veranderd .
  #19  
Oud 21 november 2009, 10:23
wamourits's schermafbeelding
wamourits wamourits is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 15 november 2009
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus Ubee
DTV: Cisco 8455DVB HD PVR
Berichten: 5
Standaard

Bedankt. Ik zal ziggo maar even contacten.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)


Labels
cisco 8455dvb, help!!!, initialisatie, installatie, problemen



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:24.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl