Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony

Mededelingen

Sony Nieuws, vragen en opmerkingen over Sony CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 6 november 2009, 15:47
CV's schermafbeelding
CV CV is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2004
Locatie: Hoofddorp/Ziggo Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra, Modem:Ubee/Router:netgear wndr3700
DTV: CI plus @smit module
Berichten: 24
Standaard CI+ Geen teletekst

Wij zijn in het bezit van een Sony KDL 32V5500 plus een CI+ cam
sinds enkele weken hebben we alleen nog teletekst op nederland 1
Zijn er meer forum leden die hier last van hebben of misschien al hebben opgegelost

Laatst gewijzigd door CV; 6 november 2009 om 15:58
  #2  
Oud 6 november 2009, 20:14
bierl00's schermafbeelding
bierl00 bierl00 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 juli 2009
Locatie: 4822tx
Berichten: 3
Standaard

Ja, dit is al eerder aan de orde geweest--> http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=20709
De oplossing is de nieuwste software van Sony installeren.

Biertje
  #3  
Oud 6 november 2009, 20:59
CV's schermafbeelding
CV CV is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2004
Locatie: Hoofddorp/Ziggo Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra, Modem:Ubee/Router:netgear wndr3700
DTV: CI plus @smit module
Berichten: 24
Standaard

Dank voor het antwoorden
Gaan we doen als ik het goed begrepen heb komt er deze maand een nieuwe update uit daar wacht ik dan wel op dan is het in één keer goed hoop ik.

Cees
  #4  
Oud 6 november 2009, 23:38
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.073
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CV Bekijk bericht
Wij zijn in het bezit van een Sony KDL 32V5500 plus een CI+ cam
sinds enkele weken hebben we alleen nog teletekst op nederland 1
Zijn er meer forum leden die hier last van hebben of misschien al hebben opgegelost
probeer nog eens een herinstallatie.
  #5  
Oud 7 november 2009, 08:54
twigger's schermafbeelding
twigger twigger is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 februari 2008
Locatie: Sittard Ziggo
Ziggo Internet: Connect & Play Max, Ubee Modem
DTV: Samsung UE40F6510 3D, Horizon Box, Quantis CI+1.3
Berichten: 1.440
Standaard Tip

Tip!!

Als je snel teletekst wil oproepen moet je op de return knop drukken als de infobalk verschijnt, want zolang die in beeld is werkt teletekst niet.

nog een tip

Als je naar een zender gaat duurt het een paar seconden voordat die naar het gekozen kanaal springt, dit kan ook sneller als je bv naar NED1 wilt gaan druk je op 001 dan gaat het sneller.
  #6  
Oud 7 november 2009, 21:04
CV's schermafbeelding
CV CV is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2004
Locatie: Hoofddorp/Ziggo Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra, Modem:Ubee/Router:netgear wndr3700
DTV: CI plus @smit module
Berichten: 24
Standaard

Bedankt voor de reacties

Herinstallatie had ik al gedaan maar dat hielp niet het vreemde is dat ik op Nederland 1 HD wel teletekst heb misschien kan anoniem dat wel verklaren
ik zit er aan te denken om toch een update uit te voeren volgens biertje
die het zelfde type tv heeft is het probleem dan opgelost
zijn er met de nieuwe update nog problemen gemeld


Cees
  #7  
Oud 9 november 2009, 15:11
EA Junk's schermafbeelding
EA Junk EA Junk is offline
Member
 
Geregistreerd: 29 oktober 2009
Locatie: Kirchroa
DTV: CI+
Berichten: 38
Standaard

Ik heb nu twee en een halve week een W5500 met CI+ module. Ik kan je niet zeggen hoe de tt voorheen werkte. Ik heb namelijk, nieuw uit de doos een firmware update toegepast en bij mij werkt de tt naar behoren.
  #8  
Oud 9 november 2009, 21:29
CV's schermafbeelding
CV CV is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2004
Locatie: Hoofddorp/Ziggo Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra, Modem:Ubee/Router:netgear wndr3700
DTV: CI plus @smit module
Berichten: 24
Standaard

Oké bedankt.
  #9  
Oud 14 november 2009, 22:20
joop11's schermafbeelding
joop11 joop11 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 14 november 2009
Locatie: naarden
Berichten: 2
Standaard zelfde probleem

ook ik heb een 32v5500 sony met ci+ en ontvang geen teletekst op bijv de bbc-zenders;
heb wel de laatste software geinstalleerd;

geen idee wat te doen;
  #10  
Oud 15 november 2009, 00:41
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.073
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joop11 Bekijk bericht
ook ik heb een 32v5500 sony met ci+ en ontvang geen teletekst op bijv de bbc-zenders;
heb wel de laatste software geinstalleerd;

geen idee wat te doen;
BBC levert geen teletext meer.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Sony




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:12.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl