Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Algemeen > Ziggo Algemeen

Mededelingen

Ziggo Algemeen Discussies over Algemene Ziggo-zaken, zoals helpdesk en andere niet specifiek aan TV/Internet/Telefonie gekoppelde onderwerpen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 5 november 2009, 23:41
vwtune's schermafbeelding
vwtune vwtune is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 oktober 2009
Locatie: Casema
Berichten: 44
Standaard Modules Alles in 1, klopt het wel?

Sinds vandaag heb ik de alles in 1 doos ontvangen.

Ik heb het alles in 1 plus pakket. Met een sd ontvanger (omdat ik zelf een humax 5050 wil aanschaffen, ipv van de cisco)

Wat ik dus vreemd vind;
Er zitten 4 doosjes bij (4 modules)
1 is het modem
2 is een data kabel van het modem naar je muur, met daarbij een blok wat je daarweer op kan zetten zodat je je tv ook kan aansluiten
3 is de telefoon splitter plus een erg lange telefoonkabel
4 een hele lange netwerkkabel.

Vorige week heb ik bij een vriend(die woont 4 straten achter mij) ook een zelfde alles in 1 pakket geinstalleerd. Hij had alleen wel als 1 verschil dat hij cisco ontvanger erbij nam.
Maar bij hem, zaten er veel meer spullen, zoals;
splitters
signaal versterker
allerlei stekkers om van je antenne weer een mooie aansluiting te maken (mocht ie doorgeknipt zijn)

Hoe kan dit?
Vriend woont in een rijtjeshuis, ik in een appartement.
  #2  
Oud 5 november 2009, 23:49
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.461
Standaard

Dat komt omdat hij ITV heeft, en jij niet. Hiervoor moet ook de TV aansluiting retourgeschikt zijn. Daarvoor zijn die extra materialen.
  #3  
Oud 5 november 2009, 23:56
vwtune's schermafbeelding
vwtune vwtune is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 oktober 2009
Locatie: Casema
Berichten: 44
Standaard

Bedankt voor het antwoord!

Ik dacht dat je namelijk altijd voor ziggo een signaal versterker nodig had.

Dan kan ik nu tenminste rustig slapen

Waar kan ik overigens van die datakabel pluggen kopen? De vorige bewoner heeft namelijk in de meterkast, die groene hoofdkabel in 2en geknipt. Aangezien ik het modem ook maar in de meterkast doe, moet ik wel zo een plug hebben die in het modem past.
  #4  
Oud 5 november 2009, 23:59
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.669
Standaard

Bedoel je een RJ45 plug?

Die kun je bij een computerwinkel of elektrozaak gewoon krijgen.
__________________
Power is nothing without control !!!
  #5  
Oud 6 november 2009, 00:02
vwtune's schermafbeelding
vwtune vwtune is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 oktober 2009
Locatie: Casema
Berichten: 44
Standaard

Nee sorry, die bedoel ik niet. Dat is gewoon een netwerkkabel.

Ik bedoel dat plugje met dat dunne kabeltje in het midden (zit in het hart van de tvkabel) die je in je modem steekt.

Dus die van de tvkabel naar je modem. Dat plugje. die je vast moet draaien in je modem.
  #6  
Oud 6 november 2009, 00:06
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.669
Standaard

Een F-connector?

Is bij een elektronica winkel te krijgen.
__________________
Power is nothing without control !!!
  #7  
Oud 6 november 2009, 00:11
vwtune's schermafbeelding
vwtune vwtune is offline
Member
 
Geregistreerd: 28 oktober 2009
Locatie: Casema
Berichten: 44
Standaard

Ja die!

Thanks.

(zou wel handig zijn geweest als Ziggo gewoon 2 erbij had gedaan)
  #8  
Oud 6 november 2009, 00:15
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.669
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vwtune Bekijk bericht
De vorige bewoner heeft namelijk in de meterkast, die groene hoofdkabel in 2en geknipt. Aangezien ik het modem ook maar in de meterkast doe, moet ik wel zo een plug hebben die in het modem past.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vwtune Bekijk bericht
Ja die!

(zou wel handig zijn geweest als Ziggo gewoon 2 erbij had gedaan)
Die kabel zit er toch bij. Je AOP komt in de meterkast en je modem ook. Dus kun je die kabel gebruiken. Deze (link) heb je ook gehad. Hierop komt deze kabel en gaat naar het modem toe.
__________________
Power is nothing without control !!!

Laatst gewijzigd door GolfTouch; 6 november 2009 om 00:24 Reden: Aanvulling.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Algemeen > Ziggo Algemeen




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:23.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl