Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips

Mededelingen

Philips Nieuws, vragen en opmerkingen over Philips CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 5 november 2009, 20:21
gasmetdiezooi's schermafbeelding
gasmetdiezooi gasmetdiezooi is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 5 november 2009
Locatie: groet/ziggo
Berichten: 1
Standaard Philips 42PFL9664 vindt geen zenders.

ik heb een vraag.
mijn vader heeft recent een Philips 42PFL9664 gekocht. met alle gemakken voorzien: philips blauray home cinema seten een digitale ontvanger van het merk Humax gekocht.
Nu hebben we ziggo digitale tv erbij gekocht. onze kaart hebben we geactiveerd. maar nu het instaleren van de zenders op de home cinema set lukt. en we hebben ned 1 en 2 als we sappen via dit station. Maar als we dit willen instellen via de tv zelf lukt dit niet. onze regio code is 514:000 en op de cinema set werkt deze wel, maar op de tv niet. Hij vindt geen 1 zender.

Kan iemand mij helpen met dit probleem? wat moet ik instellen of veranderen? We hebben ook nog geen 1 update gedaan, hij is nog net zo als we hem kregen uit de winkel

Bij voorbaad dank

Dion

  #2  
Oud 5 november 2009, 21:18
Bullet NL's schermafbeelding
Bullet NL Bullet NL is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 28 april 2008
Locatie: Groningen/@Ziggo Noord/Oost
Ziggo Internet: Alles-In-1 Extra 120/10Mbit, Ubee EMV3200B, D-LINK DIR 855
DTV: Digtaal TV Totaal, HD Pakket & Eredivisie Live, Humax 5050C, Samsung DCB-H360RA, Smit CI+
Berichten: 2.327
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door

*knip*
[SIZE=2
Kan iemand mij helpen met dit probleem? wat moet ik instellen of veranderen? We hebben ook nog geen 1 update gedaan, hij is nog net zo als we hem kregen uit de winkel[/SIZE]

Bij voorbaad dank

Dion
Denk dat het belangrijk is dat je eerst aangeeft hoe je alles hebt aangesloten.

van wege het feit dat je een losse Humax decoder hebt, dien je deze aan te sluiten op je homecinnema set, deze dien je dan wel door te lussen naar je tv. (via scart of HDMI) Je zou hem ook rechtstreeks op je tv aan kunnen sluiten, dan moet je alleen zorgen dat audio via je home-set loopt.

kan je in woorden aangeven hoe nu de aangesloten situatie is?
  #3  
Oud 6 november 2009, 12:00
rowdy's schermafbeelding
rowdy rowdy is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Totaalpakket, Philips 5604/CI+, Cisco 8485, Humax 5200
Berichten: 878
Standaard

Heb je wel eerst de nieuwste firmware 58 geïnstalleerd?
In oudere firmwares zit een bug waardoor je niet het netwerk-ID kunt invullen en je dus geen zenders vindt.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Philips




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:10.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl