Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws

Mededelingen

Ziggo Internet - Vragen en nieuws Discussies en vragen over problemen met je Ziggo Internet-verbinding en modem, nieuwe internetdiensten, voip e.d.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 4 november 2009, 20:44   #1
cra1n
Senior Member
 
cra1n's schermafbeelding
Standaard Windows 7 VS F-Secure?

Beste leden,

sinds kort heb ik op mijn pc windows 7 geinstalleerd, en natuurlijk opnieuw F-Secure op mijn pc geinstalleerd, is dit wel geschikt voor windows 7? Aangezien ik na de installatie regelmatig een pop-up venster krijg: conhost.exe - C:\windows\System32\

Wat moet ik doen?

Ik vertrouw de toepassing. Doorgaan.
Ik vertrouw de toepassing niet. Stoppen.

Ik kies elke keer op ik vertrouw de toepassing, maar dan keert de pop-up keer op keer terug. Ik heb ook een instelling gekeken, er staat 'toestaan' op, dus maar toch krijg ik keer op keer een melding. Ik koos vertrouwen omdat ik weet dat conhost.exe niet gevaarlijk is, want die is toch van windows.

Iemand idee?
cra1n is offline  
Oud 4 november 2009, 22:27   #2
Isis
Senior Member
 
Isis's schermafbeelding
Standaard

Eerlijk gezegd heb ik geen idee of het wel of niet werkt onder Windows 7. Wel weet ik dat je hier een removal tool kan downloaden. Misschien werkt het om F-Secure er helemaal af te gooien en opnieuw te installeren?
__________________
Please Google your question before asking.
Isis is offline  
Oud 5 november 2009, 13:04   #3
TRaSH
Senior Member
 
TRaSH's schermafbeelding
Standaard

zoek op hun website of het compatible is met windows 7
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/31.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
TRaSH is offline  
Oud 5 november 2009, 13:36   #4
Ed
Banned User
 
Ed's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TRaSH Bekijk bericht
zoek op hun website of het compatible is met windows 7
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/31.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
Staat er, zo vluchtig gezien, niet op...

edit: ja werkt op Windows 7. Misschien even versie updaten.

Laatst gewijzigd door Ed; 5 november 2009 om 13:43
Ed is offline  
Oud 5 november 2009, 13:54   #5
TRaSH
Senior Member
 
TRaSH's schermafbeelding
Standaard

of als admin installeren.
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/31.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
TRaSH is offline  
Oud 5 november 2009, 16:35   #6
cra1n
Senior Member
 
cra1n's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TRaSH Bekijk bericht
of als admin installeren.
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95_8GB/31.0.015; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
Kun je hier niet wat specifiek over vertellen, admin, welke?

Ik heb even goed gekeken, ik sta inderdaad als admin ingesteld op windows 7.
cra1n is offline  
Oud 5 november 2009, 16:39   #7
cra1n
Senior Member
 
cra1n's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Staat er, zo vluchtig gezien, niet op...

edit: ja werkt op Windows 7. Misschien even versie updaten.
Ik heb gedownload via de site van ziggo? Dat is toch niet verkeerd? Ik heb al geupdateerd, 100%. Toch krijg ik een melding van conhost.exe. Zeer irritant!
cra1n is offline  
Oud 5 november 2009, 16:39   #8
cra1n
Senior Member
 
cra1n's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Isis Bekijk bericht
Eerlijk gezegd heb ik geen idee of het wel of niet werkt onder Windows 7. Wel weet ik dat je hier een removal tool kan downloaden. Misschien werkt het om F-Secure er helemaal af te gooien en opnieuw te installeren?
Ik heb toch mijn pc geformateerd om windows 7 te kunnen installeren, dus ik denk dat het hier niet aan ligt...
cra1n is offline  
Oud 5 november 2009, 17:01   #9
Ed
Banned User
 
Ed's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cra1n Bekijk bericht
Ik heb toch mijn pc geformateerd om windows 7 te kunnen installeren, dus ik denk dat het hier niet aan ligt...
Zoek even lekker op de site van F-Secure zelf
Ed is offline  
Oud 5 november 2009, 17:46   #10
cra1n
Senior Member
 
cra1n's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ed Bekijk bericht
Zoek even lekker op de site van F-Secure zelf
Wat moet ik dan precies gaan zoeken?

Ik heb geprobeerd om te downloaden: Download the UITool3-420.zip file.

Maar dan krijg ik als ik erop klikt een melding:
550 /support/tools/uitool/UITool3-420.zip: No such file or directory

Ik heb toch kunnen downloaden door ftp://ftp.f-secure.com/support/tools/uitool/ te gebruiken.

Ik heb alles goed uitgevoerd...

Vervolgens op nieuw geinstalleerd, toch hetzelfde verhaal. Conhost.exe blijft meer irritant terugkomen! Het houdt maar niet op?



Als ik 'Ik vertrouw de toepassing. Doorgaan' klik, komt ie over 2 seconden weer terug met dezelfde pop up venster zoals hierboven, elke keer weer.

Weet er geen raad meer...

UPDATE

Zie http://ziggo.gebruikers.eu/forum/vie...=1323&pid=6165

F-Secure van Ziggo kan het dus niet goed vinden met Windows 7!

Laatst gewijzigd door cra1n; 5 november 2009 om 21:03
cra1n is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl