Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale TV - DVB-C en CI+

Mededelingen

Digitale TV - DVB-C en CI+ Digitale TV via DVB-C of abonnementen met een CI+ module van Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 4 november 2009, 09:07   #1
migroen
Senior Member
 
migroen's schermafbeelding
Standaard Nieuwe firmware LE32B650

Iemand die weet of je de nieuwe firmware voor de LE32B650 kan gebruiken icm Ziggo. Gaat om de 2005.0 versie van 31/10/2009

http://www.samsung.com/nl/support/do...d&menu2=detail

Ik kan niet vinden wat er veranderd is maar heb wel problemen met CI+ en RTL4, RTL5, RTL7, en SBS6 ontvangst.
Zie: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...4&postcount=13


Mogelijk dat deze firmware een oplossing is.

Update
Ik heb dit update erop gezet en werkt inderdaad prima met Ziggo CI+ Smit

Laatst gewijzigd door migroen; 4 november 2009 om 16:28
migroen is offline  
Oud 4 november 2009, 09:56   #2
G.bruiker
Senior Member
 
G.bruiker's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door migroen Bekijk bericht
Iemand die weet of je de nieuwe firmware voor de LE32B650 kan gebruiken icm Ziggo. Gaat om de 2005.0 versie van 31/10/2009

http://www.samsung.com/nl/support/do...d&menu2=detail

Ik kan niet vinden wat er veranderd is maar heb wel problemen met CI+ en RTL4, RTL5, RTL7, en SBS6 ontvangst.
Zie: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/sho...4&postcount=13


Mogelijk dat deze firmware een oplossing is.
Ik heb een ander toestel maar heb de nieuwe firmware gewoon gedaan.
Werkt.
Als het probleem op rtl is: zwak of geen signaal, dit had ik ook,maar die melding is verkeerd,mijn signaal was te hard.
Gebruik je een versterker,probeer eens zonder.
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !
G.bruiker is offline  
Oud 4 november 2009, 10:01   #3
migroen
Senior Member
 
migroen's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G.bruiker Bekijk bericht
Ik heb een ander toestel maar heb de nieuwe firmware gewoon gedaan.
Werkt.
Als het probleem op rtl is: zwak of geen signaal, dit had ik ook,maar die melding is verkeerd,mijn signaal was te hard.
Gebruik je een versterker,probeer eens zonder.

Ik krijg geen foutmelding. Het beeld is gewoon slecht zoals het screenshot. Maar niet altijd. Soms is het dagen goed en dan ineens is het er weer.

Lijkt mij dan toch dat als het signaal te hard is dat toch altijd dit probleem geeft en niet dan wel en dan weer niet.
migroen is offline  
Oud 4 november 2009, 10:48   #4
G.bruiker
Senior Member
 
G.bruiker's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door migroen Bekijk bericht
Ik krijg geen foutmelding. Het beeld is gewoon slecht zoals het screenshot. Maar niet altijd. Soms is het dagen goed en dan ineens is het er weer.

Lijkt mij dan toch dat als het signaal te hard is dat toch altijd dit probleem geeft en niet dan wel en dan weer niet.
Signaal kan fluctureren,ik had een identiek beeld en mijn oplossing was,de tv los halen van de versterker, in elk geval heb ik de nieuwe firmware voor mijn tv,gewoon geladen en dit gaf geen probleem.
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !
G.bruiker is offline  
Oud 4 november 2009, 11:16   #5
rsd76
Junior Member
 
rsd76's schermafbeelding
Standaard

In het verleden ook deze problemen wel eens gehad. Op het grote boze web kwam ik verhalen tegen dat dit door Digitenne van KPN zou kunnen komen. Een van de kanalen zat redelijk dicht op die van RTL4/5/7 en SBS6.

Ik weet toevallig dat mijn buren Digitenne hebben. Maar ik kan ze natuurlijk niet als schuldige aanwijzen.
Wat ik wel gedaan heb is betere coax kabels gekocht (niet van die goedkope bouwmarkt dingen). Diegene die ik nu heb hebben een metalen omhulsens bij de stekkers wat beter tegen omgevings straling zouden moeten beschermen...

Ik heb met de nieuwe kabels geen last meer gehad. Maar de kabels heb ik ook pas een paar weken... De nieuwe kabels waren maar 10 euro. Waarschijnlijk niet eens de allerbeste..
rsd76 is offline  
Oud 4 november 2009, 11:37   #6
G.bruiker
Senior Member
 
G.bruiker's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rsd76 Bekijk bericht
In het verleden ook deze problemen wel eens gehad. Op het grote boze web kwam ik verhalen tegen dat dit door Digitenne van KPN zou kunnen komen. Een van de kanalen zat redelijk dicht op die van RTL4/5/7 en SBS6.

Ik weet toevallig dat mijn buren Digitenne hebben. Maar ik kan ze natuurlijk niet als schuldige aanwijzen.
Wat ik wel gedaan heb is betere coax kabels gekocht (niet van die goedkope bouwmarkt dingen). Diegene die ik nu heb hebben een metalen omhulsens bij de stekkers wat beter tegen omgevings straling zouden moeten beschermen...

Ik heb met de nieuwe kabels geen last meer gehad. Maar de kabels heb ik ook pas een paar weken... De nieuwe kabels waren maar 10 euro. Waarschijnlijk niet eens de allerbeste..
Als iets aan digitenne ligt heeft dat niets met je buren te maken, zij ONTVANGEN digitenne,ze zenden het niet uit.
Als er storing is door digitenne komt de storing af van de mast van digitenne,niet van kijkende buren.
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !
G.bruiker is offline  
Oud 4 november 2009, 14:59   #7
migroen
Senior Member
 
migroen's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rsd76 Bekijk bericht
Ik heb met de nieuwe kabels geen last meer gehad. Maar de kabels heb ik ook pas een paar weken... De nieuwe kabels waren maar 10 euro. Waarschijnlijk niet eens de allerbeste..
Kabel zijn ook van goede kwaliteit. Zelf ook geen Gamma kwaliteit meer in huis want dat geeft teveel storingen. Dit zijn inderdaad met een betere mantel. Ik heb ze zelf gemaakt middels ook goede kwaliteit stekkers.

Update:
Ik heb waarschijnlijk het probleem gevonden. De hoofdkabel gaat naar mijn DVD-Recorder, Sony RDR-HX980. en vanuit daar naar mijn TV via coax.

Verbind ik de twee kabels van de DVD-Recoder met elkaar (man-vrouw) dan is het beeld ineens goed. De recoder zorgt dus voor de storing.
Al blijft het wel vreemd dat dit soms goed gaat en andere moment weer fout.

Update 2.
Na de kabels toch weer even aangesloten op de recoder was het ineens weer goed.

Ik snap het ff niet meer

Laatst gewijzigd door migroen; 4 november 2009 om 15:14
migroen is offline  
Oud 4 november 2009, 15:12   #8
rsd76
Junior Member
 
rsd76's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door G.bruiker Bekijk bericht
Als iets aan digitenne ligt heeft dat niets met je buren te maken, zij ONTVANGEN digitenne,ze zenden het niet uit.
Als er storing is door digitenne komt de storing af van de mast van digitenne,niet van kijkende buren.
Dat is bij het lezen van verschillende fora dus nooit duidelijk geworden. Bedankt voor de info... Ik kon het niet verklaren dat ik er soms last van had en niet constant. Kijkende buren leek dan eerder de oorzaak dan een zender die constant uitzend.
rsd76 is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale TV - DVB-C en CI+




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl