Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Ziggo On Demand

Mededelingen

Ziggo On Demand Vragen en opmerkingen over het originele Interactieve TV platform van Ziggo.

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 3 november 2009, 22:22
dvugts's schermafbeelding
dvugts dvugts is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 oktober 2009
Locatie: Den Bosch
Ziggo Internet: Alles-In-een Basis
DTV: Cisco
Berichten: 20
Standaard Fox Life opnemen met Cisco

Graag zou ik iemand willen verzoeken om een programma van Fox Life op te nemen, en proberen om deze dan na de opname af te spelen.

Ziggo zegt namelijk dat deze een opname blokkade heeft,
nu kan ik fox life wel opnemen met mijn philips hd recorder.

Gr Dennis
  #2  
Oud 3 november 2009, 22:38
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.446
Standaard

Dat lijkt hetzelfde probleem als wat hier werd besproken?

Cisco 8455DVB: Opnemen RTL Lounge werkt niet?

Zelf merk ik momenteel geen problemen bij het opnemen van Fox Life (Multikabel gebied/Siemens PVR)
  #3  
Oud 3 november 2009, 22:45
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is nu online
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.324
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dvugts Bekijk bericht
Graag zou ik iemand willen verzoeken om een programma van Fox Life op te nemen, en proberen om deze dan na de opname af te spelen.
Ik heb net 3 minuten fox life opgenomen op mijn Cisco 8455 DVB en weer afgespeeld en dat gaf geen probleem.
__________________
RTFM, Google or Search
  #4  
Oud 4 november 2009, 00:45
dvugts's schermafbeelding
dvugts dvugts is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 30 oktober 2009
Locatie: Den Bosch
Ziggo Internet: Alles-In-een Basis
DTV: Cisco
Berichten: 20
Standaard RTL Loungee

Ik kan RTL Lounge vanaf het begin opnemen nooit geen problemen,
neem sinds dag 1 van RTL Lounge GTST op dagelijks.

Gr dennis
  #5  
Oud 19 januari 2010, 18:58
PlatyPus's schermafbeelding
PlatyPus PlatyPus is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 januari 2009
Locatie: Amstelveen / Ziggo
DTV: HUMAX IR FOX-C, Cisco 8455DVB
Berichten: 5
Standaard

hier ook geen problemen met het opnemen van RTL Lounge.
  #6  
Oud 21 januari 2010, 07:17
Clevegt's schermafbeelding
Clevegt Clevegt is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 29 april 2008
Locatie: Zoetermeer / Oud Casema
Ziggo Internet: Connect Start & Play Max Max
DTV: Horizon TV
Berichten: 987
Standaard

Hmmm, geen oud Casema gebied probleem dus, want Amstelveen heeft ook Casema gehad...

Ik heb namelijk wel problemen met het opnemen van RTL Lounge.
__________________
Abonnement: Connect Start & Play Max
Mobiel : KPN - Zorgeloos Premium
Zoetermeer Centrum © 2015
  #7  
Oud 26 januari 2010, 14:33
Infje's schermafbeelding
Infje Infje is offline
Ziggo VOD Helpdesk
 
Geregistreerd: 16 september 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 247
Standaard

Zojuist Fox Life en RTL Lounge een paar minuutjes opgenomen en afgespeeld. Heb geen problemen kunnen constateren (in voormalig Casema gebied).
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Ziggo On Demand




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:39.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl