Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+

Mededelingen

CI+ Nieuws, algemene vragen en opmerkingen over CI+ modules en CI+ geschikte TV's
(specifieke posts over bepaalde merken TV's of CI+ CAMS in de eigen subforums)

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 3 november 2009, 13:28
aeon's schermafbeelding
aeon aeon is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 november 2008
Locatie: Casema
Ziggo Internet: Z2 / Motorola
DTV: -
Berichten: 25
Standaard CI+ van ziggo in een CI slot (Loewe)

Ik heb een Loewe LCD tv met een CI slot. Nu vroeg ik me af of er al ervaringen zijn met de Ziggo CI+ module (€79,95 geloof ik?) in een dergelijke TV.

CI+ zou backward compatible moeten zijn, en in theorie moeten werken in een CI slot. (Ik weet dat het niet gesupport is, en premium content ge-encrypt zal worden, etc)

Zijn er al ervaringen met de Ziggo CI+ CAM in een CI TV?
  #2  
Oud 3 november 2009, 14:16
mesa57's schermafbeelding
mesa57 mesa57 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2009
Locatie: Mijdrecht / ex-Casema
Ziggo Internet: Ai1 Extra met Ubee EVM3200 en DIR 868L
DTV: CI+ Cam (Sony) / Humax 5000/5300 / Cisco 8455
Berichten: 5.464
Standaard

De CI+ cam gaat niet werken in een CI slot.
Alternatief is de Alphacrypt classic cam.
  #3  
Oud 3 november 2009, 14:20
The_Doman's schermafbeelding
The_Doman The_Doman is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 september 2005
Locatie: Den Helder / Multikabel
DTV: Humax 5050/5100/5300/DM500/TechnoTrend/Terratec/M750C
Berichten: 2.446
Exclamation

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aeon Bekijk bericht
CI+ zou backward compatible moeten zijn, en in theorie moeten werken in een CI slot. (Ik weet dat het niet gesupport is, en premium content ge-encrypt zal worden, etc)

Zijn er al ervaringen met de Ziggo CI+ CAM in een CI TV?
CI+ is ook backward compatible zijn met een standaard CI slot, maar Ziggo wil dit niet toestaan.
Vandaar dat de Ziggo CI+ CAM niet in een standaard CI slot werkt.
En momenteel is er geen verschil in in wel of geen 'premium content' bij Ziggo, afgezien dan van het interactieve TV gebeuren.
De Ziggo CI+ module werkt dus (momenteel) alleen met CI+ hardware.

Zie ook: Philips Aurea II 37PFL9903H/10 met CI+
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ami_holland Bekijk bericht
Ik heb de Philips Aurea II 37PFL9903H/10 gekocht dit jaar.
Nu heb ik ook de irdeto CI+ module van Ziggo aangeschaft, maar krijg die module niet goed geinstalleerd.
De TV vindt wel alle zenders (via Finland/Denemarken), maar ik krijg alleen Ned 1.
Bij de andere zenders geeft de TV de melding: your host is not CI+ complaint.
Ik heb ook al een software update gedaan voor de Philips TV.

Vraag: is het mogelijk om mijn Aurea II in combinatie met de CI+ module aan de praat te krijgen van Ziggo.
Wie heeft hier ervaring mee.

Thanks!
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+


Labels
ci+, lcd, loewe



Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:34.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl