Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > CI+ en DVB-C

Mededelingen

CI+ en DVB-C Digitale TV via DVB-C of abonnementen met een CI+ module van Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 6 november 2009, 16:13   #71
Ruud3822
Junior Member
 
Ruud3822's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TNG Bekijk bericht
Zojuist ook mijn eerste avondje met de nieuwe firmware gehad. In het kort mijn bevindingen:

- Zappen tussen HD kanalen lijkt langzamer dan vorige firmware. Zappen bij gewone kanalen lijkt juist sneller te gaan?
- Tijdens zappen krijg ik regelmatig melding 'gecodeerd programma' terwijl dit in de vorige versie eigenlijk nooit voor kwam.
- Now/Next Banner is echt iets te kort in beeld.
- Jammer dat titels in de Now/Next Banner bijna altijd worden afgekapt. Misschien optie om kleiner lettertype te pakken of 2 regels onder elkaar?
- Bij bijvoorbeeld kanaal 13th street duurt het nog steeds ongeveer 10 seconden voordat de ondertiteling begint.

We komen er wel met zijn allen!
Tot gisterenavond geen problemen ondervonden met .66 versie. Vanochtend echter kreeg ik ook de 'gecodeerd programma' melding op alle kanalen, het beeld bleef zwart. Na de tv een keer uit- en aanzetten kreeg ik weer dezelfde melding, maar kwam het beeld na enkele seconden wel, en vervolgens waren alle andere zenders ook weer beschikbaar als normaal.
Iets te vroeg gejuichd?
Ruud3822 is offline  
Oud 6 november 2009, 17:26   #72
icetea
Senior Member
 
icetea's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TNG Bekijk bericht
Tijdens zappen krijg ik regelmatig melding 'gecodeerd programma' terwijl dit in de vorige versie eigenlijk nooit voor kwam
Paar keer kort gezien en daarna gewoon beeld. Ook een keer TV zwart beeld, daarna Smartcard menu met melding Authorisation OK en daarna weer beeld. Smit CI+, signaalsterke 3/5, goed.
icetea is offline  
Oud 6 november 2009, 17:53   #73
catzjes
Junior Member
 
catzjes's schermafbeelding
Standaard .66 firmware

Ik krijg morgen mijn 52PFL9704 en CI+ cam en zou graag "meetesten".

Laatst gewijzigd door catzjes; 6 november 2009 om 18:01
catzjes is offline  
Oud 6 november 2009, 18:43   #74
erik76
Member
 
erik76's schermafbeelding
Standaard .66 firmware

Draai de nieuwe firmware nu 4 dagen.
TV 37pfl9604
SMiT cam

Software draait stabiel, geen crashes of reboots gehad. Zappen tussen SD kanalen gaat snel, zappen naar HD kanaal duurt wat langer. Geen blokstrepen meer gezien in het beeld. Menu's zijn af en toe wat traag, kan er niet echt een patroon in ontdekken. Teletekst en ondertiteling werkt ook naar volle tevredenheid. Helaas is de EPG nog steeds tergend langzaam en wordt now-next info pas na ca. 2 seconden getoond.
erik76 is offline  
Oud 6 november 2009, 19:57   #76
nok85
Junior Member
 
nok85's schermafbeelding
Standaard

Nieuwe Firmware draait nu 2 dagen en lijkt stabiel. (Smith, 9604H)
Zappen door SD kanalen is sneller dan de .58 firmware, al is het per keer verschillend zodat het niet te klokken viel. Zappen door HD kanalen lijkt iets langzamer.
Doorlopen van menu's (wanneer een SD kanaal op de achtergrond draait) is merkbaar sneller geworden.

Now/Next mag iets eerder komen, maar de duur is wat mij betreft lang genoeg.

Gek genoeg stond vanochtend de tv aan, terwijl ik alle mogelijke updatefuncties uit heb gezet (Zenderupdate, online update, firmwarecheck)

Een puntje waar ik nog niet over uit ben; Het is wellicht subjectief, maar volgens mij was het beeld bij de . 58 (.65 niet getest) scherper bij SD kanalen. Ik heb de sharpness net als voorheen op 3 staan, maar het beeld lijkt op alle sd kanalen onscherper. Heeft iemand anders dit ook gemerkt?

Ik zeg certificeren die handel ;-)

Gr, Gerard
nok85 is offline  
Oud 6 november 2009, 20:10   #77
JW-NHS
Senior Member
 
JW-NHS's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door catzjes Bekijk bericht
.66 is zojuist op de website van Philips geplaatst

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...&slg=nl&scy=NL
Wél voor de 9000 serie, maar nog niet voor de serie's daaronder....

Groet,
JW
JW-NHS is offline  
Oud 6 november 2009, 20:17   #78
Takkie
Junior Member
 
Takkie's schermafbeelding
Standaard

42pfl9664 @ Smit:

+ Nieuwe Firmware draait nu 2 dagen en lijkt stabiel.
+ Now/Next mag iets eerder komen, maar de duur is wat mij betreft lang genoeg.
+ Teletekst is stukken beter en erg snel.

- Zo nu en dan toch nog een vervaging aan de onderzijde in het beeld alsof de tv rekenkracht te kort komt om het allemaal zo snel te verwerken

Al met al een ruime voldoende; we moeten niet vergeten dat met een losse decoder er ook regelmatig problemen zijn!
Takkie is offline  
Oud 6 november 2009, 20:34   #79
Ruud3822
Junior Member
 
Ruud3822's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ruud3822 Bekijk bericht
Tot gisterenavond geen problemen ondervonden met .66 versie. Vanochtend echter kreeg ik ook de 'gecodeerd programma' melding op alle kanalen, het beeld bleef zwart. Na de tv een keer uit- en aanzetten kreeg ik weer dezelfde melding, maar kwam het beeld na enkele seconden wel, en vervolgens waren alle andere zenders ook weer beschikbaar als normaal.
Iets te vroeg gejuichd?
Vandaag nog enkele keren de 'gecodeerd programma' fout gekregen. Krijg pas weer beeld als ik de tv opnieuw aanzet.
Als ik teruglees in deze discussie lijkt het erop dat dit probleem alleen voorkomt bij de SMIT CAM. Of heeft iemand met de Neotion hetzelfde probleem met versie .66? Ik vind dit behoorlijk storend en zou de Smit willen omruilen voor een Neotion als dit het probleem oplost.
Ruud3822 is offline  
Oud 6 november 2009, 21:12   #80
nlrb
Senior Member
 
nlrb's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ruud3822 Bekijk bericht
Vandaag nog enkele keren de 'gecodeerd programma' fout gekregen. Krijg pas weer beeld als ik de tv opnieuw aanzet.
Als ik teruglees in deze discussie lijkt het erop dat dit probleem alleen voorkomt bij de SMIT CAM. Of heeft iemand met de Neotion hetzelfde probleem met versie .66? Ik vind dit behoorlijk storend en zou de Smit willen omruilen voor een Neotion als dit het probleem oplost.
Is ook met een Neotion. Maar ik krijg na wachten altijd beeld (tot zo'n 30 sec. max.).
nlrb is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > CI+ en DVB-C




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl