Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > CI+ en DVB-C

Mededelingen

CI+ en DVB-C Digitale TV via DVB-C of abonnementen met een CI+ module van Ziggo

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 8 november 2009, 20:15   #151
catzjes
Junior Member
 
catzjes's schermafbeelding
Standaard

Ik heb sinds gisteren 52PFL9704 met Neotion CAM. Alles geinstalleerd volgend handleiding op dit forum, daarna software-update gedaan naar .66 van Philips site. Nog geen gekke dingen gehad zoals crashes/reboots , wel heel af en toe bij het zappen de melding gecodeerd kanaal, na heen en weer zappen werkt het kanaal vervolgens wel.
catzjes is offline  
Oud 8 november 2009, 20:24   #152
anoniem
Cable Expert
 
anoniem's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door richjan Bekijk bericht
continu maakt niet uit wat ik doe.
heb de tv van het stroom gehaald,alle hdmi kabels etc eraf.
Daarna de tv opgestart de digitale zenders opnieuw geinstalleerd.
dan de ci+ cam van smit erin gezet op de juiste manier geplaatst.
tevens een goed werkende smartkaart gebruikt en bij het aanzetten van ned1hd na een paar seconden krijg ik de bekende sac error.
de cam moet goed zijn want deze doet het wel in de 32pfl5604 en wel direct met de 05 software.dus moet het wel een software probleem zijn in de 42pfl9664.h12.ik zou het anders ook niet weten wat het kan zijn.
gelukkig heb ik nog een ziggo decoder anders zit ik al 2mnd met het probleem dat de c+ het niet doet.
ik hoop dat er spoedig een oplossing komt met het huwelijk tussen ci+ philips serie 9000 met ziggo digitale tv.
Ik denk dat dit probleem zch zo niet laat oplossen, aangezien zich het probleem niet structureel voordoet. Wij constateren het probleem niet. Ik wil Philips vragen wat zij voorstellen ten aanzien van jouw probleem.
anoniem is offline  
Oud 8 november 2009, 21:02   #153
Claude
Member
 
Claude's schermafbeelding
Standaard blokkeren alphacrypt

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
De alphacrypt zal in begin december niet meer functioneren met de CI+ toestellen.

Beste anoniem,

In de posts van de laatste dagen wemelt het nog van meldingen over spontane reboots en gecodeerd kanaal.
Mij lijkt het dus nog te vroeg om het actief blokkeren van het alphacrypt gebruik aan te kondigen (begin december).

Laten we eerst eens stabiele software hebben.
Allerlei 'workarounds' die je her en der leest (zoals even de TV uitzetten en/of cam verwijderen en weer installeren) moeten we een doorsnee TV-gebruiker niet aandoen. Die wil gewoon dat de TV het doet.

Zo te zien hebben we dat punt nog niet bereikt (hoewel er wel al veel verbeterd is).
Claude is offline  
Oud 8 november 2009, 21:46   #154
Ruud3822
Junior Member
 
Ruud3822's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Verdwijnt de melding vanzelf, op welk kanaal start de TV op ?

De melding ontstaat als bepaalde authenticatie en het het opzetten van secure link processen nog niet afgerond zijn en de CAM nog geen video aanbiedt aan de TV. De TV is hier normaal de beperkende factor. Op het moment dat je het eerste beeld ontvangt is de TV nog allerlei zaken aan het opstarten, je merkt dit ook aan het niet reageren van de TV gedurende de eerste 5-10 seconden nadat hij opgestart is. Philips heeft hier bewust voor gekozen.
De melding verdwijnt niet meteen, maar blijft zichtbaar. Pas als ik de tv uit- en aangezet heb, doet hij het weer. Ik zal gaan bijhouden met welke zenders hij opstart en dit melden (heb ik tot nu toe niet naar gekeken).

Betekent dit dat het probleem door verdere verbeteringen in de software op te lossen is, of is de tv de beperkende factor en zal er nooit een oplossing komen voor deze type tv's?

Het feit dat Philips deze .66 versie als officieel heeft gereleased geeft mij het gevoel dat ze zelf tevreden zijn met deze versie. Ik hoop dus dat Ziggo besluit om deze versie NIET te certificeren, zodat Philips gedwongen wordt om de problemen 100% op te lossen.

Laatst gewijzigd door Ruud3822; 8 november 2009 om 21:54
Ruud3822 is offline  
Oud 8 november 2009, 22:14   #155
anoniem
Cable Expert
 
anoniem's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ruud3822 Bekijk bericht
De melding verdwijnt niet meteen, maar blijft zichtbaar. Pas als ik de tv uit- en aangezet heb, doet hij het weer. Ik zal gaan bijhouden met welke zenders hij opstart en dit melden (heb ik tot nu toe niet naar gekeken).

Betekent dit dat het probleem door verdere verbeteringen in de software op te lossen is, of is de tv de beperkende factor en zal er nooit een oplossing komen voor deze type tv's?

dat kan ik op de voorhand niet zeggen, eerst moet de oorzaak vastgesteld worden

Het feit dat Philips deze .66 versie als officieel heeft gereleased geeft mij het gevoel dat ze zelf tevreden zijn met deze versie. Ik hoop dus dat Ziggo besluit om deze versie NIET te certificeren, zodat Philips gedwongen wordt om de problemen 100% op te lossen.

hangt mede af van jullie terugkoppeling
________
anoniem is offline  
Oud 8 november 2009, 22:15   #156
guidovdb
Member
 
guidovdb's schermafbeelding
Standaard

Smit -V66 (de testversie via Anoniem)

(De V66 versie van de philips site is volgens winrar ca 10 minuten nieuwer, en de filesize is anders)

Ervaringen van de laatste dagen regelmatig NED3-HD -> gecodeerd programma, uit/aanzetten helpt soms. Vandaag ook een keer alles behalve NED1 HD gecodeerd programma, Uitzetten aanzetten loste dit probleem op (met uitzondering van NED3 HD).

Gelukkig heb ik met deze tv in het verre verleden met oude software (voordat de smit CI+ cam beschikbaar was) 1 keer een plof meegemaakt, daarna niet meer.

Laatst gewijzigd door guidovdb; 8 november 2009 om 23:09 Reden: typo's 2x + aanpassing ivm onduidelijkheid over de 'plof'
guidovdb is offline  
Oud 8 november 2009, 22:44   #157
Vaagfiguur
Junior Member
 
Vaagfiguur's schermafbeelding
Standaard

Met de testversie .66 van Anoniem heb ik geen problemen gehad.
Toch dacht ik er goed aan te doen gezien de filesize de software van de Philips site er overheen te zetten (i.vm. garantie??)
Omdat dit niet rechtstreeks wou heb ik eerst de .58 opnieuw geladen.

Na het laden en opnieuw opstarten was ik nieuwsgierig naar het aantal zenders in de EPG. Enkele seconden na het opstarten van de EPG voor het allereerst een "Plof" en een reboot!

Ik had het nog niet eerder meegemaakt dus het was even schrikken.

Vervolgens de sw van de Philips site geladen, zenders opnieuw geïnstalleerd en alles draait nu sinds gisterenmorgen weer als en tierelier!
Geen plof/reboot en ook geen meldingen van gecodeerd programma!

Ondanks dat er bij mij in huis bijna de gehele dag heftig word gezapped door vrouw en kinderen!

M.a.w. het kan dus ook goed gaan met de nieuwe software.
Vaagfiguur is offline  
Oud 8 november 2009, 22:46   #158
TheVM
Member
 
TheVM's schermafbeelding
Standaard

Ik heb ook versie .66 geinstalleerd op mijn 9664, maar 't viel mij op dat bij de EPG ik van de NL zenders alleen info heb van Ned1t/m 3 en Net5. Van de RTL's en de overige SBS zenders ontbreekt de info

'k weet overigens niet of dit al gemeld is, maar ik wilde het toch ff melden. Overigens werkt TT wel op alle zenders die k geprobeerd heb...
TheVM is offline  
Oud 9 november 2009, 07:44   #159
hydra
Junior Member
 
hydra's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Het is wel belangrijk te melden welk merk CAM je gebruikt.

Verder willen we ook graag weten welke informatie er tijdens 'gecodeerd programma' in de CAM's menu's wordt getoond. Aan de hand van dergelijke informatie kunnen we een beeld vormen van een mogelijke oorzaak. Het opnieuw upgraden van de TV zou op zich geen verbetering mogen vormen. Kijk een onder CI+ naar de CI+ CAM handleiding ( http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=21661 ). Hier vindt je wat informatie over de menu en wat je in de menu's moet aantreffen.
Mijn CAM is een @Smit, wat betreft de rest zal ik dit vanaf nu gaan noteren.
De info over wat er in de menu's aangetroffen moet worden verschilt nogal met de menu's die ik op mijn Philips tv aantref, deze handleiding is duidelijk niet voor een Philips TV.
Ook vanochtend problemen met het opstarten van NetTV, moest tv een aantal keren uit/aan zetten voordat deze beschikbaar was.
Mijn indruk is dat .66 veel verbeteringen heeft gebracht maar dat er ook een aantal andere problemen voor terug zijn gekomen, echter deze wegen niet op tegen de voordelen.Heb er vertrouwen in dat dit wel opgelost wordt.
hydra is offline  
Oud 9 november 2009, 08:41   #160
rowdy
Senior Member
 
rowdy's schermafbeelding
Standaard EPG horizon

ER zijn verschillende meldingen geweest over de EPG horizon van Philips, dat deze maar 4 dagen zou zijn.
Ik keek nog even bij mijn tv op de website:
http://www.consumer.philips.com/c/te...04h_12/prd/nl/

En daar staat, ergens halverwege, echt dit:
*EPG voor 8 dagen. Deze service is niet in alle landen beschikbaar.
Dus niet alle landen hebben EPG, maar zowel, dan toch echt 8 dagen.

Misschien kunnen we hiermee Philips vragen om zich simpel aan hun eigen belofte te houden
rowdy is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > CI+ en DVB-C




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl