Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Samsung

Mededelingen

Samsung Nieuws, vragen en opmerkingen over Samsung CI+ geschikte TV's

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 1 november 2009, 16:11
stanley1's schermafbeelding
stanley1 stanley1 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: badhoevedorp
Berichten: 11
Standaard Ik krijg geen digitale zenders op de Samsung le40b650

ik heb al van alles geprobeerd maar ik krijg geen digitale zenders
analoog krijg ik wel
ook heb ik de tv teruggezet naar fabriekinstel. maar nog kan hij digitaal niks vinden
misschien iemand een idee?
  #2  
Oud 1 november 2009, 16:21
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stanley1 Bekijk bericht
ik heb al van alles geprobeerd maar ik krijg geen digitale zenders
analoog krijg ik wel
ook heb ik de tv teruggezet naar fabriekinstel. maar nog kan hij digitaal niks vinden
misschien iemand een idee?
Gekozen voor automatisch zenders zoeken, dan kabel,dan digitaal ?
Kies je voor antenne,dan vindt ie alleen dvb-T en dan alleen nog maar als je een soort van antennetje maakt.
Het moet wel het type: LE40B650T2PXXN zijn.
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !

Laatst gewijzigd door G.bruiker; 1 november 2009 om 16:28
  #3  
Oud 1 november 2009, 16:33
stanley1's schermafbeelding
stanley1 stanley1 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: badhoevedorp
Berichten: 11
Standaard

ja heb ik gedaan maar vindt geen digitaale zenders en ja is goede type tv
  #4  
Oud 1 november 2009, 16:34
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stanley1 Bekijk bericht
ja heb ik gedaan maar vindt geen digitaale zenders en ja is goede type tv
Zenderzoeken gedaan ZONDER de cam via Plug and Play ?
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !
  #5  
Oud 1 november 2009, 16:37
stanley1's schermafbeelding
stanley1 stanley1 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: badhoevedorp
Berichten: 11
Standaard

heb ik gedaan en dan vindt ie 0 zenders
  #6  
Oud 1 november 2009, 16:39
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stanley1 Bekijk bericht
heb ik gedaan en dan vindt ie 0 zenders
netwerk id, frequentie en dergelijke wel ingevuld ?? kom vertel iets meer wat je al gedaan hebt want zo zitten we 5 topics verder !
En dit hoort ook niet in authorisatie problemen,want je hebt een installatie probleem.
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !
  #7  
Oud 1 november 2009, 16:46
stanley1's schermafbeelding
stanley1 stanley1 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: badhoevedorp
Berichten: 11
Standaard

zoals ik al eerder vertelde heb ik alles al geprobeerd
tv gereset toen opnieuw aangezet alles op nederlands gezet
daarna netwerkide ingevuld en freq ingevul toen digitaal zenders laten zoeken maar hij vond niks dus ik heb alles al gedaan volgens de handleidingen die in dit forum worden aangegeven
  #8  
Oud 1 november 2009, 16:49
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stanley1 Bekijk bericht
zoals ik al eerder vertelde heb ik alles al geprobeerd
tv gereset toen opnieuw aangezet alles op nederlands gezet
daarna netwerkide ingevuld en freq ingevul toen digitaal zenders laten zoeken maar hij vond niks dus ik heb alles al gedaan volgens de handleidingen die in dit forum worden aangegeven
http://home.kpn.nl/telge017/bestanden/samsung_cam.pdf
Dit dus gedaan ?
Hoop dat een moderator dit ff wil verplaatsen want dit hoort dus niet hier thuis. (is inmiddels dus gedaan,bedankt)

Wel netwerkcode 8888 en frequentie 514000 ingevuld ?
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !

Laatst gewijzigd door G.bruiker; 1 november 2009 om 22:26
  #9  
Oud 1 november 2009, 16:53
stanley1's schermafbeelding
stanley1 stanley1 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 november 2009
Locatie: badhoevedorp
Berichten: 11
Standaard

ja dit heb ik gedaan
ik dacht wel dat ik hier moest wezen want ci cam gaf error vandaar dat ik hier terecht kwam(neem me niet kwalijk)
  #10  
Oud 1 november 2009, 16:56
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stanley1 Bekijk bericht
ja dit heb ik gedaan
ik dacht wel dat ik hier moest wezen want ci cam gaf error vandaar dat ik hier terecht kwam(neem me niet kwalijk)
Je mag pas de CI cam er in doen als je de installatie hebt gedaan EN beeld hebt.
Dus cam er uit,netwerk scannen met de gegevens die ik heb gegeven,en pas als je op ned 1 HD beeld hebt de cam er in.
Je hebt het dus niet gedaan zoals er gezegd wordt
__________________
Voorkomen is beter dan genezen,de negeerlijst is dan al snel juist de goede sfeer lijst... voor als echt niets meer helpt.. Vanish !
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > CI+ > Samsung




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:56.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl