Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router

Mededelingen

Router Hulp bij (eigen) router en firewall problemen en instellingen

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 1 november 2009, 20:58
Fred B's schermafbeelding
Fred B Fred B is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2009
Locatie: Dorst Casema
Ziggo Internet: Z1 Alphacript 3.16
Berichten: 8
Standaard sitecom 150 N / Moterola Cable modem SVB 5121E

Sinds 2007 werk ik met een Moterola kabelmodem 5121E gecombineerd met een SMC adsl draadloos modem en een hub om meerdere computers aan te sluiten. Tot 14 dagen geleden werkte dit prima doch plots gaf het SMC modem de geest.
Omdat dit al een oude versie was en ik toch van plan was de verbinding te vereenvoudigen en alles draadloos te maken en alleen met notebooks te gaan werken heb ik op advies van My-com een Sitecom router 150N aangeschaft onder de belofte dat dit probleemloos zou werken.
De verbinding met de router was inderdaad snel tot stand gebracht echter ik krijg steeds geen internet verbinding. er zit dus een knoop tussen de verbinding sitecom/moterola.
Ik heb wel internet dmv een vaste verbinding.
Ik heb ook alle instellingen bekeken maar kan de oorzaak niet vinden.
Kan iemand mij verder helpen??
Alvast bedankt voor de reactie,
Fred B
  #2  
Oud 1 november 2009, 21:09
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.461
Standaard

Heb je het modem al gereset? Dat dient te gebeuren bij elke wisseling van het apparaat (router/PC) erachter.
  #3  
Oud 2 november 2009, 16:11
Fred B's schermafbeelding
Fred B Fred B is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 oktober 2009
Locatie: Dorst Casema
Ziggo Internet: Z1 Alphacript 3.16
Berichten: 8
Standaard

hartelijk dank voor de reactie; probleem opgelost.
groeten, Fred B
  #4  
Oud 2 november 2009, 19:41
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.461
Standaard

Graag gedaan!
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo Internet > Ziggo Internet - Vragen en nieuws > Router




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:09.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl