Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum   Facebook Twitter Google+


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale TV - Irdeto ontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie
Oud 1 november 2009, 12:28   #1
TNT
Member
 
TNT's schermafbeelding
Standaard Ned 3 HD geen signaal?

Ik heb sinds vorige week de Cisco ontvangen. Deze staat op de slaapkamer (in de huiskamer staat een Humax 5050c).

Bij de Cisco doet Ned 3 het in HD niet. Hij geeft aan "Geen signaal".
Ned 1 HD, Ned 2 HD, Ned 1 [71], Ned 2 [72] en Ned 3 [73] doen het wel .

Op de Humax doet Ned 3 HD het wel gewoon.

Is dit probleem bekend?

Weet iemand de oplossing hiervoor?

TNT
TNT is offline  
Oud 3 november 2009, 08:19   #3
TNT
Member
 
TNT's schermafbeelding
Standaard

Ik vind nergens hoe ik de signaalsterkte kan zien.
Wat dat betreft is de Cisco duidelijk minder "logisch" als de Humax.
Daar vind je op instinct de juiste instellingen. Bij de Cisco zoek ik me rot.

Maar goed. Een uitgebreide handleiding van de Cisco heb ik ook op i-net nog niet gevonden.... iemand een link?

Wat betreft de aansluiting: vanuit de meterkast gaat een Hirschmann kabel (signaal verstrekt met een Hirschmann versterker) naar de slaapkamer. De aansluitdoos is er een van de Gamma (alle schakelaars zijn van de Drespa sk200 range).
De kabel van de Drespa naar de Cisco is de door Cisco bijgeleverde kabel.

TNT
TNT is offline  
Oud 3 november 2009, 10:13   #4
veerlj
Senior Member
 
veerlj's schermafbeelding
Standaard

Menu , instellingen , info . Dan zie je de signaal sterkte en foutmeldingen van de tuners . Die moet voor cisco goed zijn . De kabels zijn voor de cisco belangrijk en moet van goede kwaliteit zijn . De aansluit doos moet er een zijn van het 1 gats type( Antenne/kabel) . Voor de interactive tv moet de versterker retour signaal geschikt zijn , ivm orders (movie on demand).
Daarvoor moet de cisco als eerste op de kabel zitten met alleen de juiste ontvanger er voor .etc etc etc .
veerlj is offline  
Oud 3 november 2009, 12:28   #5
TheGrouch
Senior Member
 
TheGrouch's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TNT Bekijk bericht
Maar goed. Een uitgebreide handleiding van de Cisco heb ik ook op i-net nog niet gevonden.... iemand een link?
Hier vind je diverse handleidingen
http://www.ziggo.nl/klantenservice/t...handleidingen/
__________________
RTFM, Google or Search
TheGrouch is offline  
Oud 5 november 2009, 08:04   #6
TNT
Member
 
TNT's schermafbeelding
Standaard

Bedankt voor de handleiding.

Gisteren effe nagekeken:

Op NL 1 HD en NL 2 HDb heb ik 50-70% signaal (sterkte is 0).
Op NL 3 HD heb ik 0% signaal

Op de overige (niet HD) zenders is het signaal wel 100%.

Kan dat aan de bekabeling liggen?
Hoe kan het dan dat ik wel "iets" signaal heb op NL 1 en 2, maar nada op NL 3?

TNT
TNT is offline  
Oud 5 november 2009, 10:35   #7
pliesie
Junior Member
 
pliesie's schermafbeelding
Standaard

Weet je zeker dat de juiste regio codes ingevoerd zijn.
Ik kan me herinneren dat er een fout gemaakt is in het postcode boek welke geleverd wordt bij het ziggo pakket.

Zelf had ik op een paar zenders na het foutief invoeren ook geen beeld met een samsung ontvanger.

De juiste postcodes icm regio code staan in de online gids die op de ziggo website te vinden is.
pliesie is offline  
Oud 5 november 2009, 11:42   #8
GolfTouch
Senior Member
 
GolfTouch's schermafbeelding
Standaard

Er loopt nog een topic over geen ontvangst op NED3:
Geen ontvangst Ned 3 HD

Als je je ontvangers wisselt, werkt NED 3 HD dan wel? Zowel op de Humax als de Cisco?

Gebruik je metalen stekkers?
__________________
Power is nothing without control !!!
GolfTouch is offline  
Oud 5 november 2009, 16:25   #9
Schuiling
Member
 
Schuiling's schermafbeelding
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pliesie Bekijk bericht
Weet je zeker dat de juiste regio codes ingevoerd zijn.
Ik kan me herinneren dat er een fout gemaakt is in het postcode boek welke geleverd wordt bij het ziggo pakket.

Zelf had ik op een paar zenders na het foutief invoeren ook geen beeld met een samsung ontvanger.

De juiste postcodes icm regio code staan in de online gids die op de ziggo website te vinden is.
Dat klopt, toen ik de Cisco net had en alles geinstalleerd volgens het boekje had ik o.a. geen signaal op NL1,2,3HD. Na alle kabels te hebben nagekeken etc. Bekeek ik de instellingen nog eens goed. Bedacht me opeens dat ik bij mijn ouders en zusje toch echt een andere postcode instelling had en na die te hebben ingevoerd volledig ontvagst.
Schuiling is offline  
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale TV - Irdeto ontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie

Ziggo App voor Android Ziggo App voor iPhone & iPad

© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl