Ziggo Gebruikers  - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum  


Ga terug   Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)

Mededelingen

Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD) Vragen en opmerkingen over het eerste model HDTV Interactieve TV ontvanger met ingebouwde Personal Video Recorder van Cisco

Discussie gesloten
 
Discussietools Zoek in deze discussie Weergave
  #1  
Oud 1 november 2009, 13:28
TNT's schermafbeelding
TNT TNT is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 september 2009
Locatie: Maasbracht / @Home
DTV: Humax 5050C
Berichten: 56
Standaard Ned 3 HD geen signaal?

Ik heb sinds vorige week de Cisco ontvangen. Deze staat op de slaapkamer (in de huiskamer staat een Humax 5050c).

Bij de Cisco doet Ned 3 het in HD niet. Hij geeft aan "Geen signaal".
Ned 1 HD, Ned 2 HD, Ned 1 [71], Ned 2 [72] en Ned 3 [73] doen het wel .

Op de Humax doet Ned 3 HD het wel gewoon.

Is dit probleem bekend?

Weet iemand de oplossing hiervoor?

TNT
  #2  
Oud 1 november 2009, 15:10
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.320
Standaard

Wat voor signaal kwaliteit heb je op de cisco.
Hoe is die aangesloten (splitters en zo)?
__________________
RTFM, Google or Search
  #3  
Oud 3 november 2009, 09:19
TNT's schermafbeelding
TNT TNT is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 september 2009
Locatie: Maasbracht / @Home
DTV: Humax 5050C
Berichten: 56
Standaard

Ik vind nergens hoe ik de signaalsterkte kan zien.
Wat dat betreft is de Cisco duidelijk minder "logisch" als de Humax.
Daar vind je op instinct de juiste instellingen. Bij de Cisco zoek ik me rot.

Maar goed. Een uitgebreide handleiding van de Cisco heb ik ook op i-net nog niet gevonden.... iemand een link?

Wat betreft de aansluiting: vanuit de meterkast gaat een Hirschmann kabel (signaal verstrekt met een Hirschmann versterker) naar de slaapkamer. De aansluitdoos is er een van de Gamma (alle schakelaars zijn van de Drespa sk200 range).
De kabel van de Drespa naar de Cisco is de door Cisco bijgeleverde kabel.

TNT
  #4  
Oud 3 november 2009, 11:13
veerlj's schermafbeelding
veerlj veerlj is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2009
Locatie: Den Helder
Ziggo Internet: Z1 ,Hd tv ,totaal pakket
DTV: Samsung HD ontvanger ,cisco nr 3 , humax 5050
Berichten: 108
Standaard

Menu , instellingen , info . Dan zie je de signaal sterkte en foutmeldingen van de tuners . Die moet voor cisco goed zijn . De kabels zijn voor de cisco belangrijk en moet van goede kwaliteit zijn . De aansluit doos moet er een zijn van het 1 gats type( Antenne/kabel) . Voor de interactive tv moet de versterker retour signaal geschikt zijn , ivm orders (movie on demand).
Daarvoor moet de cisco als eerste op de kabel zitten met alleen de juiste ontvanger er voor .etc etc etc .
  #5  
Oud 3 november 2009, 13:28
TheGrouch's schermafbeelding
TheGrouch TheGrouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 augustus 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn | Casema
Ziggo Internet: Nee, glasvezel 500/500 icm Vigor2132FVn | KPN dualband WiFi AP (3x)
DTV: TV Plus + Film1 icm Humax iHDR-5050c (3x) | Humax iHDR-5200c | Neotion CI+ | Samsung DCB-H380R
Berichten: 5.320
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TNT Bekijk bericht
Maar goed. Een uitgebreide handleiding van de Cisco heb ik ook op i-net nog niet gevonden.... iemand een link?
Hier vind je diverse handleidingen
http://www.ziggo.nl/klantenservice/t...handleidingen/
__________________
RTFM, Google or Search
  #6  
Oud 5 november 2009, 09:04
TNT's schermafbeelding
TNT TNT is offline
Member
 
Geregistreerd: 16 september 2009
Locatie: Maasbracht / @Home
DTV: Humax 5050C
Berichten: 56
Standaard

Bedankt voor de handleiding.

Gisteren effe nagekeken:

Op NL 1 HD en NL 2 HDb heb ik 50-70% signaal (sterkte is 0).
Op NL 3 HD heb ik 0% signaal

Op de overige (niet HD) zenders is het signaal wel 100%.

Kan dat aan de bekabeling liggen?
Hoe kan het dan dat ik wel "iets" signaal heb op NL 1 en 2, maar nada op NL 3?

TNT
  #7  
Oud 5 november 2009, 11:35
pliesie's schermafbeelding
pliesie pliesie is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 3 november 2009
Locatie: Tollebeek @home
Ziggo Internet: Alles in 1 Basis
DTV: Cisco pvr
Berichten: 26
Standaard

Weet je zeker dat de juiste regio codes ingevoerd zijn.
Ik kan me herinneren dat er een fout gemaakt is in het postcode boek welke geleverd wordt bij het ziggo pakket.

Zelf had ik op een paar zenders na het foutief invoeren ook geen beeld met een samsung ontvanger.

De juiste postcodes icm regio code staan in de online gids die op de ziggo website te vinden is.
  #8  
Oud 5 november 2009, 12:42
GolfTouch's schermafbeelding
GolfTouch GolfTouch is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: Waalwijk - voorheen @home
Ziggo Internet: Connect&Play Max | Modem: Technicolor | Router: TP-link C9 | Switch: D-Link DGS-1016D & 2x 1008D
DTV: CI+ 1.3 Interactief UE55HU7500L | 2x Humax 5050 & IR-FOX | 2x Horizon Box | Anysee E30TC+
Berichten: 3.669
Standaard

Er loopt nog een topic over geen ontvangst op NED3:
Geen ontvangst Ned 3 HD

Als je je ontvangers wisselt, werkt NED 3 HD dan wel? Zowel op de Humax als de Cisco?

Gebruik je metalen stekkers?
__________________
Power is nothing without control !!!
  #9  
Oud 5 november 2009, 17:25
Schuiling's schermafbeelding
Schuiling Schuiling is offline
Member
 
Geregistreerd: 11 juli 2009
Locatie: eMMen @home
Ziggo Internet: Alles in 1 plus
DTV: Cisco 8455, Samsung DCB 270-R
Berichten: 80
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pliesie Bekijk bericht
Weet je zeker dat de juiste regio codes ingevoerd zijn.
Ik kan me herinneren dat er een fout gemaakt is in het postcode boek welke geleverd wordt bij het ziggo pakket.

Zelf had ik op een paar zenders na het foutief invoeren ook geen beeld met een samsung ontvanger.

De juiste postcodes icm regio code staan in de online gids die op de ziggo website te vinden is.
Dat klopt, toen ik de Cisco net had en alles geinstalleerd volgens het boekje had ik o.a. geen signaal op NL1,2,3HD. Na alle kabels te hebben nagekeken etc. Bekeek ik de instellingen nog eens goed. Bedacht me opeens dat ik bij mijn ouders en zusje toch echt een andere postcode instelling had en na die te hebben ingevoerd volledig ontvagst.
Discussie gesloten

Ziggo Gebruikers - Grootste onafhankelijke Ziggo Forum > Ziggo TV en Radio > Digitale Irdeto kabelontvangers > Cisco > Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)




Discussietools Zoek in deze discussie
Zoek in deze discussie:

Geavanceerd zoeken
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:15.


© 2017 - Ziggo-Gebruikers.nl